Gość: rr IP: 217.153.131.* 22.04.09, 10:18 ładny, szkoda, że europejski pasek tak nie wygląda...tylko technika trochę stara :/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
mosfet29 Re: Nowy Passat po chińsku 22.04.09, 10:29 Dokladnie, mnie tez sie podobna .Nie wiedzialem ze VW ma V6 2.0 Naprawde bardzo ciekawy wyglad mimo tylu lat lekko przeretuszowany wciaz moze sie podobac Link Zgłoś
Gość: mmk Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.mofnet.gov.pl 22.04.09, 10:37 fajniejszy z wyglądu, czy on jest na bazie poprzedniego superba? mogliby go sprzedawać w Polsce jako classic z 10 tysiecy taniej od nowego passata Link Zgłoś
Gość: WdR!! Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 10:52 przyznaje racje wszystkim tym którzy powiedzieli, że to auto jest ładne. Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.04.09, 12:46 tył ma trochę jakiś wyglądający na starego lexusa albo koreańca ale tak wygląda nawet fajnie chociaż to jest stara informacja słyszałem o niej z jakiś miesiąc temu :) Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.chello.pl 22.04.09, 16:40 Zabawne. Wygląda lepiej niż europejski "Pasek". Link Zgłoś
Gość: Ore Re: Nowy Passat po chińsku IP: 79.110.195.* 23.04.09, 10:29 Autko prezentuje się naprawdę ładnie. Może Czesi wyciągną z tego "Superba" jakieś wnioski w końcu, bo obecne projekty wyglądają na wręcz sabotowane.. Link Zgłoś
Gość: Normal Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.09, 01:39 Powiedzmy że udało im się zakamuflować zrzynanie z Mitsu Galanta, ale nie bardzo. Pierwowzór był lepszy. Link Zgłoś
Gość: swordman Re: Nowy Passat po chińsku IP: 81.219.54.* 25.04.09, 13:50 tył samochodu jest wzięty chyba z Phaetona dlatego ładniej wygląda niż europejski pasek Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.chello.pl 26.04.09, 09:38 Wyjątkowo się udało naciągnąć zmarszczki Superba ;-) Dobrze, że zmieniono przód i tył, bo w sumie na chiński rynek przesiadający się z rowerów wystarczyło zamienić znaczki na Superbie i tez byłoby git ;-) Przód taki sobie, bok to Superb, tył genialny! Link Zgłoś
Gość: mx Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:43 przeciez to wogole do pasata nie podobne.... ja bym nie chcial chinskiego auta... niach.pl/pokaz,8264,Motoryzacja,Crash_test_chinskiego_samochodu.html Link Zgłoś
kkprofi21 Re: Nowy Passat po chińsku 26.04.09, 21:44 Prezentuje się bardzo ładnie, widać że VW wykorzystał doświadczenie z wcześniejszych modeli Superb, Passat. Szkoda że nie będzie sprzedawany w europie... Myślę że dobrze by się sprzedawał, ale Chiny i tak podbije. Wygląda naprawdę super! Link Zgłoś
Gość: sylwia16 Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 06:24 zgadzam się z tym, że auto się elegancko prezentuje, jednak jak ktoś już wspomniał technika stara... No i ten "apetyt" na paliwo... A i chiński... silnik 4 cylindrowy... nie jest doskonale. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.chello.pl 06.05.09, 07:40 Ej sylwia16 ten silnik 4 cylindrowy to już legenda doładowanych jednostek to znane 1,8 turbo, bezawaryjne, mocne i stosunkowo oszczędne. To bardzo dobra jednostka i szkoda, że w europie już jej nie oferują (wykończyły ja po 20 latach TSI) Link Zgłoś
kkprofi21 Re: Nowy Passat po chińsku 07.05.09, 14:58 Przeglądałem ten Crash test... chińskie auta wypadają tam... zresztą sami zobaczcie. Passat na rynek Chiński to jednak nie auto chińskie jest produkowane przez VW w woli ścisłości :-) I będzie zdecydowanie bezpieczniejsze od Chińskich pseudo aut. Mimo iż może technika stara, to wygląd tego auta jest wyśmienity - bardzo ładnie się prezentuje Link Zgłoś
Gość: fan passata Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.xdsl.centertel.pl 22.05.09, 08:38 ciekawe jak będzie wyglądał nowy w europie ten jest fajny Link Zgłoś
Gość: Rzezimieszko Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.171.9.10.static.crowley.pl 22.07.09, 15:32 kozak. o niebo ładniejszy od europejskiego Link Zgłoś
Gość: p-ce Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 09:54 Boże Ciński passat koniec świata Link Zgłoś
Gość: bimota Re: Nowy Passat po chińsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 15:02 Ani ladny, ani brzydki. Nijaki, jak wszystkie VW i Skody. LAdny to byl kiedys Corrado. A ze technika "stara"... to nie komputer... Choc ostatnio nawet postep w komputerach mocno przyhamowal... Link Zgłoś