Dodaj do ulubionych

Camaro przyjedzie do Europy

• sselrats Re: Camaro przyjedzie do Europy 06.07.09, 20:34
      Motofan - to VW Scirocco ma 300 KM czy tylko mu sie sni he he he. Jakis slabeusz dla ubogich.
    • Gość: Motofan Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.promax.media.pl 06.07.09, 22:36
      "Sselrats": odezwał się miliarder jeżdżący Audi R8 na gaz... VW Scirocco w oryginalnej wersji R ma 265 KM (a to może jeszcze nie najmocniejsza wersja) i w przeciwieństwie do amerykańskich badziewi nie rozpadnie się podczas jazdy... :) Zatkało?!?
    • sselrats Re: Camaro przyjedzie do Europy 07.07.09, 01:47
      No coz, nie ta klasa mocy co chociazby Nissan 370Z.
    • Gość: szelma Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: 195.245.213.* 07.07.09, 17:11
      bumblebee?
    • Gość: sralimuchybedziewi Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.acn.waw.pl 07.07.09, 19:52
      dwie najprzyjemniejsze rzeczy w życiu faceta: początek srania i koniec ru...ia.
    • Gość: Mustang Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.acn.waw.pl 07.07.09, 20:01
      są pewne zasady postępowania: nie znasz się ??? nie zabieraj głosu. usłyszałeś coś od kolegi który Ci imponuje??? nie powtarzaj bezrefleksyjnie. nie jechałeś nigdy muscle car??? przyznaj się do tego, to żaden wstyd. Właściciele tych aut to specyficzny gatunek ludzi, na pewno wiele ciekawych rzeczy opowiedzą Ci o swoim samochodzie. Pzdr
    • g00rek Re: Camaro przyjedzie do Europy 07.07.09, 20:27
      Europocarofile! Wy tego nie zrozumiecie. Jak to powiedział Marv w Sin City: "Modern cars. They all look like electric shavers...". I to jest prawda. I wcale nie chodzi tylko o silnik.

A fani pięknego wyposażenia... Wyposażcie sobie pokój :)
    • Gość: peter Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.171.29.226.static.crowley.pl 07.07.09, 20:51
      Fajne autko, ale za te 25k euro za V6 wolałbym kupić nissana skyline GF-BNR34.Podobna moc, ale wg mnie dużo większa przyjemność z jazdy.
      Oczywiście znajdą się osoby które kupią Camaro i nie mam nic przeciwko bo nie każdy musi lubić japońskie auta ;)
    • Gość: asdas Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.56.220-216.q9.net 09.07.09, 21:10
      Wiekszosc pisze ze ni lubi bo to bo tamto..ale ilu z was palanty JECHALO tym samochodem? Czytajac posty polakow rzygac sie che.Co za debilny narod.W stanach te samochody sa dla KAZDEGO ...tanie i fantastyczne...dla polakow z zarobkami 1200 ciagle w sferze marzen...
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.09, 21:27
      no nie przesadzajcie : Scirocco mnie tu z Camaro nie porównuj....
      Sciro jest fajne , ale to nie ta liga ! w dziedzienie mocy i w kategorii "coolness"..
      Camaro nie jest wykonczony jak aston bo ma byc tani: Silnik co ma 400KM musi kosztowac i oprzyzadowanie do niego takze i teraz jak chcesz zeby auto bylo tansze to musisz oszczedzac jezeli wydales sporo na silnik..
      Muscle car to mocne auto dla ludu - to taka filozofia samochodow zrozumcie ciołki,
      nie jest to wyrafinowane ale jest cool !!
      wyrafinowane nie jest ale jest swietne - CTS Cadillac i to Camaro to prawdziwie swiatowe auta (World Class Standard)
    • Gość: elos Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:22
      czemu jest taki dziwny przelicznik? z takim podejściem Chevrolet tylko zniechęca klientów? kto wie czemu tak robią?
    • Gość: Pingwi Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.grupalotos.pl 28.07.09, 16:11
      a co to jest muscle car? można liczyć na jakieś wyjaśnienia w jednym z urzędowych języków UE?
    • Gość: gosc Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 17:18
      A ja widze za Aveo juz od 9000 USD

www.doverchevrolet.com/New-Inventory.aspx?MakeId=1000007&Make=Chevrolet&Model=Aveo&ModelId=1010104
    • Gość: Liroy Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.dynamic.primacom.net 28.07.09, 18:42
      Hmm... nie jezdzilem Camaro, ba... nawet w nim nie siedzialem. Ale ogladalem, czytalem testy... no i slyszalem pare rzeczy tu i tam. No i powiem tak ... Camaro (jak i wiekszosc amerykanskich aut) w czolowce nigdy nie byl. Z zewnatrz moze sie podobac... jednak wyglad to tylko jedna cecha (prioretytowa raczej tylko dla kobiet). Co do produktow z niemiec to fakt faktem, ze takie Audi, Porsche, BMW, Mercedes czy nawet VW radza sobie bardzo dobrze (pomijam kryzys swiatowy) na innych kontynentach (jak i japonczycy)... czego nie mozna powiedziec o amerykanskiej gospodarce. Co do ceny ktora podano w artykule (i roznicy pomiedzy rynkiem EU a US)... to watpie ze taka zostanie (moze pierwsze egzemplarze)... raczej zmaleje i to o wiele... a i tak watpie czy te auto da rade na tutejszych rynkach... raczej zniknie jak Viper czy Walmart, a tych paru amatorow co sobie go kupia... beda zajeci szukania czesci przy pierwszych leprzych naprawach.
    • Gość: o Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 19:04
      jeżeli muscle car. to tylko z lat 70.
    • Gość: johnny-kalesony Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.skomur.pl 28.07.09, 20:21
      >>jeżeli muscle car. to tylko z lat 70.<<

Chyba miałeś na myśli lata 60'. ; )
      Kryzys paliwowy koszmarnej dekady l. 70' zabił piękno samochodów. Później doszły jeszcze glam-rock i disco, które dopełniły szmirowatego oblicza dekady l. 70'.
    • Gość: willy Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.pools.arcor-ip.net 28.07.09, 20:21
      mialem ostatnio okazje przez kilka dni pojezdzic mustangiem. z zewnatrz auto piekne, tak samo jak camaro. niestety sam wyglad to nie wszystko. "w praniu" okazalo sie ze do auta mozna miec niestety sporo zastrzezen.

dziwi mnie natomiast cos innego. piszacy tu z usa opowiadaja jaka to im auta daja przyjemosc z jazdy w usa? no niestety nie wiem gdzie ja znajduja? jadac interstate 65 mph? jednak to jest nieporownywalne z 250 kmh na autobahnie Berlin-Monahium. I niezaleznie czy mustangiem, camaro czy bmw.
    • Gość: ja Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.hsd1.wa.comcast.net 29.07.09, 01:00
      dla polaka wnetrze samochodu musi pachnac zdechla krowa i tartakiem, a pomysl ze samochody amerykanskie "trzeszcza" to obrona polakow przed rozumem
    • Gość: Sraly_muchi_bendzi Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.ed.shawcable.net 29.07.09, 06:12
      Ludzie!!! Camaro w USA to wioskowa bryczka, ktokolwiek kto ma kase i klase (pisze o amerykaninach, nie grinponciakach) kupuje bryke europejska lub japonska. Te nowe muscle cars sa glownie kupowane przez robotnikow z fabryk lub imigrantow parajacych sie konktraktorka, ktorzy milosc do Hameryki wyssali z anyzowych kojakow wysylanych im w paczkach z Jackowa i Greenpointu. Stare Camaro w USA kojarzy sie mniej wiecej z tym z czym kojarzy sie Opel Manta z Niemczech, czyli z kaszana, gosciami ze zlymi fryzurami w stylu mullet i z siedzacymi na siedzeniu pasazera przechodzonymi tlenionymi blondynkami. Obecni amatorzy tego sprzetu to albo ten sam wymieniony powyzej typ, tylko starszy, murzyni i meksyki dorobieni na roznych lewych interesach no i w koncu roznej masci imigranciny w pierwszym pokoleniu ktorzy maja potrzebe pokazac jak im sie powiodlo, a jeszcze nie wiedza ze taki zakup to raczej obciach. Podobnie jak H2 czy Escalade. Dopiero ich dzieci,o ile pojda do szkol a nie skoncza na mlotkach, przestawia sie na Merce i Audi.

• Gość: paolo Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:47
      Amerykanie od zawsze mieli kompleks Europy. Byłem wiele razy w Stanach a w Kanadzie zdarzyło mi się nawet rok pomieszkać. Ten kompleks nie dotyczy tylko samochodów ale wszystkiego co europejskie. Za głupią pralkę european design trzeba zapłacić prawie drugie tyle co za produkt rodzimy. Pamiętam rozmowę z lekarzem, który jeździł Volvo. Twierdził, że nie może sobie pozwolić na kupno amerykańskiego auta choćby nie wiem jak dobrego bo w środowisku straciłby pozycję. Dotyczy to również innych wolnych zawodów jak np prawnicy, którzy "muszą" jeździć dobrymi europejskimi markami by budzić zaufanie. To proste, auta jak Mercedes, Audi (od niedawna) czy BMW są bardzo drogie i uważane za eksklzywne. Jeśli stać na nie lekarza czy prawnika to znaczy że jest dobry w swoim fachu. Jeszcze większy kompleks Europy ma Australia i Nowa Zelandia. Dla nich sam wyjazd do Europy (czyt. Francji ) to często marzenie życia. A Camaro? W Europie nie ma szans, może pojedyńcze sztuki dla fanatyków. To moje zdanie.
    • Gość: pietro Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.wroclaw.mm.pl 29.07.09, 11:33
      Dużo racji. Kolonie mają kompleksy a Camaro, Challenger i Mustang to auta dla tzw. blue collar workers. Co nie zmienia faktu, że są to auta całkiem niezłe, ze wskazaniem na Camaro. Z tych trzech pony to Camaro ma najlepsze zawieszenie, i zupełnie niezłe silniki, nawet V6. Dlatego cieszę się, że wchodzi na rynek, chociażby ze względu na dodatkową konkurencję dla oferowanych tutaj aut:)

Pozdr.
    • Gość: nove niedobre Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.aster.pl 29.07.09, 13:34
      Im nowsze chevrolety tym bardziej przypominają koreańskie wynalazki. Takie science-fiction dla ubogich. Czyżby GM w ramach outsourcingu przeniosło też projektowanie aut do Korei?
    • cracovian Re: Camaro przyjedzie do Europy 29.07.09, 14:06
      Cruze byl projektowany w Koreii. Camaro jest glownie z Australii. Ludzie nie wiedza o czym mowia. Plastik? WTF?
    • Gość: K Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.chello.pl 29.07.09, 16:12
      Poczytałem trochę komentarzy i doszedłem do wniosku, że ktoś kto kupuje takie coś na pewno ma kompleksy i małego ...
    • cracovian Re: Camaro przyjedzie do Europy 29.07.09, 16:29
      W Europie moze ktos z kompleksem kupi, ale w USA Skody i szrotow BMW nie ma, wiec do normalnej jazdy sobie Camaro kupi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka