anet_18 02.07.05, 14:32 Czy ktos moglby polecic mi jakies ladne, zalesione pole namiotowe na Istri??? Poprostu gdzie warto sie zatrzymac i nie wydac kokosow na camping.Gdzie najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ranczo05 Re: pole namiotowe - ISTRIA IP: *.iginet.net / *.iginet.net 03.07.05, 10:07 witaj.mogę ci polecić z czystym sumieniem Baniole.camp nazywa się Indie.super położony w lesie piniowym ,czysty ,zadbany i dobre zejście do morza.nie stety nie wiem jakie są ceny pola namiotowego,bo byłam tam w mobilhomie.i w około jest gdzie pochodzić.polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
baja02 Re: pole namiotowe - ISTRIA 03.07.05, 12:31 Kilka razy byłen na Istrii, ale nie spotkałem "pola namiotowego". Jest bardzo wiele kempingów, lepszych lub gorszych, tanich i drogich, zalesionych i bezleśnych, ładnych i brzydkich. Ja mam taką zasadę przed podjęciem decyzji o pozostaniu na kempingu wchodzę na teren, szukam miejsca, sprawdzam sanitariaty i potrzę na ceny. Zostaję, albo jadę dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: pole namiotowe - ISTRIA IP: *.udn.pl 03.07.05, 21:43 byłem w Rovinju na Kampie Polari- bleeeee, kible jak z PRLu, lepiej poszukac taniej kwatery nawet kilka km od morza i dojezdzac do miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: pole namiotowe - ISTRIA IP: *.KSZ.K.pl 03.07.05, 22:19 Polecam Banijole i Atocamp Medveja na Rivirze Opackiej koło Lovranu Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: pole namiotowe - ISTRIA 04.07.05, 12:12 polecam Premanturę na końcu Istrii, w zeszłym roku tam bylismy, było super. Jest tam duży camping z dwiema restauracjami i małymi barami z miejscem na grilla, a placem zabaw, z placem do gry w piłkę, z pięknymi plażami, pole jest nad samym morzem. W samej Premanturze znajduje się piękny park Kamenjak, z pięknymi dzikimi plazami, super widoki. Z Premantury można się wybrac do Puli, trzeba zobaczyc, do Rovinja, Porecu, Medulinu, ew. do Opatiji. Warto przejechac sie samochodem wzdłuż wybrzeża, piękne widoki. Mozna wybrac sie w rejs małym stateczkiem wokół parku Brjuni (12 wysp na morzu), my płynęlismy z Fazany. Ciekawym pomysłem jest tez glasboat, łódka z przezroczystym dnem. Niestety na Istrii spotkacie dużo Włochów, jest to jedyna rzecz która mi sie tam nei podobała. Odpowiedz Link Zgłoś