Gość: Ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:32 Ale dlaczego to zrobił? W artykule nie o tym nie napisano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex. Re: Awantura przy stole bilardowym IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 12.04.06, 02:22 Samodzielnie rezygnowal. Kara dyscyplinarna powinna byc wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Awantura przy stole bilardowym IP: *.grosz.prenet.pl 12.04.06, 07:49 co ma tytuł do tekstu ? co ma początek tekstu do jego nienapisanego końca ? zaczęliście temat , a nie umiecie go dokończyć i wyjaśnić . lepiej wogóle nie pisać . bezsens kompletny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...oprs... Re: Awantura przy stole bilardowym IP: 80.51.57.* 12.04.06, 19:56 Redakcja zajmuje sie liga bilardowa, ktora mało kto sie interesuje. Pomija za to sport akademicki. Do tej pory nic nie napisano m.in. o udanym starcie pływaków AJD na Mistrzostwach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spławik Re: AMpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:06 o starcie pływaków w AMpach ? z całym szacunkiem dla uczestników, poziom pływania na tej imprezie raczej mizerny, i nie ma czym się chwalić , ale oczywiście można nazwać to sukcesem , wiecej powiem "rzucili kraj na kolana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...oprs... Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 20:31 Jeśli uważasz, że poziom na tych Mistrzostwach Polski Szkół Wyższych (bo tak nazywała sie ta impreza, a AMPy to co innego - tak pisza na www.azs.pl) to sam tam mogłeś wystartować. Ciekawy jestem które byś miał miejsce, watpie zebyś zdobył medal. Wiadomo, że nie pływała tam Jędrzejczakowa, czy Korzeniowski. Jednak w billarda nie grał Williams, Hunter czy jescze ktoś inny. Uważam, że nie było potrzeby pisania o tym walkowerze, bo "poziom billarda na tej tej imprezie raczej mizerny". Można zawsze powiedzieć, że osoby uprawiające w Częstochowie billard odniosły kiedyś tam jakiś sukces (ciekawe kiedy???)i wiecej powiem "rzucili kraj na kolana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spławik Re: AMpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:41 nie znam studenta z częstochowskiej uczelni który pływa poniżej minuty na 100 kraulem, a to niestety rewelacją było za czasów Tarzana - J.Waismullera czyli około 70 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...oprs... Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 20:50 Widzisz jest pewna roznica. Te osoby które startowały na zawodach nie miały takich warunków do trenowania jak J.Waismuller ok. 70 lat temu. To są osoby, które w wolnym czasie raz bądz 2 razy w tygodniu chodzią na treningi. Idąc twoją filozofia to nie ma co pisać np. o Rakowie w końcu to nie Real Madryt, o Tytanie (nie ma tam Jordana, Bryanta itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spławik Re: AMpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:24 zadałem sobie trochę trudu i poznałem wyniki- służę linkiem www.azs.pl/files/UP-plywanie-wyniki.doc podsumowanie 2 razy pudło A. Zaremby - II miejsce w drużynówce, ale tylko dlatego że drużyna AJD liczyła najwiecej zawodniczek (słabiutkich amatorek) jeśli ktoś się bawi w wodzie 2 razy w tygodniu to niech się bawi, ale nie widzę powodu, aby o tym rozpisywać się w wyborczej inne studentki pływały dużo , dużo szybciej ja też jestem fanem słonecznego patrolu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:00 Niski poziom a tylko trzy medale. to jak w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: AMpy IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:06 Tak wogóle to się czepiasz. Wiadomo że na tej imprezie startują amatorzy i nie rozumiem dlaczego spłycasz temat. Zazdrość? To się leczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spławik Re: Bufonada? to takie częste w tym mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:22 to nie zazdrość, to duma mnie rozpiera < bbbbuuuuuuuuuuhhahahahhahahaha> AMPy to zabawa dla studentów i tak to odbieram, szacunek dla startujacych amatorów z AJD oddałem . ale nie widzę powodów do popadania w zachwyt i czytania o " sukcesach". realnie patrzę na świat i nie zachwycam się przepraszam za określenie "byle czym" Jeśli chcesz wyrobić sobie zdanie na temat " częstochowskiej potęgi pływackiej " zapraszam na pływalnię przy SP 2 . o ile się nie mylę 20.04.odbędą się zawody o puchar Rektora AJD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Bufonada? to takie częste w tym mieście IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:27 Będziesz tam? Umiesz się w to bawić? Czy twoja potęga to tylko ocenianie innych? Kończę Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spławik Re: fan częstochowskiego patrolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:39 co do mnie, to ja unoszę się na wodzie i nie muszą z tego powodu pisać o mnie, w prasie, czy na tym forum. mam za to nadzieję, że będą tacy jak Ty, fani pięknych dziewcząt w skąpych kostiumach . reszta jest nieważna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubi Re: Awantura przy stole bilardowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:50 Zwiazek powinien wyciagnac pełne konsekfencje z tego czynu... www.porter-pub.com bilard w Czestochowie www.bilard-sport.pl Polski Zwiazek Bilarda. Odpowiedz Link Zgłoś