Gość: Kartus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 08:47 Przed tą Fiestą jest Ford Ka?? 1:14 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ara Re: Fiesta podbija USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:11 Fajny odcinek Polacy za granicą przynoszą nam tylko wstyd Link Zgłoś
Gość: xysiu Re: Fiesta podbija USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:16 tak to KAszana lub KAszalot ;) Link Zgłoś
Gość: quee Re: Fiesta podbija USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:37 o tak Fiesta prawdziwe dzieło sztuki, GT500 się nie umywa ;) Link Zgłoś
Gość: Kamas Re: Fiesta podbija USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:15 Taki miły odcinek a tu POLACY.... Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Fiesta podbija USA IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 11:16 eeeeeoooooooeeeeeoooooo hehehhehehehehehhehe mmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuu Link Zgłoś
Gość: yhyhy Re: Fiesta podbija USA IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 11:22 nono ta tesla robi mi już ochotkę na nią,,,,,,,,,,,,, Link Zgłoś
Gość: Wolek Re: Fiesta podbija USA IP: *.warszawa.mm.pl 09.04.09, 11:24 No Rosjanie to bogaty naród, nie tylko, że dziury łatają samochodami, ale w ogóle jakiej wielkości mają te dziury. U nas niestety bida z nędzą, bo w co większej dziurze to najwyżej zawieszenie można urwać :P Link Zgłoś
Gość: Borowik Re: Fiesta podbija USA IP: *.warszawa.mm.pl 09.04.09, 11:32 Po pierwsze, może ktoś mi wytłumaczy jakim cudem do Tesli S wchodzi 7 osób?? Czyżby wymyślili jakąś magiczną tylną kanapę na 5 osób? :P Po drugie, skoro w US&A tak podoba się Fiesta to może zacznijmy też im wysyłać Focusy i Mondeo, bo aż szkoda patrzeć jak się męczą z tymi swoim, tak zwanymi, samochodami ;) Po trzecie, ja tam jestem dumny z Dominika Pawła i Witolda Zenona, bo byle jaki złodziej od razu kradłby wszystko z parkometru, a nasi rodacy wykazali się typowo polskim sprytem oraz cwaniactwem i to przez ponad 2 lata! :D Link Zgłoś
Gość: Ore Re: Fiesta podbija USA IP: 79.110.195.* 09.04.09, 12:39 Na pewno kradli takie małe ilości przez te dwa lata, zeby potem oddawac je na tacę, a wieksze sumy wzbudziłyby czujność wikarego.. Link Zgłoś
Gość: brawo polacy Re: Fiesta podbija USA IP: *.multimo.gtsenergis.pl 09.04.09, 12:42 tak trzymać chociaż dziwna ta informacja nie jestem pewien czy to ściema tak jak mi mówi intuicja o tym niby samochodzie który nie zaliczył przeglądu i tymi dwoma ferrari co niby były stuknięte przez nastolatków czy kogoś i jeszcze zdjęcie wyglądało na stare ;) więc jakoś nie łykam z tymi zdjęciami z poprzednich odcinków Link Zgłoś
Gość: bro Re: Fiesta podbija USA IP: *.dag.pl 09.04.09, 12:51 Panie Jacku polecam lekturę o Maxi - skuterze "wtyczkowozie" produkowanym w Polsce: www.scigacz.pl/Vectrix,elektryczna,przyszlosc,3004.html pl.wikipedia.org/wiki/Vectrix en.wikipedia.org/wiki/Vectrix www.youtube.com/watch?v=0tRXyDR64g8 www.youtube.com/watch?v=NNuLihhH8ic www.youtube.com/watch?v=d9_lhXFsogA&NR=1 Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Fiesta podbija USA IP: *.107.datacomsa.pl 09.04.09, 13:14 dobrze wieści z najwiekszego amerykańskiego rynku Fiat Fiesta to nie jest amerykanskie auto! Jeep SRT8 , modern Pony cars (Mustang , camaro...) , czy Chrysler 300 (swietnie sie sprzedawal bo byl "pure American ") to auta amerykanskie.. wydaje mnie sie ze koncerny z Detroit robia wbrew sobie te male econoboxy... Tesla pokazuje ze mozna ! wyglad Maserati technologia przyszlosci... modele elektryczne powinny wygladac futurystycznie ! Link Zgłoś
Gość: juhu!!!!!!!!!!!!!! Re: Fiesta podbija USA IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 14:35 panie prowadzoncy ja jestem syrena eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooooooo sex Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Fiesta podbija USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 12:15 Jak zwykle - POLAK potrafi. Szkoda tylko, że potrafi nie to co trzeba :-D Fiesta - super autko. Tesla S - przepiękna. Tylko niech ktoś mi powie - jak tam się zmieści 7 osób? Chyba, ze 5 to noworodki... Link Zgłoś
Gość: Homer Re: Fiesta podbija USA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.09, 18:12 Co za bullshit z ta Fiesta. Ona tak podbija amerykanski rynek motoryzacyjny, jak Doda rozrywkowy. Wstyd Jacku wpuszczac w maliny malolatow tu zagladajacych, sprzedajac im tani kit. Link Zgłoś
Gość: decker Re: Fiesta podbija USA IP: 80.72.40.* 15.04.09, 11:54 Tesla S - 3 rząd - składany siedzeń, przeznaczony dla dzieci, wchodzi się jak na tył malucha, czyli poprzez przesunięcie pojedynczego siedzenia z 2 rzędu. Niezłe rozwiązanie dla rodziny Link Zgłoś