Dodaj do ulubionych

Rafale jak z Twoja Renowka

IP: *.telia.com 28.01.02, 10:56
Oddales do naprawy.Opisz jak to idzie,szybko slamazarnie,czym jezdzisz
teraz .Czy dostales z ubespieczenia zastepcze auto. Pzdr.Michal
Obserwuj wątek
    • Gość: Ralph Re: Lakier się błyszczy i wosk też położyłem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.02, 11:42
      Cześć. Jak już mówiłem, samochód już został naprawiony. W PZU naprawa została
      wyceniona na 3500, w Renault ok. 5000pln (PZU wypłaciło kasę do ręki po 2
      dniach, ale obiecało pokryć różnicę w przypadku naprawy w ASO). Tym niemniej
      olałem sprawę, i jako że naprawienie szkody miałoby polegać formalnie na
      wymianie kilku elementów (bez sensu, według mnie), to całość kosztowała mnie u
      porządnego blacharza-lakiernika 750pln. Reszty nie przepiłem. W tym czasie
      jeździłem sobie R19, które od dłuższego czasu tylko koło domu stoi i nikt nim
      nie jeździ. W każdym razie w czasie tych dwóch tygodni bez własnego samochodu
      (tyle to trwało w tym leniwym warsztacie) miałem okazję przekonać się ponownie,
      jakim dobrem jest długi, relaksujący spacer...
      • Gość: jaco Re: Lakier się błyszczy i wosk też położyłem IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 12:28
        CZYLI ZNOWU MOZNA SZALEC NA PRZEGIBKU
        • Gość: Ralph Re: Lakier się błyszczy i wosk też położyłem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.02, 12:41
          Z miesiąc tam już nie byłem...a to-to właśnie na Przegibku się zdarzyło- prawy
          zakręt za przełęczą w stronę Bielska (ten z budką telefoniczna i jakimś
          pamiątkowym obeliskiem). Od Przegibka aż do miejsca właśnie za tym zakrętem nie
          było miejsca (wciąż brak?) na minięcie się dwóch aut, więc pomyślałem, że depne
          troszkę i prawdopodobieństwo minięcia się z kimś zmniejsze:( Już miałem
          zwalniać, to był ostatni zakręt 'na wąskim' i wtedy właśnie nie dojrzałem
          gościa zza tych mega-nasypów śnieżnych.
          • mannkomp1 Re: Lakier się błyszczy i wosk też położyłem 28.01.02, 13:22
            TERAZ MOZESZ SMIŁO ŚMIGAĆ, JEST SZERZEJ
            • Gość: Michal Re: Lakier się błyszczy i wosk też położyłem IP: *.telia.com 28.01.02, 19:40
              Bardzo dobrze zes zrobil,to sie nazywa madroscia zyciowa.ASO narznelo by Cie
              uczciwie,a tak pare groszy w kieszni.
              Pzdr.Michal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka