Dodaj do ulubionych

Awantura przy stole bilardowym

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:32
Ale dlaczego to zrobił?
W artykule nie o tym nie napisano.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex. Re: Awantura przy stole bilardowym IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 12.04.06, 02:22
      Samodzielnie rezygnowal.
      Kara dyscyplinarna powinna byc wysoka.
    • Gość: gość Re: Awantura przy stole bilardowym IP: *.grosz.prenet.pl 12.04.06, 07:49
      co ma tytuł do tekstu ? co ma początek tekstu do jego
      nienapisanego końca ? zaczęliście temat , a nie umiecie
      go dokończyć i wyjaśnić . lepiej wogóle nie pisać .

bezsens kompletny .
    • Gość: ...oprs... Re: Awantura przy stole bilardowym IP: 80.51.57.* 12.04.06, 19:56
      Redakcja zajmuje sie liga bilardowa, ktora mało kto sie interesuje. Pomija za
      to sport akademicki. Do tej pory nic nie napisano m.in. o udanym starcie
      pływaków AJD na Mistrzostwach Polski.
      • Gość: spławik Re: AMpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:06
        o starcie pływaków w AMpach ? z całym szacunkiem dla uczestników, poziom
        pływania na tej imprezie raczej mizerny, i nie ma czym się chwalić , ale
        oczywiście można nazwać to sukcesem , wiecej powiem "rzucili kraj na kolana"
        • Gość: ...oprs... Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 20:31
          Jeśli uważasz, że poziom na tych Mistrzostwach Polski Szkół Wyższych (bo tak
          nazywała sie ta impreza, a AMPy to co innego - tak pisza na www.azs.pl) to sam
          tam mogłeś wystartować. Ciekawy jestem które byś miał miejsce, watpie zebyś
          zdobył medal. Wiadomo, że nie pływała tam Jędrzejczakowa, czy Korzeniowski.
          Jednak w billarda nie grał Williams, Hunter czy jescze ktoś inny. Uważam, że
          nie było potrzeby pisania o tym walkowerze, bo "poziom billarda na tej tej
          imprezie raczej mizerny". Można zawsze powiedzieć, że osoby uprawiające w
          Częstochowie billard odniosły kiedyś tam jakiś sukces (ciekawe kiedy???)i
          wiecej powiem "rzucili kraj na kolana"
          • Gość: spławik Re: AMpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:41
            nie znam studenta z częstochowskiej uczelni który pływa poniżej minuty na
            100 kraulem, a to niestety rewelacją było za czasów Tarzana - J.Waismullera
            czyli około 70 lat temu.
            • Gość: ...oprs... Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 20:50
              Widzisz jest pewna roznica. Te osoby które startowały na zawodach nie miały
              takich warunków do trenowania jak J.Waismuller ok. 70 lat temu. To są osoby,
              które w wolnym czasie raz bądz 2 razy w tygodniu chodzią na treningi. Idąc
              twoją filozofia to nie ma co pisać np. o Rakowie w końcu to nie Real Madryt, o
              Tytanie (nie ma tam Jordana, Bryanta itp..
              • Gość: spławik Re: AMpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:24
                zadałem sobie trochę trudu i poznałem wyniki- służę linkiem
                www.azs.pl/files/UP-plywanie-wyniki.doc
                podsumowanie 2 razy pudło A. Zaremby - II miejsce w drużynówce, ale tylko
                dlatego że drużyna AJD liczyła najwiecej zawodniczek (słabiutkich amatorek)
                jeśli ktoś się bawi w wodzie 2 razy w tygodniu to niech się bawi, ale
                nie widzę powodu, aby o tym rozpisywać się w wyborczej
                inne studentki pływały dużo , dużo szybciej
                ja też jestem fanem słonecznego patrolu !!!!!
                • Gość: fin Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:00
                  Niski poziom a tylko trzy medale. to jak w końcu?
                • Gość: fin Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:06
                  Tak wogóle to się czepiasz. Wiadomo że na tej imprezie startują amatorzy i nie
                  rozumiem dlaczego spłycasz temat. Zazdrość? To się leczy
                  • Gość: spławik Re: Bufonada? to takie częste w tym mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:22
                    to nie zazdrość, to duma mnie rozpiera < bbbbuuuuuuuuuuhhahahahhahahaha>
                    AMPy to zabawa dla studentów i tak to odbieram, szacunek dla
                    startujacych amatorów z AJD oddałem . ale nie widzę powodów do popadania w
                    zachwyt i czytania o " sukcesach". realnie patrzę na świat i nie zachwycam
                    się przepraszam za określenie "byle czym"
                    Jeśli chcesz wyrobić sobie zdanie na temat " częstochowskiej potęgi
                    pływackiej " zapraszam na pływalnię przy SP 2 . o ile się nie mylę
                    20.04.odbędą się zawody o puchar Rektora AJD.
                    • Gość: fin Re: Bufonada? to takie częste w tym mieście IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:27
                      Będziesz tam? Umiesz się w to bawić? Czy twoja potęga to tylko ocenianie innych?
                      Kończę Pa.
                      • Gość: spławik Re: fan częstochowskiego patrolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:39
                        co do mnie, to ja unoszę się na wodzie i nie muszą z tego powodu pisać
                        o mnie, w prasie, czy na tym forum. mam za to nadzieję, że będą tacy
                        jak Ty, fani pięknych dziewcząt w skąpych kostiumach .
                        reszta jest nieważna.
    • Gość: dubi Re: Awantura przy stole bilardowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:50
      Zwiazek powinien wyciagnac pełne konsekfencje z tego czynu...

www.porter-pub.com bilard w Czestochowie
      www.bilard-sport.pl Polski Zwiazek Bilarda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka