IP: 217.153.53.* 08.03.05, 09:52
Cześć,
czy ktoś może był w miejscowości Vodice? Wybieram się tam z Interhome.Jakie
wrażenia? Jaka plaża ? Wiem że to mała miejscowość, ale czasami takie właśnie
mają swój urok. Czekam na info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Martyna Re: Vodice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:48
      Byliśmy w okolicach Vodic 3 razy. Piękne miasteczko. Mieszkaliśmy w
      miejscowości oddalonej od Vodic 2 km całkowicie prywatnie i apartamenty były
      tańsze niż w Vodicach. Jeśli chcesz mogę Ci polecić adres.Gospodarze bardzo
      mili, miejscowość urocza i cicha, plaża kamienista i żwirkowa - do wyboru.Do
      Vodic można dojść dróżką wzdłuż plaży lub dojechać samochodem. Napewno wyjdzie
      taniej niż przez INTERHOME. My wybieramy się w tym roku na początki lipca w
      okolice OMISU i BRELI - ale pojedziemy chyba w ciemno.
      • Gość: ron5 Re: Vodice IP: *.de 08.03.05, 16:27
        Bylem tam kilka lat temu,jest b.sympatycznie ale slyszalem ,że w sezonie dosyc
        tloczno (ja bylem we Wrześniu)Plaża jest kamienista.Z Vodic mozna plywać
        promami do Szybenika i dalej.Na promie z Vodic do Szybenika rozmawialem z
        dziewczyną,która tym promem plywala na uczelnie na zajęcia,uczyla się w
        trakcie podróży.Myślę ,że fajnie byloby studiować na uczelni i plywać na
        zajęcia promem.Pamiętam też,że bylem wyspie Zlarin,na której w ogóle nie ma
        ruchu samochodowego.Chcę tam kiedyś wrócić - i do Vodic i na Zlarin.Pozdrawiam.
      • Gość: lolosz Re: Vodice IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.05, 20:45
        Witajc Martyno,
        Jeśli możesz to wpisz na forum namiary do tej kwaterki o której piszesz. Proszę.
    • Gość: Profet Re: Vodice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:34
      Miejscowość mała około 5 tysięcy mieszkańców, ale w sezonie ludzi 10 razy tyle.
      Ale miejsce ma swój urok.
    • Gość: wędrownis Re: Vodice IP: *.zetosa.com.pl 10.03.05, 21:36
      Byłem w ubiegłym roku w drugiej połowie czerwca.Pojechałem w ciemno-ale łatwo
      znalazłem apartamencik za 25 EURO.Pokój 2-osobowy,kuchnia wyposażona,łazienka-
      mili gospodarze.Plaża kamienista-woda super czysta.Miejsce niezłe-łatwe wypady
      na wycieczki.Polecam wycieczke stateczkiem do Parku Narodowego KRKA-
      niezapomniane wrażenia.Miasteczko bardzo sympatyczne.Niestety nie mam
      porównania z innymi bo byłem pierwszy raz.Niestety generalnie na Chorwacji jest
      dosyc drogo-nie to co 2,3 lata temu.W sumie -można dobrze wypocząc.
    • maciek1956 Re: Vodice 17.03.05, 15:56
      Cześć. W Chorwacji byłem wiele razy, do Vodic trafiłem w 10 rocznicę napaści
      Serbów, była wspaniała zabawa. Miasteczko bardzo urokliwe, plaża kamienista,
      bez miejsc ustronnych. Apartament wynająłem za 8 euro od osoby (wrzesień)-
      prywatnie. Cudownie wspominamy z żoną wypad na rzekę Krka, Split, Dubrownik i
      Trogir. Najcudowniejszy dzień to wypożyczenie na cały dzień małej motorówki i
      opłynięcie wszystkich okolicznych wysepek. Żle wspominamy tylko plażę na północ
      od Vodic-pełną pokazujących swoje wdzięki homoseksualistów. Do Chorwacji
      wybieram się ponownie, w inny rejon. Pozdrawiam
      • Gość: Miśka Re: Vodice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:14
        Dzięki wszystkim za odpowiedź. Niestety Interhome mam już zapłacony, a że
        szukałam domu z basenikiem albo z brodzikiem ( 2 szkraby ) to wybrałam
        Interhome, które takie warunki oferował.Na pewno jest drozszy, ale cóz zobić.
        NIestety w sezonie jest wszędzie tłoczno , czy to Chorwacja czy Międzyzdroje.
        Dzieki wszystkim za komentarze. Na pewno będzie OK.
      • Gość: Miśka Re: Vodice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:17
        Aha i jeszcze o jedną rzecz zapomnialam sie Was spytać.Chodzi nam o nocleg w
        drodze do Vodic,myśleliśmy o tanim noclegu w Czechach przy granicy z Austrią .
        Czy może nam ktoś coś polecić dla 4 os. rodzinki ?
        • Gość: Monia Re: Vodice IP: 213.17.171.* 18.03.05, 08:48
          zobacz na tym forum
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=20069251&v=2&s=0
          Myślę, że najlepszym wyjsciem byłby dla Ciebie Mikulow
          Pozdrawiam
        • maciek1956 Re: Vodice 18.03.05, 13:40
          Zdecydowanie Mikulov, jutro lub w poniedziałek mogę podać numeru tel do
          sprawdzonych pensjonatów. Zawsze miłe przyjęcie i spore śniadanie z prowiantem
          na dalszą drogę. Cena bardzo sensowna.
          • Gość: Miśka Re: Vodice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:26
            Ok, dziękuję i czekam na wszelkie namiary, kontakty i telefony
            • maciek1956 Re: Vodice 21.03.05, 12:50
              Jaromil Crvan 00420519510103, Blanca 00420519512009 Lepsze warunki ma
              Jaromil, jest fanem Mikulova, opisywany był w polskiej prasie. Nocowałem i tu i
              tu,troche tańsza Blanca, może ona wynająć garaż u sąsiadki np, na auto z
              rowerami, tak ja jeżdziłem. U Jaromila auto stoi pod domem, ale podobno
              bezpiecznie, zostawiałem rowery na bagażniku, nic nie ginęło. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka