Dodaj do ulubionych

Uwaga BEATUR z LUBLINA !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:09
Zdecydowanie odradzam wyjazd z BEATUREM. Takiego niezorganizowania jeszcze w
zyciu na zadnym wyjezdzie nie widzialem. Rezydenci za nic nie odpowiadali, do
ostatnirj chwili nie wiadomo bylo gdzie w koncu bedziemy zakwaterowani, do
tego fatalny autobus, duze opoznienia w podrozy spowodwane podstawieniem
popsutego autokaru, a na dodatek kiepskie i niezgodne z oferta miejsca
zakwaterowania. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TO BIURO.
Obserwuj wątek
    • Gość: petunia Re: Uwaga BEATUR z LUBLINA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:18
      Calkowicie zgadzam sie z ta opinia. Gdyby nie towarzystwo, to caly wyjazd na
      oboz z Beaturem bylby kompletna klapa. Rezydentka (p. Aneta - o jej nazwisku
      nikt nigdy nie slyszal :/) okazala sie wyjatkowo niekompetentna, zakwaterowanie
      niezgodne z przedstawiona nam wczesniej oferta, "opieka" wychowawcow tez
      pozostawiala wiele do zyczenia, a autokar mial chyba drobne problemy z klima...
      Jedna wielka dezorganizacja. Aha - czy wspominalam juz, ze po kilku godzinach
      drogi do miejsca przeznaczenia (Makarska), poinformowano nas, ze jedziemy do
      Bosni, gdyz w Makarskiej bylyby problemy z zakwaterowaniem? :)
      Na szczescie (a moze i nie?) biuro Beatur, ostatecznie, po godzinnych
      dyskusjach postanowilo jednak zakwaterowac nas w Makarskiej...
      • Gość: Widzewiak NIE JEDZCIE Z BIURA BEATUR IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 17:25
        Oczywiście sie zgadzam z wami.BIuro Beatur nie zapewnilo godziwych warunków
        wyjazdu do Chorwacji.W polowie drogi dowiadujemy sie ze jedziemy do Bośni
        pożnniej zmiany a w końcu zalatwianie kwater podczas jazdy dla
        obozowiczów.Podczas pobytu na miejscu nie bylo zgodnych warunków z umową.Pani
        rezydent nie potrafila niczego załatwić i byla dostepna tylko przez godzine w
        ciągu dnia.Pragne zauwazyć że nie byla zagwarantowana opieka ratownika a
        wychowawcy byli nie kompetentni a na dodatek obrażali gruępę obozowiczów i
        wiedzieli o bójce do jakiej doszło podczas obiadu i mimo to nie zadziałali aby
        temu zapobiec.NIE JEDZCIE Z TEGO BIURA
        • Gość: Antywidzewiak Re: NIE JEDZCIE Z BIURA BEATUR IP: *.telprojekt.pl 18.08.04, 22:05
          Grupa była super postanowili zdemolować pensjonat, dobrze ze odbyło sie bez
          interwencji policji i deportu co niektórych osób i to juz pierwszej nocy aby
          pokazac kto przyjechał i kto bedzie rzadził.
      • Gość: Uczestnik Re: Uwaga BEATUR z LUBLINA !!! IP: *.telprojekt.pl 18.08.04, 21:56
        Tak sie składa ze znany jest mi temat o którym piszesz i brałem udział w tym
        wyjeżdzie do Makarskiej ja jestem zadowolony a ty nie wiem dlaczego tak
        piszesz?! W sumie chcieli dla nas bardzo dobrze dawali hotel 3 gwiazdkowy bez
        dopłat, ale część grupy nie chciał więc dali pensjonat w Makarskiej. Dla mnie
        było OK ! Ja jestem zadowolony i polecam. Każdy uważa według siebie.
        • Gość: ... do anty*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:58
          ugryz sie w dupe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka