Dodaj do ulubionych

Chorwacja - Makarska, nocleg

05.06.16, 08:48
Witam. Mógłby ktoś polecić mi jakiś sprawdzony nocleg w okolicach Makarskiej? Odpada Promajna, bo byłam. Najchętniej Brela. Blisko morza, dobre zaplecze gastronomiczne, żeby było.
Wyjazd dla 3 osób dorosłych + 1 dziecko 12 lat w sierpniu na 10 nocy. Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • wtop.ek Re: Chorwacja - Makarska, nocleg 05.06.16, 11:12
      Brela w sierpniu?

a ty szukasz kwatery dopiero w czerwcu?

zapomnij, albo nastaw się na cenę 100+ euro za dobę za kwaterę z takimi parametrami a i to będzie fuks, bo wszelkie ciekawe oferty od zimy są już zajęte
      • dudelsack Re: Chorwacja - Makarska, nocleg 05.06.16, 11:59
        Myślałam też nad jazdą w ciemno. A gdzie indziej możesz mi coś polecić? W jakim regionie jest szansa, że coś znajdę?
        • wtop.ek Re: Chorwacja - Makarska, nocleg 05.06.16, 13:48
          w ciemno w sierpniu??? owszem, może coś znajdziecie, ale raczej nie blisko morza, a ze standardem może być różnie, nie licz na to że będziecie przebierać w ofertach

chce wam się po kilkunastu godzinach jazdy łazić w upale i sprawdzać kwatery? jeśli chcesz coś znaleźć w ten sposób, musicie być na wybrzeżu rankiem...

próbuj szukać za Omisem w kierunku Breli - Mimice, Marusici, Pisak, wrzuć w wyszukiwarkę i może coś znajdziesz

albo w okolicach Trogiru - Ciovo, Seget

też będzie tłoczno, ale nie taki tłum i nie tak drogo jak w Breli czy Makarskiej
          • olga400 Re: Chorwacja - Makarska, nocleg 06.06.16, 08:31
            Kurde ja sie zastanawiam co w takiej Makarskiej musi se dziac skoro tyle osob tam jedzie...dla mnie słaba przyjemnosc lezec na plazy a za głowa chodza szaleni zakupowicze recznikow japonek albo innych nalesników....i szalenstwo szukac teraz miejsca na sierpien...ale powodzenia :)
            • kolpik124 Re: Chorwacja - Makarska, nocleg 06.06.16, 10:39
              Brela jest jednym z najdroższych miejsc na wybrzeżu, 2 lata temu ceny za apartamenty blisko morza 2+2 w terminie od połowy sierpnia zaczynały się od 100-120 euro, mowa o przyzwoitym standardzie, nie wynalazkach z wystrojem i wyposażeniem a'la Tito

i rzeczywiście szukając tak późno, trzeba liczyć albo na duże szczęście, albo brać co leci, widząc, że nie do końca będzie to zgodne z oczekiwaniami

w każdym razie, popularne miejscowości wyglądają w sierpniu tak:

obiezyswiat.org/images/0000009440/0000203504.jpg
    • pati_traveliada Re: Chorwacja - Makarska, nocleg 06.06.16, 12:18
      Dzień Dobry, chętnie przygotuje kilka propozycji, proszę podać termin: patrycja@traveliada.pl :)pozdrawiam Patrycja Borowska www.traveliada.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka