fredoo 23.04.09, 10:13 Mój kolega ma 6 letniego Moddeo i we wszystkich drzwiach dziury.W moim 15 letnim Poldim też są ale jakby mniejsze. Link Zgłoś Obserwuj wątek
wujaszek_joe Re: Forda bierze szybciej niż Poloneza 23.04.09, 12:07 jeżeli olał odpłatne (!) przeglądy gwarancyjne nadwozia to jest to wielce prawdopodobne Link Zgłoś
alfik7 Re: Forda bierze szybciej niż Poloneza 23.04.09, 14:54 A co, w ramach tych przeglądów połatali by te dziury? Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Forda bierze szybciej niż Poloneza 24.04.09, 22:31 w ramach przeglądu znajdują rude i umawiają się na wymianę drzwi lub lakierowanie. w rodzinie jest mondeo, które ma wymienione przednie drzwi i dwa albo trzy razy lakierowane tylne drzwi. Bo lakierowanie drzwi nic nie daje. Potem te drzwi zaczęły przepuszczać wodę. Serwis to uszczelnił zastrzegając, że niefabryczne uszczelnienie najpewniej kiedyś się rozszczelni i że sposób odprowadzania wody z drzwi jest w tym aucie dziwny. pilnowaliśmy tych przeglądów, jednak raz nie oddalismy auta do lakierowania w terminie tylko 3 tygodnie później, uzgadniając to telefonicznie. miły dotychczas pan oświadcza że dzięki temu gwarancja staje się nieważna. Pomogła dopiero godzinna rozmowa z centralą forda w warszawie. Szukam teraz auta i myślałem o focusie II przed liftingiem ale też rdzewieje. użytkownicy z focus klub polska to przyznają. Link Zgłoś
iberia.pl bity był? 23.04.09, 12:13 bo jakos w moim 11-letnim Escorcie dziur nie mialam.... Link Zgłoś
porucznik-borewicz Re: Forda bierze szybciej niż Poloneza 23.04.09, 12:20 ja mam Mondeo 5-letnie i w zeszlym roku byla wykryta korozja na dolnych rantach drzwi przy okazji przegladu i auto zostalo zabrane do bezplatnego usuniecia tego przez ASO Link Zgłoś
fredoo Re: bzdury wypisujesz człowieczku 23.04.09, 18:42 Prawda w oczy kole,jak mówią.Napisałem, że mam Poldka. Link Zgłoś
watoslocos jasne:) tak sobie to tłumacz 24.04.09, 22:22 jesteś oderwany od rzeczywistości albo masz ukrytą chorobę psychiczną :o Link Zgłoś
fredoo Re: jasne:) tak sobie to tłumacz 25.04.09, 09:15 Ja piszę że Ford koroduje a ty że mam ukrytą chorobę psychiczną. Oj zastanów się nad sobą. Link Zgłoś
polam5 Re: Forda bierze szybciej niż Poloneza 23.04.09, 19:03 Nimiecka blacha lepsza - tzn smaczniejsza dla rdzy. Po polskiej rdzy sie troche odbija Link Zgłoś
freepalikot Ford, gó... wort 24.04.09, 21:24 a o Polonezie , żal nawet pisać..., zresztą Ople to te same łajno... Link Zgłoś
iberia.pl Re: Ford, gó... wort? 25.04.09, 08:29 freepalikot napisał: > a o Polonezie , żal nawet pisać..., zresztą Ople to te same łajno... fripalikotka pochwal sie czym jezdzisz? Stawiam Ferari albo Lambo- myle sie? Link Zgłoś
freepalikot Re: Ford, gó... wort? 25.04.09, 20:06 Nubirą, wszechwiedząca i przemądrzała blondynko... Link Zgłoś