Dodaj do ulubionych

Fabia - skąd ten sukces?

IP: *.p.lodz.pl 20.11.03, 17:30
Niestety z biedy i zaściankowości naszego społeczeństwa... Wciąż ponad 80%
to rynek niski ludzi o niskich dochodach, bez wykształcenia którzy żyją z
dnia na dzień, którzy oglądają programy reality show, teleturnieje czy
telenowele. Są to ludzie którzy nie mają własnego zdania, z reguły robią tak
jak im karzą inni, jak im powiedzą w reklamach. Stąd tyle reklam tego
badziewia po prostu wszedzie! Reklam skód w telewizji jest chyba
porówntywalnie dużo do reklam proszku Dosia!!! Są to ludzie co wiedzą że
niewiele są warci ale tez chcą w jakiś sposób poprawić swoją wartość. I tym
sposobem jest kupno skody! Wszak to auto solidne, (test 100tyś w auto
świecie, sam tytuł "wsciekle udana" rozwija wszelkie watpliwości, a
przecietny skodziarz ma za malo inteligencji, by zrozumiec ze wymiana
skrzyni biegów na nowa to nie drobna usterka), markowe - VW. skodziaże
pewnie kupują też spodnie na bazarach marki LIVES, sprzet Panasconik i tym
podobne podróbki, albo przeszywają metki żeby pokazać swój spryt! Chyba
każdy spotkał kiedyś skode ze znaczkami VW szczególnie Superb albo Octavie.
Auto to jest też tanie. 24 tyś to nic ze reszte trzeba doplacic po roku, ze
przecietna skoda fabia jak pokazalo badanie rynku przeprowadzone przez GW
kosztowala okolo 43 tys gdy jej bezposredni konkurenci (Punto, Yaris, P 206,
Fiesta, Corsa_) kosztowaly okolo 37 - 39tys. Przeciez ktos kto nie ma matury
niekoniecznie zna sie na dodawaniu. Auto to wreszcie maja wszyscy dookoła!
Sasiedzi kolega z pracy, policja tym jezdzi, TVN, wreszcie wygral je zenek z
teleturnieju czyli to musi byc dobre auto. A ze skodziaz z mysleniem ma
problemy to kupi to auto zeby nie ryzykowac blednej decyzji, bo taka decyzja
tego czlowieka po prostu przerasta. Dlatego mamy tyle skod na rynku mimo że
wzrost ich sprzedaży przeczy zdroworozsadkowym prawom rynku, dlatego co
chwila widzimy glupkowate reklamy tego badziewia w TV. Intelgentna reklama
po prostu minela by sie z grupa docelowa. Wszak do tego typu ludzi lepiej
mowic ze mam tak samo jak ty i ze jest tanio a lepiej. Tak jak proszek dosia
i biedronka. Dlatego na tym forum jest cala masa burakow posiadajacych te
badziewia i broniacych sie przed prawda! Pamietajcie, wiekszosc tych Skod
fABI TO DOROBEK CALEGO ZYCIA ICH WLASCICIELI i oni poprostu nie moga sie
przyznac ze wtopili, bo by ich tlusta zona zostawila, a zamiast na raty,
musialby co miesiac placic alimenty na swoje pucolowate, grube dzieci.
(wszak grube dziecko to ozanka bogactwa, bo to znaczy ze jest co do garnka
wrzucić). Pozdrawiam antyskodziarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: yooyo renowe15263 IP: *.aster.pl / 10.68.4.* 20.11.03, 18:18
    • Gość: kanciak Re: Fabia - skąd ten sukces? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 18:22
      Kurde gosciu, z ust mi to wyjales.
    • marceli.szpak Re: Fabia - skąd ten sukces? 21.11.03, 08:08
      > A ze skodziaz z mysleniem ma
      > problemy to kupi to auto zeby nie ryzykowac blednej decyzji, bo taka decyzja
      > tego czlowieka po prostu przerasta.

Dobrze napisales. Tto jest wlasnie kwintesencja problemu. Dodam, ze skodziarze
      to jeszcze relikt poprzedniej epoki, kiedy nie trzeba bylo myslec samemu, bo
      myslal za nas ktos inny. Im z tym bylo dobrze i nie umieja sie przestawic na
      samodzielne myslenie. Dlatego robia to co robi tluszcza.
      • Gość: Miki Gej marceli się nie popisał ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 08:22
        Co tak cienko, zapomniałeś nałożyć czerwone skarpetki ? Czy zadek tak boli, że
        nie możesz siedzieć i klepać bzdur w klawiaturę ??? W aptece byłeś ? (jak tam
        nowy specyfik na hemoroidy ???)

"Peugeot autem dla geja"
    • Gość: Miki O kolega onanista się odezwał ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 08:24
      Co wrzeciono się zerwało w fabryce ? Może szef nie wypłacił premii do 500 zł
      pensji ?? A może worki na śmieci odklejają się od twojego Tipo (oj przepraszam
      Alfy na płycie podłogowej Tipo) ??? A może rynna odpadła i stąd ta
      frustracja ???
      • Gość: Mr x Re: O kolega onanista się odezwał ! IP: *.p.lodz.pl 22.11.03, 16:00
        Zawsze poznan mi sie kojarzyl z totalnym prymitywem i ty jestes tego
        potwierdzeniem...
        • h.i.p Re: O kolega onanista się odezwał ! 24.11.03, 09:14
          Gość portalu: Mr x napisał(a):

> Zawsze poznan mi sie kojarzyl z totalnym prymitywem i ty jestes tego
          > potwierdzeniem...

hip: A to ciekawe! Pewnie najbardziej cywilizowane regiony Polski to według
          Ciebie Podlasie i rejon Końskich? A ta zacofana Wielkopolska to ani dróg, ani
          linii kolejowych, i nikt tam nie chce inwestować bo ci wielkopolanie to takie
          nieroby :)
          • Gość: mr x Re: O kolega onanista się odezwał ! IP: *.p.lodz.pl 24.11.03, 10:48
            Człowieku, gdzie są manieczki? Gdzie można dostać od łysego za studencki
            wygląd, gdzie jest najwięcej aut z przyciemnianymi szybami i bez rejestracji z
            przodu, gdzie można dostać bluzgi za krzywe zaparkowanie, gdzie jest moda na
            ubrania Pitt Bull, gdzie próbowali mi zwinąć halogeny gdy byłem w środku auta
            (!!!) właśnie w Poznaniu! Mi kiedyś to miasto też się dobrze kojarzyło ale
            różnice najlepiej widać w czasie wakacji nad morzem. Auta z rejestracjami
            zaczynającymi się od P są najbardziej żulerskie w polsce. Poznań to po prostu
            Jaaazdaa co nie znaczy ze nie mieszkają też normalni ludzie...
            • h.i.p Re: O kolega onanista się odezwał ! 24.11.03, 11:25
              Gość portalu: mr x napisał(a):

> Człowieku, gdzie są manieczki? Gdzie można dostać od łysego za studencki
              > wygląd, gdzie jest najwięcej aut z przyciemnianymi szybami i bez rejestracji
              z
              > przodu, gdzie można dostać bluzgi za krzywe zaparkowanie, gdzie jest moda na
              > ubrania Pitt Bull, gdzie próbowali mi zwinąć halogeny gdy byłem w środku auta
              > (!!!) właśnie w Poznaniu! Mi kiedyś to miasto też się dobrze kojarzyło ale
              > różnice najlepiej widać w czasie wakacji nad morzem. Auta z rejestracjami
              > zaczynającymi się od P są najbardziej żulerskie w polsce.

hip: Hołota jest wszędzie. Zapewniam, że w Skoczowie też można dostać w mordę.
              Twoje obserwacje dotyczą jakiegoś specyficznego środowiska, którego ja
              osobiscie nie znam i unikam.

co nie znaczy ze nie mieszkają też normalni ludzie...

hip: Ale ci zapewne wg Ciebie nie jeżdżą skodami :)
              • Gość: mr x Re: O kolega onanista się odezwał ! IP: *.p.lodz.pl 26.11.03, 16:21
                Nie mówie że nie ma tam normalnych ludzi. Ale w wielkopolsce hołota ma jak u
                pana boga za piecem. W centralnej polsce nie spotyka sie aut bez rejestracji z
                przodu, po za tym najwięcej ospojlerowanych gratów jest właśnie z rejestracją
                na P.
        • Gość: Miki Re: O kolega onanista z robotniczej Łodzi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 11:28
          się odezwał. Jak tam wrzecina, sprawdź, czy nie skończyła się włóczka, bo Boss
          nie wypłaci 500 PLN pensji. Aha, jak tam worki na szybach ???
          • Gość: mr x Re: O kolega onanista z robotniczej Łodzi IP: *.p.lodz.pl 26.11.03, 16:23
            Widze twoja wiedza o Łodzi jest ograniczona do poziomu budki z piwa albo baru
            w Manieczkach, widocznie nigdzie dalej swoją szkodziną się nie zapuszczasz...
    • h.i.p Re: Fabia - skąd ten sukces? 21.11.03, 08:39
      hip: Kolejne wypociny pseudonaukowca mylącego fakty i mającego problemy nie
      tylko z logicznym myśleniem ale i poprawną pisownią w języku polskim.
      Zacznijny "ynteligencie" od tego, że słowo skodziarz pisze się przez "rz". A
      teraz do rzeczy:

Gość portalu: Mr X napisał(a):

> Niestety z biedy i zaściankowości naszego społeczeństwa...

hip: jeśli uważasz, że samochody za 43 tysiące kupuje biedota to znaczyłoby, że
      polskie społeczeństwo jest społeczeństwem wybitnie bogatym. A to jest
      zasadnicza bzdura, o której nawet nie warto dyskutować. Niezbyt uboga (bo nie
      można powiedzieć biedna) część społeczeństwa kupuje ogromną masę używanych, a
      więc dużo tańszych samochodów. Rynek samochodów używanych (nawet takich poniżej
      10 tysięcy) jest w Polsce bardzo duży.

Wciąż ponad 80%
      > to rynek niski ludzi o niskich dochodach, bez wykształcenia którzy żyją z
      > dnia na dzień,

hip: I tacy według Ciebie kupują auta za ponad 40 tysięcy???

którzy oglądają programy reality show, teleturnieje czy
      > telenowele.

hip: Obawiam się, że te programy najlepiej znają frustraci antyskodowi - o czym
      dowodzą na tym forum swoimi tekstami.

Są to ludzie którzy nie mają własnego zdania, z reguły robią tak
      > jak im karzą inni, jak im powiedzą w reklamach. Stąd tyle reklam tego
      > badziewia po prostu wszedzie! Reklam skód w telewizji jest chyba
      > porówntywalnie dużo do reklam proszku Dosia!!!

hip: Jak tak dużo oglądasz TV to powinieneś wiedzieć, że reklam fiata jest
      znacznie więcej. A fiat Panda, znacznie tańszy od fabii, znajduje coraz więcej
      zwolenników i niedługo może się okazać, że to on właśnie będzie liderem. Też
      będziesz biadolił i obrażał kupujących ten samochód?

Są to ludzie co wiedzą że
      > niewiele są warci ale tez chcą w jakiś sposób poprawić swoją wartość.

hip: Po takich wypocinach to samo mogę napisać na Twój temat, chłopcze.

skodziaże
      > pewnie kupują też spodnie na bazarach marki LIVES, sprzet Panasconik i tym
      > podobne podróbki,

hip: Ale tego już nie jesteś pewien? takich badań naukowych jeszcze nie
      prowadziłeś? A w ogóle to może przedstawisz się: kim jesteś z zawodu, jakim
      autem jeździsz (bo to przecież prestiż!), jakie masz osiągnięcia życiowe i
      pewnie naukowe ( bo taka ynteligencja i naukowe podejście tchnie z Twoich
      tekstów, że podejrzewam o co najmniej doktorat).

albo przeszywają metki żeby pokazać swój spryt!

hip: tak, tak. I Miki i von-koza i ja i setki innych posiadaczy skod, wszyscy
      przeszywamy metki. Chłopcze, żartujesz z nas czy robisz głupa z siebie? Bo ja
      nie mam wątpliwości.

Chyba
      > każdy spotkał kiedyś skode ze znaczkami VW szczególnie Superb albo Octavie.

hip: Nie każdy. Ja nie spotkałem. Spotkałem natomiast inne debilne nalepki na
      samochodach i zapewniam, że tymi autami nie były skody.

> Auto to jest też tanie. 24 tyś to nic ze reszte trzeba doplacic po roku, ze
      > przecietna skoda fabia jak pokazalo badanie rynku przeprowadzone przez GW
      > kosztowala okolo 43 tys

hip: Czyli istotnie bardzo tanie i dla biedoty, bezrobotnych i meneli! A teraz
      mi odpowiedz jakie auta kupują nie bogaci, tylko tacy przeciętnie zarabiający.
      A jakich aut przeciętnie zarabiający, ani nie bogaty ani nie biedny, nie kupi?

gdy jej bezposredni konkurenci (Punto, Yaris, P 206,
      > Fiesta, Corsa_) kosztowaly okolo 37 - 39tys.

hip: Według Twojego rozumowania te auta są dla jeszcze większych biedaków: dla
      degeneratów społecznych, zapewne?

Przeciez ktos kto nie ma matury
      > niekoniecznie zna sie na dodawaniu.

hip: Ale może potrafi pisać i skodziarz napisze poprawnie :)

A ze skodziaz z mysleniem ma
      > problemy

hip: To chyba zgodnie z tą definicją też masz skodę...

Dlatego na tym forum jest cala masa burakow posiadajacych te
      > badziewia i broniacych sie przed prawda!

hip: Może wymień tych buraków, bo nie wiem o kim mówisz. tak dla przejrzystości
      wypowiedzi.

Pamietajcie, wiekszosc tych Skod
      > fABI TO DOROBEK CALEGO ZYCIA ICH WLASCICIELI i oni poprostu nie moga sie
      > przyznac ze wtopili, bo by ich tlusta zona zostawila, a zamiast na raty,
      > musialby co miesiac placic alimenty na swoje pucolowate, grube dzieci.
      > (wszak grube dziecko to ozanka bogactwa, bo to znaczy ze jest co do garnka
      > wrzucić).

hip: Ta końcówka to już kwintesencja Twojej frustracji i prymitywizmu. Albo coś
      tracisz widząc jak dobrze sprzedają się skody i nie możesz tego znieść z
      godnością i honorem (bo ani godności ani honoru nie posiadasz czego dowodem są
      tego rodzaju sformulowania), albo jesteś pospolitym tępaczkiem - antyskodziażu
      przez "Ż".
      Zastanów się nad sobą
      • Gość: Miki Do H.I.P.`a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 08:48
        Hipie, Mr X jeździ używaną Alfą 145, czy 146 - sam chwalił się na forum.
        Zapewne nie wie debilek, że jego auto jest na podzespołach Fiata Tipo (wspólna
        platforma tych aut). Stąd jego frustracja. A ,że jest z Łodzi,a tam w przemyśle
        włókienniczym kiepsko płacą stąd jego frustracja - nie stać go na auto powyżej
        20 tys. Samopoczucie podniósł sobie workami na śmieci na szybach, rynną zamiast
        wydechu i kołpakami imitującymi alufelgi, pewnie jeszcze ma naklepę na
        przedniej szybie "Alfa Romeo Club". To się nazywa wiejski tuning ! No i na
        pewno bierze udział w zawodach typu "Palenie gumy" (Wszak marceli jest w tym
        jeszcze lepszy - on pali gumy w swoim zadku !), a niedługo na worku na śmieci
        naklejonym na tylnej szybie jego bolidu zobaczymy kolejną naklepę "No Fear" !!!
        Buahahahahah ! Pozdr.
        • h.i.p Re: Do H.I.P.`a 21.11.03, 09:01
          Gość portalu: Miki napisał(a):

> Hipie, Mr X jeździ używaną Alfą 145, czy 146 - sam chwalił się na forum.
          > Zapewne nie wie debilek, że jego auto jest na podzespołach Fiata Tipo
          (wspólna
          > platforma tych aut). Stąd jego frustracja. A ,że jest z Łodzi,a tam w
          przemyśle
          >
          > włókienniczym kiepsko płacą stąd jego frustracja - nie stać go na auto
          powyżej
          > 20 tys. Samopoczucie podniósł sobie workami na śmieci na szybach, rynną
          zamiast
          >
          > wydechu i kołpakami imitującymi alufelgi, pewnie jeszcze ma naklepę na
          > przedniej szybie "Alfa Romeo Club". To się nazywa wiejski tuning ! No i na
          > pewno bierze udział w zawodach typu "Palenie gumy" (Wszak marceli jest w tym
          > jeszcze lepszy - on pali gumy w swoim zadku !), a niedługo na worku na śmieci
          > naklejonym na tylnej szybie jego bolidu zobaczymy kolejną naklepę "No
          Fear" !!!

hip: Ach, teraz rozumiem!
          Alfiaż, przez "Ż" oczywiście! I zwolennik tjuniku! Pewnie remusofil?
          Niedalej jak wczoraj wkurzył mnie swoim chamstwem jakiś taki alfiaż (przez "ż")
          w swoim czerwonym bolidzie. Nie tak dawno na forum auto-moto była kolejna
          idiotyczna dyskusja o kierowcach takich czy innych marek i tam ktoś powoływał
          się na badane opinie wśród ludzi, wg których najbardziej chamscy na drodze są
          kierowcy bodajże bmw, hond i alf. Co więcej już kilka osób twierdziło, że
          alfiaże (przez "ż") to pedały. Zestawiając to z charakterystyką osobowości MrX
          jaka rysuje się po przeczytaniu jego "naukowego" tekstu, fakty te wydają się
          nadzwyczaj wiele mówiące (oczywiście co do preferencji seksualnych MrX nie chcę
          się wypowiadać, bo mnie tacy panowie nie interesują, może sobie być nawet
          alfofilem albo remusofilem albo nekrofilem)

:)))))))))
          pozdr
          • Gość: mr x Re: Do H.I.P.`a IP: *.p.lodz.pl 02.12.03, 17:41
            Moze otworzycie nowe forum? Wywody buraków czyli jak prymitywni sa polacy.
            Prowadzenie włąsciciele skod jako najbardziej reprezentatywna grupa baranow w
            polsce! Frekwencja przebije ta, bo kazdy bedzie sie chcial posmiac z bandy
            idiotow!
            • h.i.p Idź do szkoły, ćwoku! 03.12.03, 11:58
              • Gość: mr x Re: Idź do szkoły, ćwoku! IP: *.p.lodz.pl 03.12.03, 15:56
                Ja juz skonczylem szkole. No ale moze u was na wiosce sa problemy z edukacja
                stad wy cale zycie chodzicie do szkoly...
    • von-koza Re: Fabia - skąd ten sukces? 21.11.03, 09:08
      Nic z tego co napisałeś o właścicielach Skod, przynajmniej jesli chodzi o mi
      znanych - nie jest prawdą.
      Jedyne co udało ci się udowodnić chłopcze, to swoją niewiedzę i totalny brak
      kultury. Co śmieszniejsze gdyby pod uwage brać posty właścicieli Skod i ich
      przeciwników to epitet burak i cham pasuje raczej do tych drugich.
      Powiem krótko - pieprzysz i to w marnym stylu.
    • andre_234 ALFA (o mało nie umarłem) 21.11.03, 15:43
      Do tej pory jestem w szoku pourazowym.
      Widziałem dzisiaj (dosłownie dwie godziny temu)
      Starą zardzewiałą Alfę z naklejonym napisem na tylnej szybie (z folii alu. ale
      bardzo starannie)
      UWAGA!!!
      PANASONIX
      Teraz wierzę że można umrzeć ze śmiechu!
      PZDR
      • Gość: Braził Re: ALFA (o mało nie umarłem) IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 09:33
        Nazwa panasoniX jest istotnie baaardzo prestiżowa ;-)))
        Na giełdzie widziałem sprzęty Thompsonix Sonix i inne podróby .
        Ale zeby to naaklejać na tylną szybę to istotnie trzeba być wieśniakiem do
        potęgi.
      • Gość: mr x Re: ALFA (o mało nie umarłem) IP: *.p.lodz.pl 24.11.03, 10:44
        Masz widze bujne sny...
        • andre_234 Re: ALFA (o mało nie umarłem) 24.11.03, 11:01
          Przysięgam na głowę mojej teściowej że to prawda!!!
          • Gość: Miki Re: ALFA (o mało nie umarłem) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 11:25
            Połowa dumnych TIPO-AlFIARZY (tych co stać na Alfę zbudowaną na podzeapołach
            Fiata) do których należy mrx to wieśniaki: worki na śmieci na szyby, naklepy z
            napisami Panasonix, rynna w zadzie. TO SIĘ NAZYWA WIEJSKI TUNINIG
            buahahahaha !
            • Gość: mr x Re: ALFA (o mało nie umarłem) IP: *.p.lodz.pl 01.12.03, 11:40
              Stary tro ze w wielkopolsce macie cala mase prymitywow jezdzacych
              zdezelowanymi kadecikami volkswagenami i inna niemiecka technologia
              reanimowana po kilku wypadkach nie oznacza ze gdzie indziej jest tak samo.
              Tyle ze trzeba by wystawic nos troche dalej niz manieczki ale to dla ciebie za
              trudna czynnosc drogi kolego...
              • Gość: Miki Re: ALFA (o mało nie umarłem) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 18:45
                Jak tam, bąble na szybach wyprasowałeś ??? Polecam żelazko nastawione na I
                stopień (kiedyś widziałem program w TV "Jak dopieszczam moją Tipo-Alfę" - chyba
                na discovery. Ian Wright pojechał do milionowego miasta w Polsce, ale
                przeklinał bo nie ma ono lotniska. Jeździł po blokowiskach i filmował
                TIPOALFIARZY pieszczących swoje bolidy. Dziwiły go nie tylko stroje tych ludzi -
                dresy- ale też co można zrobić z auta za 10 tys.) Pozdr.
                • Gość: mr x Re: ALFA (o mało nie umarłem) IP: *.p.lodz.pl 03.12.03, 11:53
                  Po pierwsze lotnisko jest, po drugie takie same blokowiska masz u siebie,
                  chyba ze ty z pod poznania i do miasta z rzadka zagladasz bo to w odwrotna
                  strone do manieczek. Po trzecie nie kazdy jest z wielkopolski i nie wszedzie
                  jest moda na tjuning, moze jak sie kiedys odwazysz pojechac swoja skodzina w
                  kraj to zrozumiesz o czym mowie, tylko sie pospiesz zeby twoj "VW" sie nie
                  rozsypal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka