IP: *.astercity.net 29.01.02, 10:54
czy ktos wie coś o tych samchodach: ceny, czy warto, awaryjność, wrazenia z
jazy. Mam na niego ochotę i poważnie się zastanawiam, chciałabym 2,3 letniego.
Ten samochód jest mi potrzebny do jazdy wyłącznie po warszawce. Czekam na
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Majki Re: smart IP: *.*.*.* 29.01.02, 11:02
      Samochód marzenie. Mnie też się podoba. Auto super na miasto. Wszędzie się
      wpakujesz, dobre przyśpieszenie, małe spalanie i opłaty. Ale nie da się jechać
      w długą trasę (mało wygodna pozycja). Co do awaryjności to nie wiem, ale to w
      końcu Mercedes!?! Cena zależy od wyposażenia, są różne wersje. Cena nowego to
      około 30 tyśięcy PLN. Jeżeli chodzi o używany to polecam wyjazd do Berlina,
      jest ich tam od zajebania, do wyboru i koloru. Słyszałem, że mają się pojawić
      na wiosnę w salonach Merca. Nie wiem nic o cenach.

Pooglądaj www.smart.com

Pozdrawiam
    • Gość: dar Re: smart IP: 10.1.100.* 29.01.02, 11:51
      Zajrzyj na www.mobile.de
    • 2fast4u Re: smart 29.01.02, 12:36
      Trafny wybór, jeśli chodzi o jazdę po mieście. Mnie też się podoba, ale przy
      moim wzroście muszę sobie taką przyjemność odpuścić. Podobno jednak ciężko w
      Polsce jest z częściami do niego (prawdopodobnie niedostępne-tylko na
      zamówienie) a i cena, którą podał wcześniejszy forumowicz mnie zdziwiła,
      ponieważ kiedyś zastanawialiśmy się z żoną, ale wysoki koszt (prawie 50 000
      zł) nas wyleczył.
      Pozdrawiam
      • Gość: ffmarkus Re: smart IP: *.icpnet.pl 29.01.02, 17:47
        Też kiedyś przeczytałem w jakieś moto gazecie, iż Smarty były sprzedawane w
        warszawskim hipermegasklepie w cenie ok52000zł. Był to okres próbny, a co się
        z tym stało to już nie wiem. Może coś o tym wiecie?
        • Gość: elka Re: smart IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.02, 22:43
          smarty z 98 r w Berlinie chodza po ok 8tys euro, smart swoim wygladem
          przypomina zmotoryzowany wozek inwalidzki, ale zgadzam sie ze jest
          niesamowicie sprytny. Odstep miedzy przednim zderzakiem a pedalami gazu i
          sprzegla jest tak minimalny, ze jak pizniesz psa przy predkosci 50 kmh to
          stopy mozesz znalezc w gardle. Robilismy jazde probna z mezem ale kije golfowe
          wystawaly przez okno ;-)
          Radzilabym obejrzec mini Cooper takie male cacko produkowane przez BMW.
          www.mini-berlin.de
          • Gość: Tom Ok Re: smart IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:55
            Apeluję o odbycie jak najdłuższej jazdy próbnej. Miałem okazję pojeździć w
            centrum Warszawy i byłem zniechęcony przede wszystkim jednym: pracą
            zawieszenia. Jest ono bardzo, bardzo twarde co oznacza, że na dość skąpych
            siedzeniach czuje się nawet najdrobniejszą nierówność. Prawdziwym testem na
            wytrzymałość był przejazd ulicą Emilii Plater między Holiday In a dworcem
            centralnym.

Drażni również wysoki poziom głośności jakkolwiek podczas jazdy po mieście nie
            ma on dużego znaczenia. Odradzam natomias ze względu na zawieszenie.

Pozdrawiam
            Tom Ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka