Gość: micus IP: *.microsoft.com 27.03.09, 08:52 dziś piątek i fajny moto dziennik :) bardzo dziwny hyundai Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bielas Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.chello.pl 27.03.09, 09:06 Murczielago - :) widzę, że p. Jacek nie rezygnuje z hmmm indywidualnego nazewnictwa niektórych modeli czy marek. Co do ruskich to nie od dziś wiadomo, że nowobogaccy lubują się w najdroższych furkach, zresztą salon ferrari, który sprzedaje najwięcej aut rocznie znajduje się właśnie w Moskwie. A francuskie testy niezawodności? Potwierdza się stara opinia, że Francuzi są jeszcze mniej obiektywni niż Niemcy. Link Zgłoś
Gość: benedykt Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.03.09, 09:11 no to miłego weekendu. do zobaczenia Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 09:15 Francuski oceny niezawodności samochodów. Pyszne! Teraz czas na przykościelne kluby wolnej miłości albo jakiś nowy fundusz powierniczy AIG. Link Zgłoś
Gość: ms Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: 194.110.240.* 27.03.09, 09:30 Renault mistrzem niezawodności - co to się porobiło... ;-) Link Zgłoś
Gość: bart Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 09:32 fakt mniej obiektywni niż niemcy ale ja nie wiem co mają do zarzucenia lagunie czy clio dziennikarze środek to kwestia gustu a wykończenie i tak uważam za jedno z lepszych. w Polsce tylko niemieckie samochody są dobre i basta. szczególnie a to dzięki dziennikarze którzy ciągle wypisują i zachwycają się vw........... wiec nie dziwie się fracuzą ze tak podeszli do sprawy. murczielago heheh dobre ;) Link Zgłoś
Gość: niko Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: 194.9.67.* 27.03.09, 10:01 Fajna rajdówka :) No ale chyba replika... :) Link Zgłoś
Gość: Ttt Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: 193.111.166.* 27.03.09, 10:03 Fajny odcinek. A te buciki to nie są zabłocone ? Pozdrawiam i czekam na poniedziałek. Dzien bez motodziennika to dzień stracony. Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.107.datacomsa.pl 27.03.09, 11:21 Huiujdajajii: juz ciekawe elementy stylizacyjne, ale jako calosc , znow nieco koslawy, ..ale generalnie ucza sie powoli .. w d..pach im sie przewraca tam w Rosji..niech ten naród w końcu sie podniesie i idze na kreml zrobić porządek ! do perfekcji niektore ruskie opanowaly zasade postaw sie a zastaw, ale nowogobogacka sloma wylazi z butów -"lack of taste" dobrze opisuje Maquize de Ciuistine (opis St Petersburga) w ksiazce sperz kilku wieków !.. ..ale jeszcze gorsi sa Araby ..:) etst jakiego auta?..:) Link Zgłoś
dsfhellboy Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei 27.03.09, 12:15 Przyjęło się przed laty i tak już do dziś jest, że niemieckie to najlepsze! Więc jak wytłumaczyć to, że na ulicach są auta włoskie, francuskie, brytyjskie czy skandynawskie? Niech ktoś tym ludziom powie, żeby porzucili te auta na rzecz niemieckich, bo przecież są najlepsze (i wyższa premia za ich promowanie)!! Link Zgłoś
Gość: wee Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.CNet.Gawex.PL 27.03.09, 12:45 Żaden "lautomobil", tylko "lotomobil"... ale pan Jacek po francusku ledwo jedno słowo umie sklecić. Link Zgłoś
Gość: MacGyver Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.09, 12:59 Moim zdaniem to japońskie auto są najlepsze np. honda , nissan , toyota Link Zgłoś
Gość: maga Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.ghnet.pl 27.03.09, 12:59 wee. mialem to samo pisac bo mnie ubodlo :) Panie Jacku chcac byc idealnym dziennikarzem motoryzacyjnym musi Pan opanowac min angielski, francuski, włoski, hiszpański i niemiecki perfekt by cokolwiek Pan nie powiedzial, trafialo na podatny grunt wielbicieli aksamitnej i pelnej subtelnosci wymowy obcojezycznych slowek. :D Generalnie nudza mnie materialy o koreanskich, czy rosyjskich stronach :) wiec dzis ja jestem na nie. Z tymi francuskimi to ja uwierze jak to Niemcy stwierdza. Bo majac cliowke nie jestem w stanie zaufac Francuzom. Link Zgłoś
Gość: unio Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.toya.net.pl 27.03.09, 13:40 dlaczego link do artu o sedanie tesli nie dziala moto.pl/MotoPL/1,88389,6432685,Tesla_S___czy_to_juz_auto_idealne_.html halo ? Link Zgłoś
Gość: greg Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.aster.pl 27.03.09, 14:14 po co mitsubishi wypuszcza model l200 dakar skoro wycofali sie z dakaru? Link Zgłoś
Gość: niko Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: 194.9.67.* 27.03.09, 14:30 może to stypa po rajdzie paryż-dakar. L200 STYPA EDITION. Link Zgłoś
Gość: Wolek Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.warszawa.mm.pl 27.03.09, 18:25 A według mojego osobistego testu niezawodności to najlepsze są auta chińskie! I nikt mi nie będzie kitu wciskał, że jakiś tam chłam z Niemiec czy Japonii jest lepszy niż porządna robota towarzyszy z ChRL :P Link Zgłoś
emikal10 Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei 27.03.09, 19:24 A wie może ktoś co się stało z wczorajszym odcinkiem o oszuście??Bo nie ma go już w na stronce. Czyzby ktoś się zdenerwował?? Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.static.espol.com.pl 28.03.09, 14:51 faktycznie, motodziennik z 26 marca zniknal, ten o bezwypadkowym volvo C30. Panie Jacku, moze Pan powiedziec dlaczego?? Link Zgłoś
Gość: barttt Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: 94.246.145.* 28.03.09, 20:17 chcialem dzisiaj pokazać komuś odcinek z tym trefnym volvo C30. Przegladnalem odcinki z calego tygodnia i nic, az sie zorientowalem ze zostal usuniety. Ciekawe dlaczego...?;) koniecznie napiszcie jak sie sytuacja rozwinela po emisji tego odcinka. Link Zgłoś
Gość: zibi1 Re: Motodziennik: Zielone auto z Korei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:14 Sami widzicie przestępca ujawniony ,jeszcze trzeba go przeprosić. A ty płać człowieku za jaja i jajami jeździj.To jest Polska właśnie. Link Zgłoś