bogna303 27.12.07, 20:21 chciałabym zainwestować pieniądze.Wybrałam lokatę bo jest w miarę bezpieczna.może ktoś mi podpowie jaka jest najkorzystniejsza lokata 3-miesieczna dla 15 tys.? w jakim banku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
advancia Re: korzystna lokata 28.12.07, 10:54 W żadnym. Lokata nie jest korzystną formą inwestowania. Dostaniesz 3,5-4%, a przy wyjściu z lokaty i tak zapłacisz 19% podatku od zysku. Odpowiedz Link
akacjax a może w tym wątku dacie porady na temat: 28.12.07, 17:50 Jak zarobić na : 1000zł, 2000 zł, 5tys. 10 tys.? Wiadomo, że co innego mieć wolny tysiąc przez miesiąc, co innego przez pół roku-ale na pewno można coś się nowego dowiedzieć. Odpowiedz Link
bwportal.pl Re: korzystna lokata 05.01.08, 18:23 Na lokacie zarobisz jakieś 136zł. Ale przynajmniej nie stracisz na inflacji Małe banki oferują lepsze lokaty. Zobacz GetInBank, mBank, BZ WBK, Polbank... Odpowiedz Link
serendepity Re: korzystna lokata 10.09.08, 10:55 Porownanie lokat: www.bankier.pl/fo/lokaty/narzedzia/zlotowe/ finanse.interia.pl/pieniadze/oferty/lokaty,2?ref_sr=mojefinanse P.S. Lokata to raczej oszczedzanie, a nie inwestowanie. Odpowiedz Link
kasiorekk Re: korzystna lokata 11.09.08, 10:26 ostatnio 3-miesięczna na 8% w ING jest najlepsza na rynku Odpowiedz Link
zpoznania2 Re: korzystna lokata 11.09.08, 14:53 nie wiem gdzie mieszkasz, ale w WBS-ie dostaniesz na 3 M -9% Odpowiedz Link
mirabeela Re: korzystna lokata 18.09.08, 18:32 zalozylam ta lokate w ing na 8% kruczkow nie wdize, tyle ze jest to rodzaj tzw; 'reklamy szeptANEJ', BO INFORMACJI NIGDZIE O NIEJ nie ma-OPROCZ reklamy w TV i plakatow 'bydynkach oddzialów poza tym trzeba miec u nich konto oszczedniosciowe i nie ma terminu zakonczenia tej promocji Odpowiedz Link
ewula_p Re: korzystna lokata 19.09.08, 00:19 czy mogłabyś coś dokładniej o tej lokacie coś napisać? Mam u nich konto i jestem zainteresowana lokatą, ale nie bardzo mogę cokolwiek o niej poszukać w necie. dzięki za szczegóły Odpowiedz Link
mirabeela Re: korzystna lokata 27.09.08, 20:52 bo nie ma informacji w interecie na temat tej lokaty jest to zwykla lokata na 3 miesiace, kapitalizacja po 3 miesiacach i urtrata wszystkich odestek przed wyjeciem, pieniadze po skonczeniu okresu lokaty przelewają na oszczednosciowe konto 'OKO', ktore jest bezpłatne nie wiem czy lokata jeszcze jest Odpowiedz Link
kreatywni Re: korzystna lokata 27.09.08, 23:57 Wczoraj w TV widziałam reklamę lokaty w PKO (nie wiem czy SA czy BP), lokata 10% na 18 miesięcy. Osobiście i tak uważam, że lokata nie jest dobrym rozwiązaniem, chyba, że faktycznie na krótki czas. Odpowiedz Link