Gość: Rafik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:38 I co z tego, że Passat jest najlepiej zabezpieczony, jak najwięcej go znika z polskich ulic. Ogórki w pełni. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piotrekk Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: *.p.lodz.pl 24.06.09, 17:52 Czemu w klasyfikacji producentów Citroen jest poza podium? Był przecież w czołówce w wielu kategoriach. Link Zgłoś
Gość: zX Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 18:32 Znika ich najwięcej, a ile ich jest? więcej to moze tylko maluchów i poldków. przelicz ile znika passatow na 100 zarejestrowanych a ile innych modeli. Link Zgłoś
Gość: Thinker Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 18:37 Wszystkie zabezpieczenia seryjnie montowane w samochodach są NIC nie warte. Każde seryjne jest złamane. Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 19:11 Nie ma sposobu na złodziei. Link Zgłoś
Gość: ww Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 19:16 dobre EXEO klasa wyższa średnia, chyba każdy wymieniłby go na Passata cc, ps wróżę klapę EXEO- nikt nie wyda 80 000 żeby sąsiad poklepał go po ramieniu i powiedział: o kupiłeś stare audi a4, ja też ale dałem 20 tys hehehe Link Zgłoś
mzyo Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto 24.06.09, 19:33 Jakie było kryterium tego rankingu? Chodzi mi oto jak sprawdzano 'najlepsze zabezpieczenie'? Co do zabezpieczeń to pamiętam w maluchu miałem kiedyś zabezpieczenie z przełącznika od lampy i choć otworzyli go, to już nie odjechali:) Kupując nowy samochód chyba jednak najlepiej ubezpieczać. Link Zgłoś
Gość: ehehehehehe Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 20:02 co to za gu gu gu głuuuuwwnniaany raport jak vw i seaty w ch*j kradną, vw chyba autorom niezle zapłacił Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: 164.139.7.* 25.06.09, 11:34 Ha Ha Ha ! Czy ci ludzie powariowali SEAT w kalsie premium ?! Link Zgłoś
Gość: dabu1 Re: Sprawdź czy trudno ukraść Twoje auto IP: *.dream.net.pl 25.06.09, 21:01 ja mam rover zapinam na łańcuch i nie ma na niego bata Link Zgłoś