Gość: rafał IP: *.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 17.06.04, 09:12 W sierpniu mam zamiar jechać na Chorwacje. mam do wyboru, albo wyspę Korcule, albo Brac (dokładnie miejscowość Bol). Która wyspa jest ładniejsza, na którą bardziej opłaca sie jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boris2 Re: która wyspa 19.06.04, 01:32 Zdecydowanie polecam ci wyspę Vis. Jest to najbardziej wysunięta w stronę Włoch chorwacka wyspa. Została oddana dla turystó zaledwie parę lat temu i nie została jeszcze zadeptana przez tłumy turystów. Wyspa jest piękna i co ciekawe znajdują się na niej cztery urocze zatoczki z piaszczystymi plażami(nie ma tam jeżowców. Jak będziesz zainteresowany mogę podesłać ci zdjęcia wyspy, moi znajomi mają tam apartamenty które z ręką na sercu mogę ci polecić. Pisz na adres: boris2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vedran Re: która wyspa IP: *.globalnet.hr 19.06.04, 09:09 Sprobuj na plw. Ciovo www.croholiday.net/pl Jest cc 40-50 % taniej niz na wyspie Hvar lub Bracz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: która wyspa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 12:59 tylko i wyłącznie miasteczko Hvar na Hvarze! polecam! rewelacja!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: która wyspa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 20:58 polecam Korcule!a zwlaszcza urocze miasteczko o tej samej nazwie-swietny kameralny,poludniowy klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
galunia1 Re: która wyspa 04.07.04, 21:18 Polecam Krk - mała malownicza wysepka; nie będziesz załować.udanego wyjazdu życzę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś