Dodaj do ulubionych

Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych

IP: *.cdma.centertel.pl 22.05.09, 13:10
lancer, świetny samochód, sportback, sedan czy evo... wszystkie są po prostu piękne
Obserwuj wątek
    • Gość: awd Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: *.56.220-216.q9.net 22.05.09, 16:27
      piekny ale inaczej,, wozidlo dal pedalow
    • Gość: mikhas Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 19:33
      tym większy obiciach być twardzielem posiadajacym BMW M5 i zostać obiechanym na górskiej drodze przez pedała w takiej furze ;]
    • treblig Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych 22.05.09, 21:30
      Mam wersję "cywilną" z silnikiem o mocy zaledwie 140 KM - niby nic, a potrafi zaszaleć i objechać niejednego szpanera w tuningowanej wypasionej super furze. A takie 300 konne cudo to moje marzenie...
    • Gość: Ja Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 23:05
      Z punktu widzenia osiagow i mozliwosci slizgania sie po zakretach-cudo. Gorzej z normalna jazda, kiedy nie ma jak jezdzic bokiem, bo do okola 100 innych samochod, a tanie, plastikowe wnetrze samochodu nizszej klasy ciagle pozostaje. Wiec z luksusowym M5 bym nie porownywal, bo w tamtym przyjemnoscia jest kazdy rodzaj jazdy, a nie tylko quasi-rajdowy. W dodatku duzy silnik mruczy przy niskich obrotach, nie wymagajac ciaglego zylowania zeby rozwinac swoja moc.
      BTW, TG ocenil podstawowe EVO jako auto dajace duza wieksza frajde niz podrasowana, 400-konna wersja. Wszystko wlasnie przez silnik, ktory w mocniejszej wersji ma olbrzymia turbodziure. Ostatecznie skads sie te konie brac musza przy tak malej pojemnosci.
    • Gość: iy50 Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: *.cust.tele2.pl 23.05.09, 16:34
      bmw to zawsze będzie tylko bmw.
      nie ma porównania do Lancera EVO
    • Gość: Darek Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: *.25.220.5.adsl.dynamic.totbb.net 28.05.09, 17:03
      Do wszystkich zrzedzacych tutaj "pseudokomentatorow":
      Ale pier...licie panowie jak maly Jasio po duzym piwie. A te wasze porownania Lancera i BMW ... co to ku...wa jest ?? Przedszkole !
      Dajcie se du.pie siana, bardzo was prosze bo normalnie mdli jak sie to widzi.
    • Gość: Ubawiony Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:07
      @ Ja
      "tanie, plastikowe wnetrze"? Widziałeś ty w ogóle Lancera?
    • pocalujta_wujta Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych 28.05.09, 18:25
      Z innej beczki. W USa na autokrossach EVO staje sie rzadszy. Wszyscy narzekaja na rozlatujace sie skrzynie problem z silnikiem i innymi. Mowimny o powaznym wyczynie a nie jezdzie popisowej dresiarza po osiedlowych ulicach.

Co mnie zaskoczylo to fakt ze znow wroci trend na Subaru STi WRX jako solidniejsze auto w tej klasie.

BMW nie jest w klasie wyczynowych samochodow 4x4 wiec porownania nie sa na miejscu. to ze sa modele BMW "x" nie oznacza ze maja one cos wspolnego z wyczynem 4x4. Na torze to jest nieco inna sprawa choc BMW jest ciezkie i w sumie przegrywa z paroma innymi.

Acha... jestem uzytkownikiem, wlascicielem i fanem BMW, ale to nie oiznacza ze fanatykiem bez sensu. mam tez inne samochody "do zabawy" :)

• Gość: zz Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: 188.33.36.* 28.05.09, 20:12
      Ale czy autocross to jest poważny wyczyn? Raczej rywalizacja samochodowa dla amatorów, tyle że w uregulowanej i odpowiedzialnej formie.
    • Gość: Ja Re: Lancer FQ-330 dla niezdecydowanych IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 22:49
      Prosze bardzo l.yimg.com/dv/izp/mitsubishi_lancer_evolution_gsr_2008_dashboard_dashboard.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka