katarzyna-baczek 23.02.05, 17:21 jak mogłabym otrzynać bezpłatne wzory do haftu bo bardzo chciałabym haftować ale niestać mnie na kupno gazet i wzorow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moqa2709 Re: haft krzyżykowy 10.03.05, 16:54 internet moja droga np. www.ilboscoincantato.com Odpowiedz Link
miriel.serinde Re: haft krzyżykowy 29.03.05, 12:30 ja w internecie znalazłam kilkadziesiąt różnych wzorów. Napisz, co cię interesuje. Odpowiedz Link
deotyma23 Re: haft krzyżykowy 31.03.05, 09:26 obrus- takie mam zapotrzebowanie i jeszcze może bieżnik ) Obrus ma być dany komuś z okazji ślubu- w tonacji beżowo,brązowo,żółtej. Bieżnik w odcieniach zieleni...to już dla mnie do domu Bardzo dziękuję za wszelkie informacje Odpowiedz Link
miriel.serinde Re: haft krzyżykowy 31.03.05, 13:10 Na obrusy są świetne wzory ukraińskie na stronie rushnychok.org.ua/u-191.html polecam. Są wzory geometryczne, roślinne i kwiaty (róże). Kolory można sobie dobrać po swojemu, bo wzory rozpisane są przeważnie na dwa, trzy kolory. Odpowiedz Link
miriel.serinde Re: haft krzyżykowy 31.03.05, 13:47 wysyłam ci na priwa wybrane wzory, są to wzory na pasy, bieżniki, obramowania obrusów, narożniki itp. Miłego haftowania. Odpowiedz Link