Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Strajk motocyklistów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:03
Jak zawsze Fajny
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.chello.pl 31.07.09, 10:03
      pierwszy na mecie :)
    • Gość: login Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: 80.50.35.* 31.07.09, 10:06
      nie rozumiem jak można być fanem motoryzacji i nie lubić motocykli.
      ciekawe czy właściciele tych cacuszek się przejęli :)
    • Gość: nalepa Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:12
      panie Jacku, proszę popracować nad jakością A i V zamieszczanych odcinków. Jakoś dzisiejszego jest co najmniej średnia.

pozdr.
    • Gość: ENERGETYK Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.zep.com.pl 31.07.09, 10:18
      Motorem nie jeżedże ale przyłączam się do strajku motocyklistów - jak bym miał bliżej to bym sie przejechał wieczorem :D
    • kakrocz Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów 31.07.09, 10:31
      Ja za motorami nie przepadam ale przyłączam się do protestu,czysty absurd!3000 GT piękne i odc fajny.
    • Gość: Rafik Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.rect.uni.torun.pl 31.07.09, 10:43
      Dziękujemy motocyklistom za zablokowanie bramek. Naprawdę myślcie, że ktoś w STX się przejmie?
    • Gość: grzes Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:51
      @Jacek Balkan
      Polacy też potrafią rozbijać Ferrari i to bardzo spektakularnie. Że tak powiem z wypierdem i przytupem :) Gdzie zdjęcia?

@nalepa
      Jakość odcinka żeczywiście tragiczna.
      A temu kto wpadł na pomysł, żeby Jackowi oświetlić plecy. Gratuluję :D
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:03
      Popieram motocyklistów, a odcinek kręcony prawie pod światło - hm... :) rozumiem, że to zamiennik za piątkowe głupoty :P
    • Gość: Raf Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:11
      @Grześ no nie jak można rzeczywiście napisać z takimi bykiem
    • Gość: Tommy Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: 84.38.160.* 31.07.09, 11:13
      Tylko ze motocykl na drodze to czesto motocykl pojawiajacy sie z zawrotna predkokscia w lusterku na ktorego trzeba baaaardzo uwazac. To takze baaardzo glosna maszyna za male pieniadze ktora startuje na jednym kolku i probuje sie popisac.

Nie Motordziennikowi! (moze jakis inny program tylko dla motocyklow)
    • s_mi Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów 31.07.09, 11:21
      Coś Pan dzisiaj taki niewyraźny, Panie Jacku?
    • Gość: W Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.elpos.net 31.07.09, 11:24
      Mercedes CLK na samochód tygodnia
    • Gość: krzysiek Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.chello.pl 31.07.09, 11:29
      Pan Jacek chyba nie dostał dziś Etopiryny.. ;) A Odcinek super najbardziej mi zkoda tych klasyków bo je ciężko odbudować już.. ;(
    • Gość: motofan Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 12:24
      Drogi Tommy nie każdy motocyklista jeździ z zawrotnymi prędkościami ...
    • Gość: ala Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.202.116.195.easy-com.pl 31.07.09, 12:33
      normalnie walcem ich tam - a policja gazem i pałkami - jak tych w warszawie! O wszystko mają problem bo to motocyklista.... przesiądźcie się na rowery -a nie smrodzicie i hałasujecie tymi motorami! a to bezczelne robienie trzeciego pasa na skrzyżowaniu bo motocyklista jedzie to naprawdę... pałować mandatami i tyle! ale się obrażacie iż na was się mówi dawcy narządów - bo nimi jesteście! tylko ludzie przez was giną jak wbijacie się swoimi "przecinakami" w karoserie - DALEKO wam do motocyklistów którzy jeżdżą dla przyjemności i nie uprzykrzają życia innym - z nimi można egzystować bezkonfliktowo... tzw. Chopper'owcy
    • Gość: Opec Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: 84.38.160.* 31.07.09, 12:45
      K*rwa nie dosc ze autostrada jest beznadziejna i ciagle sa na niej jakies roboty, to jeszcze mi ja blokuja motocyklisci. Super. Dzisiaj na pewno dotre o czasie.

Nie Motordziennikowi

Drogi motofan: przeliczajac ile widzisz na drogach motorow, a ile scigaczy ?
    • Gość: ehehehehe Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 13:44
      kurde jak ja nienawidzę motocykli! najgorsze pierdawki, nieważne czy to harley czy bmw czy inne gó..., tylko przeszkadzają na drogach!
    • Gość: M Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:58
      Odcinek bardzo fajny. 3000GT przepiękna maszyna. A co do wszystkich wypowiadających się o motocyklistach jak o największej zmorze dróg XXI w. jakoś przypominają mi pewnego austryjackiego malarza, który w 1939r zdecydowanie stwierdził ze żydzi są największa zmorą na "drogach :P" XX w. Pozdrawiam kierowców, którzy są w stanie cieszyc się z życia.
    • Gość: puree44 Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 15:02
      Chrysler Prowler na samochód tygodnia!!!
    • Gość: Lapiz Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 15:03
      Zgadzam się z przedmówcą, Chrysler/Plymouth Prowler to idealne autko na samochód tygodnia
    • Gość: aj Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:32
      juz kiedys tez podsylalem tego linka z rozbitkami :( www.wreckedexotics.com/ ale juz sie nie maze bo konkursu wtedy nie bylo..
    • Gość: kirpek Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: 83.238.198.* 31.07.09, 16:05
      3000gt japońskim ferrari?? paaaaanie Jacku.... fajna to bryczka ale jest NICZYM w porównaniu z hondą NSX!!!!
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 16:45
      jestem za CLK jako samochodem tygodnia
    • Gość: lebaron Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 16:45
      Odcinek jak zwykle bardzo ciekawy, a plymouth prowler to bardzo fajny pomysł na samochód tygodnia :) pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka