arsen.lupin 26.03.09, 17:08 Witam, Mam pytanie onośnie warunków jakie trzeba spełnić, aby móc wziąć samochód z salonu na jazdę próbną. Link Zgłoś Obserwuj wątek
frax1 Re: Jazda próbna - warunki 26.03.09, 17:15 Jeżeli chcesz auto kupić to dostaniesz je na jazdę próbną. Pozdrawiam Link Zgłoś
v-6 Pewność siebie i odpowiednia prezencja. 26.03.09, 23:07 A jeszcze jak podjedziesz drogą furą, to może i na cały weekend dadzą. Frax przesadza z tą chęcią zakupu ;) No ale jak już koniecznie musisz kupować, to przy okazji możesz i to załatwić :) Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
ant777 Re: Pewność siebie i odpowiednia prezencja. 26.03.09, 23:40 Powinniście koledze napisać prawdę. Do jazdy próbnej należy złożyć następujące dokumenty: -podanie z rzetelnym uzasadnieniem. Jeśli nie składasz osobiście pisma, to pełnomocnictwo w formie aktu notarialnego, -udokumentowane dochody (wyciąg z konta, PIT 2008 mile widziany), -ksero dowodu osobistego i prawo jazdy -zaświadczenie o niekaralności, -zaświadczenie z policji o posiadanych, lub nieposiadanych punktach karnych. Czegoś zapomniałem? ;) Link Zgłoś
v-6 Re: Pewność siebie i odpowiednia prezencja. 27.03.09, 00:39 ant777 napisał: > Czegoś zapomniałem? Nie, teraz to już wszystko. Dobrze, że wycofali to zarządzenie Giertycha, żeby jazdę próbną traktować jak seks przedmałżeński: wtedy bez pozwolenia z kurii można było sobie tylko w aucie posiedzieć. W obecności sprzedawcy, rzecz jasna. Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Jazda próbna - warunki 26.03.09, 23:51 Warunek konieczny to zrobić wrażenie na sprzedawcy, że stać Cie na ten samochód. Raz tylko zdarzyło mi się, że ktoś sprawdził czy mam prawo jazdy, a takich testów odbyłem kilkanaście przed zakupem, Link Zgłoś
gzesiolek Re: Jazda próbna - warunki 29.05.13, 13:28 Jakbym moja zone slyszal... "No jak Ty wygladasz... przeciez Ci nikt auta nie pokaze..." Ale jakos mi niezaleznie czy bylem w wyciagnietym swetrze, w poplamionyum podkoszulku... czy krotkich spodenkach i sandalach, nikt co do moich zamiarow przyszlego zakupu zastrzezen nie zglaszal... ot moze dlatego, ze zwykle rzeczywiscie chcialem kupic i bylem zainteresowany jak najwieksza iloscia informacji a nie tylko sama jazda... Link Zgłoś
toreon Re: Jazda próbna - warunki 29.05.13, 13:13 Trzeba wyrazić wstępny zamiar zakupu danego modelu (względnie udać taki zamiar). Następnie umówić się na termin (czasem udaje się od ręki), przyjść w miarę trzeźwym (podpisuje się stosowne oświadczenie). Potem jeszcze tylko xero prawka i można ruszać w trasę. Konsekwencją odbycia jazdy próbnej będą telefony od dealera pt. "Czy już się pan zdecydował?" Link Zgłoś
kontik_71 Do okulisty z Wami... 29.05.13, 14:05 Watek jest z 2009 roku i jakis dupek wyciagnal go z nirwany aby sobie zrobic reklame. Link Zgłoś
qqbek Ś.P. Archiwum forum 29.05.13, 14:46 kontik_71 napisał: > Watek jest z 2009 roku i jakis dupek wyciagnal go z nirwany aby sobie zrobic re > klame. Już tęsknię za archiwizowaniem wątków. Walnie spamer w wyszukiwarkę "jazda próbna" i obsra 10 wątków jednocześnie. A 2009 to jeszcze nie tak źle, ostatnio tutaj jakiś wątek z 2003 "wstał". Link Zgłoś