IP: 195.149.124.* 11.01.06, 14:41
Czy ktoś tam był?
Jak najlepiej dojechać tam z Poznania?
Obserwuj wątek
    • baja02 Re: Drvenik 11.01.06, 16:25
      Drvenik to niewielka wieś, liczy chyba ponad 500 mieszkańców,leży u stóp góry
      Rilić. Odchodzi stąd stały prom na wyspę Hvar do Soćuraj. W pobliżu jest kilka
      kempingów. Jak chcesz dojechać. Drogi dojazdu są różne w zależności z której
      części Polski jedziesz. Ale najlepiej autostradą do Splitu i dalej na południe
      w kierunku Dubrownika. Będzie to w przybliżeniu jakieś 115-120 km za Splitem.
      Moim zdaniem niczym szczególnym się nie wyróżnia.
    • Gość: zbynek Re: Drvenik IP: *.plock.mm.pl 11.01.06, 17:04
      było dużo osób ,ale zależy w jakim celu.
      • Gość: ruda Re: Drvenik IP: *.devs.futuro.pl 12.01.06, 13:50
        ja w drveniku spedzilam noc czekajac na prom na korcule (spalismy w
        samochodzie). miasteczko malutkie i zadna rewelacja, moz obok tam gdzie
        campingi jest fajniej? mnie sie wogole nie podoba ani Makarska ani reszta
        wybrzeza. tzn zwiedzic owszem, ale spedzic tam urlop, nigdy! wole moja ukochana
        KORCULE :D
        pzdr
      • Gość: Zgred Re: Drvenik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:21
        Aga pyta czy był tam ktoś, bo chce Zbynku pojechać tam i zbudować wielki mega-
        sam. A teraz Jej odpowiedz!
      • Gość: Zgred Re: Drvenik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:21
        Aga pyta czy był tam ktoś, bo chce Zbynku pojechać tam i zbudować wielki mega-
        sam. A teraz Jej odpowiedz!
    • chorwatka1 Re: Drvenik 01.02.06, 12:31
      Jakich informacji szukasz? Drvenik lezy 7 km od miejscowosci, w której mieszkam :)

Pozdrawiam, Suzana
      --------------------------------
      www.makarska-riwiera.pl
      • Gość: aga Re: Drvenik IP: 195.149.124.* 01.02.06, 12:53
        w jakich godzinach odchodzi prom na Korcule 23czerwca czy jest problem dostać
        się i jak długo przed odjazdem trzeba być.
        • chorwatka1 Re: Drvenik 01.02.06, 14:42
          Rozkłady "jazdy" promów znajdziesz tu: www.jadrolinija.hr
          Na Korcule promy zaczynaja pływac dopiero pod koniec maja, wiec moze jeszcze nie byc swiezego rozkładu. Najlepiej byc ok. 2 godz. przed godzina "odjazdu" - jeszcze nie bedzie tłoku, bo to niedziela i nie szczyt sezonu. Pamietaj, ze jesli postawisz auto w kolejce i oddalisz sie od niego (mam na mysli pore tuz przed godzina "odjazdu" promu), to w chwili, kiedy zaczna pakowac auta na prom - Twoj zostanie usuniety z kolejki - znaczy wszyscy z tylu cie omina i zaczna wjezdzac, wiec mozesz sie potem nie zmiescic. Przy przystani jest kafejka, gdzie mozesz usiasc i kontrolowac ruch ;)

Pozdrav!

Suzana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka