twojalewareka Przyznali: spieprzyliśmy pół ostatniego sezonu 18.04.09, 09:22 gratulacje BMW ;/ Link Zgłoś
nowak11 Sport dla kurdupli 18.04.09, 09:24 W koszykówce szanse mają tylko godzille, w gimnastyce dzieci, a w F1 rachityczne kurduple! Teraz tylko czekać jak zaczną kierowcom wszywać jakieś chipy przyspieszające reakcję! Link Zgłoś
yan-mar Leniarski, kretynie... 18.04.09, 09:52 Leniarski - kretynie, nie dość, że jesteś kompletnym ignorantem F1, to nawet pisać po polsku nie potrafisz! Co znaczy ten bełkot, cytuję: "System, którego wprowadzenie konsztowało miliony euro w dobie kryzysu jest w tym sezonie obowiązkowe." ??? Link Zgłoś
yan-mar Re: Leniarski, brawo! 18.04.09, 23:34 jednak się udało poprawić literówkę, interpunkcję, błąd gramatyczny i błąd merytoryczny - wszystkie cztery za jednym zamachem! Leniarski - może nie pisz "pod wpływem", albo postaraj się o korektora... za niewielkim wynagrodzeniem jestem w stanie pomóc... :))) Link Zgłoś
lorneta.i.meduza Nie rozumiem jednego: 18.04.09, 10:01 Nie jestem znawcą F1 i może dlatego dziwi mnie zdanie: "...zaś dostawca opon Bridgestone przywiózł do Chin krytykowana super miękką mieszankę". Czy to znaczy, że firma dostarcza opony w/g własnego widzimisię, czy też uzgadnia to z szefostwem "objazdowego cyrku na kołach". Czy dostawca paliwa w ramach firmowych eksperymentów może dostarczyć np. paliwo lotnicze, olej napędowy i tp. szajs, nie konsultując się z nikim ??? Ktoś może mi to wyjaśnić ? Link Zgłoś
swan_ganz najpierw sami naciskali na obowiązkowy KERS 18.04.09, 11:40 a teraz go sobie wymontowują po nocach? Czyli co? Miliony euro jakie pochłoneły prace związane badaniem KERS poszły jak psu w doopę? Link Zgłoś