Dodaj do ulubionych

Nowe Ferrari 458 Italia

• Gość: x Re: Nowe Ferrari 458 Italia IP: *.multimo.pl 12.09.09, 23:26
      Podobno Schumacher pracował przy tym aucie...
      --
      www.samowole-budowlane.pl
    • Gość: Gościu Re: Nowe Ferrari 458 Italia IP: *.icpnet.pl 02.10.09, 18:43
      Nie rozumiem dlaczego niektórzy nie dopuszczają krytyki Ferrari? :/
      Interesuję się motoryzacją i jej historią od wielu lat, a to że jestem Polakiem nie oznacza, że włoska potęga nie zniesie policzka ode mnie :p
      To najbrzydsze Ferrari od wielu lat. Wnętrze bardzo mi się podoba, ale zdejmijcie kierownice i kto zgadnie że to Włoch? F430 miał dużo więcej stylu w swojej "sportowości".. Potrójny wydech blee, lampy i światła blee, proporcje przyciężkiej d*py... blee. Ogólnie świetny samochód, ale miał być skok w przód, a się byli potknęli :D w mojej ocenie.
    • chopper_rs Re: Nowe Ferrari 458 Italia 28.12.09, 22:36
      Zachęcam od obejrzenie Ferrari F458 Italia na OFICJALNEJ STRONIE FERRARI
      link: www.ferrari.com/English/GT_Sport%20Cars/CurrentRange/458-Italia/Pages/458-Italia.aspx
      PS: Może zmienicie zdanie.
    • Gość: fan Re: Nowe Ferrari 458 Italia IP: 89.171.224.* 11.01.10, 14:08
      Co do wyglądu zewnętrznego to oczywiście kwestia gustu, jeżeli chodzi o środek to równie dobrze można by skrytykować (wspomniane wcześniej) F430 i np jego nawiewy łudząco przypominające te z fiatów...
      Moim zdaniem nie jest takie brzydkie np w porównaniu z Ferrari 400.
      Co do fana japońców zwróć uwagę, że Ferrari już w latach 60 tych wyciskało z 1l ponad 100 KM (warto przeczytać komentarz tomew'a)..
      A jeśli nadal upierasz się przy swoim to obejrzyj sobie np modele F50 GT (ok. 160 KM/L bez doładowania) albo FXX (ok 130 KM/L).Pzdr
    • Gość: rafik Re: Nowe Ferrari 458 Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 01:29
      Piękne auto. Wspaniały design... zakochałem się w tym wózku. Linia nadwozia bardzo przypomina mi linię Testarossy. Ciekaw jestem czy Pininfarina wzorował się na tym pięknym starszym modelu Ferrari. Czy ktoś się ze mną zgodzi, że Italia i Testarossa mają podobną linię nadwozia???:) pozdrawiam miłośników Ferrari:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka