wama-4 17.06.11, 08:29 Wybieramy się w 6 osób do CG i poszukujemy sprawdzonego niedrogiego noclegu w okolicach Belgradu.Jeśli możeciedajcie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mueller2 Re: Nocleg w okolicach Belgradu 17.06.11, 12:50 Chciałam wkleic linka, ale pokazuje mi że spam. My nocowalismy niedaleko Belgradu na kempingu Dunav. Namiary dokładne w google, qwystarczy wpisac. Troche trudno trafic, bo z drogi tzreba zjechac w pole, bez oświetlenia i zadnego drogowskazu. Ale niedrogo i jest kilka bungalowów i chyba 3 pokoje, całkiem rpzyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Re: Nocleg w okolicach Belgradu IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 15:26 Noclegi < przed lub za Belgradem Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka75 100 km za Beogradem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 17:01 Niecałe 100km za Beogradem jest mega oferta. www.odmornaselu.com polecali nam ja z jugoslovenka.pl ludzie niesamowicie gościnni, posiłki to prawdziwa uczta. Byliśmy 2 tyg temu naprawdę, z czystym sumieniem miejsce godne polecenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Panstwo Jovanovic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 13:05 Dziękujemy za propozycje. Nie mogliśmy lepiej trafić. Pozdrawiamy i polecamy Państwa Jovanovic. Przepyszne jedzonko ! Noclegi rezerwowali nam Państwo z jugoslovenki. Dziękujemy za informacje i polecamy dalej ! Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś