IP: *.isp.tvkg.net 31.03.05, 09:37
Czy jest jakaś obwodnica Wiednia?Jadąc z Dolnego Sląska do Chorwacji
najkrótszą trasą muszę przejeżdżać przez Wiedeń.Nie chciałbym przejeżdżać
przez to miasto.Czy znacie jakąś obwodnicę Wiednia w dordze na południe( Graz,
Słowenia Chorwacja)? Pozdrawiam .Dziękuję.Czesław
Obserwuj wątek
    • emes-nju Re: Wiedeń 31.03.05, 12:08
      Z tego co wiem obwodnicy nie ma. Nie ma czym sie przejmowac - Wieden na tym kierunku jest dosc dobrze przejezdny nawet w godzinach szczytowych, a trase mozna planowac tak, zeby "zaliczyc" to miasto poza szczytem.

pzdr
      • Gość: kasper Re: Wiedeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:39
        przez Wieden w kierunku na Graz prowadzi od przedmiesc autostrada, tak ze
        przejazd nie jest problemem.
        • Gość: XXL Re: Wiedeń IP: *.idea.pl 01.04.05, 08:19
          Gość portalu: kasper napisał(a):

> przez Wieden w kierunku na Graz prowadzi od przedmiesc autostrada, tak ze
          > przejazd nie jest problemem

Oj jest, jest.
          Bo na tej trasie są stale prowadzone roboty drogowe.
          Zwłaszcza w weekendy trasa może się zwężać do 1 pasa ruchu.
          Tak że korki mogą się tworzyć zupełnie niezwiązane z nasileniem ruchu.
          Niestety zwykle przejazd przez miasto to 1,5 godziny straty czasu.

• Gość: kasper Re: Wiedeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:46
            Oczywiscie szybkosc przejazdu zalezy od tego czy akurat sa prowadzone roboty
            drogowe-z tym jest roznie, raz sa, a raz ich nie ma.Ja juz jechalam i tak, i
            tak ale sadze, ze przejazd zwykla droga przez Wieden lub jakies objazdy trwaja
            zapewne dluzej, no i na autostradzie jedzie sie caly czas prosto na Graz, nie
            mozna pobladzic.
            • Gość: XXL Re: Wiedeń IP: *.idea.pl 01.04.05, 09:34
              Problem w tym, że nie ma żadnej innej alternatywy (obwodnicy Wiednia)
              a przejazd przez miasto jest w sumie i tak najkrótszą i najprostszą drogą.
              Mimo korków, niestety.

Najgorsze jest to, że jadąc z kraju lub z Chorwacji trafiamy z reguły
              na popołudniowy szczyt komunikacyjny.
    • Gość: Czesław Re: Wiedeń IP: *.isp.tvkg.net 02.04.05, 10:01
      Dziękuję. Pozdrawiam.Czesław
      • rabinson Re: Wiedeń 11.04.05, 21:43
        Ja niestety zawsze miałem problem z pokonaniem Wiednia w drodze na Chorwację.
        Jechałem już tą trasą 5 razy i za każdym razem trafiałem na potężne korki we
        Wiedniu i zawsze spowodowane były remontami dróg. Przeważnie Wiedeń mijałem
        około północy, więć może w godzinach południowych kiedy większość ludzi jest
        jeszcze w pracy byłoby lepiej, ale obliczajac czas podróży i dojazdu na Istrie
        najlepiej mi było mijać Wiedeń jak pisałem około północy. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka