ekobita 25.11.12, 15:07 Mam zamiar wypróbować polecaną przez was pastę z Polleny, co jescze macie wypróbowane i możecie polecić z ich sklepu, bo chcę by się ciut chociaz zwróciły koszty przesyłki. A przy okazji, pasta Adent jest teraz w promocji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdagg2 Re: Co warto kupić z Polleny? 25.11.12, 16:01 ja po ostatnim watku kupilam kilka produktow. przesylka szybka. ale pasta dla dzieci ma termin waznosci 01.2013. pisalam do nich w tej sprawie, ale niestety cisza. dziecko nie zuzyje dwoch past do konca stycznia wiec moze jak pasta jest teraz w promocji to tez z krotkim terminem waznosci Odpowiedz Link
bxaxsxtxa Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 21:09 U mnie to samo. Zamówiłam 5 opakowań pasty dziecięcej (2 dzieci) no i przyszły z terminem 01.2013 Więc radzę się upewnić przed zakupem większej ilości. Za to taka dla dorosłych ważna do 2014. Odpowiedz Link
aankaa Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 21:49 dziecko nie zuzyje dwoch past do konca stycznia wiec moze jak pasta jest teraz w promocji to tez z krotkim terminem waznosci === jak to ? dziecko zużywa mniej niż tubkę pasty na miesiąc ??? Odpowiedz Link
ta.dam Re: Co warto kupić z Polleny? 27.11.12, 18:49 Dziś dotarło do mnie zamówienie, m.in. pasty Adent - termin przydatności do czerwca 2014! Polecam! Odpowiedz Link
aga90210 Re: Co warto kupić z Polleny? 27.11.12, 20:34 Ja tez zuzywam mniej niz tubke na miesiac, a myje zeby 3 razy dziennie. Do mycie wystarczy wycisnąć 0.5cm pasty, nie trzeba na cała szczoteczkę. Odpowiedz Link
magdagg2 Re: Co warto kupić z Polleny? 27.11.12, 21:57 dziecko ma lat 2(nawet jeszcze nie do konca). ilosc pasty ma odpowiadac ziarnku grochu. musialby myc zeby z 10 razy dziennie. do tego zamiennie uzywa z fluorem i bez fluoru. szans nie ma zeby zuzyl do konca stycznia dwie tubki. a reszta kosmetykow przyszla z dlugim terminem waznosci, tylko te pasty nieszczesne Odpowiedz Link
henia04 Re: Co warto kupić z Polleny? 25.11.12, 16:06 Zależy, jakie masz wymagania skóry/włosów. Miałam lotion do mycia z serii Seni - opisy niezbyt zachęcające, ale miałam problem ze strasznie suchą skórą i nie lubię intensywnych zapachów i "mazideł", sprawdził się u mnie rewelacyjnie. Szampon tataro-chmielowy wzięłam litrowy i rozlewałam w buteleczki małe dla połowy rodziny - w ramach wspomnień zapachowych z dzieciństwa. Ile się zdjęć znalazło, parę osób się wzięło za skanowanie, opisywanie i takie tam rodzinne zajęcia. Odpowiedz Link
coralin Re: Co warto kupić z Polleny Ewy? 25.11.12, 16:35 Antyperspiranty fresh. Odżywki i szampony, ale ja nie mam kłopotów z włosami. Żele pod prysznic kupuję dla rodziny. Odpowiedz Link
kio-ko Re: Co warto kupić z Polleny Ewy? 25.11.12, 17:20 a jakie składy mają te kosmetyki? przyjazne? Odpowiedz Link
coralin Re: Co warto kupić z Polleny Ewy? 25.11.12, 17:45 Pasta Adent ma świetny skład, antyperspirant ma sole glinu, ale nie brudzi za bardzo. Kosmetyków do twarzy nie używam, żele, które kupuję dla rodziny mają skład taki jak 99% procent innych na rynku. Odpowiedz Link
coralin Re: Co warto kupić z Polleny Ewy? 25.11.12, 19:28 Zerknęłam na stronę. Mają też kosmetyki Seni z 10% mocznika. Cena śmieszna. Odpowiedz Link
nuova Pollena savona 25.11.12, 16:53 ekobita napisała: > Mam zamiar wypróbować polecaną przez was pastę z Polleny, co jescze macie wy > próbowane i możecie polecić z ich sklepu, bo chcę by się ciut chociaz zwróci > ły koszty przesyłki. A przy okazji, pasta Adent jest teraz w promocji. Balsam do ciała Familijny Soft Oliwkowy dla mnie hicior Odpowiedz Link
nuova Re: Pollena savona 27.11.12, 13:46 Płyn K do płukania (uwielbiam wersje różową i białą) Odpowiedz Link
marzeka1 Re: Co warto kupić z Polleny? 25.11.12, 17:32 Z ich strony kupuję pastę Adent (jest świetna) oraz żele pod prysznic.O, te żele ; zamawiam u nich z reguły paczkę 2 razy do roku. Odpowiedz Link
barasia Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 16:07 A gdzie mozna dostac ich produkty - poza sklepem internetowym? Odpowiedz Link
coralin Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 16:20 Tytuł wątku bardzo nieprecyzyjny. Pollen ostało się sporo. Pollena Ewa bardzo słabo dostępna, a już past Adent w realu nigdzie nie widziałam. Na początku po omacku klikałam, żeby nabić te 120 zł i nie płacić za przesyłkę. Teraz nie mam problemu, bo wiele produktów jest świetnych i sprawdzonych. Odpowiedz Link
salamandra71 Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 16:11 Kupuje dużo najbardziej lubię żel do kąpieli lawendowy, mydło w płynie do rąk, sól do kąpieli zapach lawenda. Tonic bursztynowy nie bardzo mi leży zapach, tak samo żel do mycia twarzy wysuszył mi twarz.Szampony dobry pokrzywowy do włosów przetłuszczających się .A i super zapasy 750ml mydło w płynie cena szok!!!!Z i zapachy róża, wcześniej wspomniana lawenda, limonka. Przesyłka od 150 zł za darmo + gratisy( 3 -10ml.żele z mocznikiem). Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 17:42 Naprawde udaje Wam sie za jednym zamachem uzbierac zamowienie na 120zl?? Odpowiedz Link
zuzu-and-more Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 20:11 W Rossmannie są jakieś szampony Pollena Eva Odpowiedz Link
chill Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 20:32 Informacja dla wszystkich osób z Łodzi i okolic-Pollena Eva ma swój "oficjalny" sklep firmowy na ul. Zielonej, ale od tyłu siedziby firmy, przy 6-go Sierpnia jest sklep wyprzedażowy, gdzie kosmetyki można kupić za ułamek wyjściowej ceny! Często sa one w opakowaniach na rynek wschodni, tj pisane cyrylicą-mnie akurat to niespecjalnie przeszkadza Choć czasem z mamą kupujemy tam niemal hurtowo, to nigdy nie udało się nam przekroczyć 60zł na jedne (duże!) zakupy. Odpowiedz Link
pindzia.lindzia Re: Co warto kupić z Polleny? 26.11.12, 21:08 Jeśli masz problem ze znalezieniem filtra przeciwsłonecznego do twarzy (stosujesz kwasy, retinoidy, chcesz zapobiec zmarszczkom) to jest świetny krem SPF 50 do wrażliwych miejsc (w małych tubkach). Jestem zachwycona, nie powoduje żadnych krostek, a Wizażanki piszą, że dobrze chroni. Mleczko i tonik z nowej serii z koniczyną łąkową są świetne i tanie jak barszcz. Mydło w płynie też tanie i nie wysusza. Odpowiedz Link