IP: 89.100.155.* 13.01.07, 12:37
Cześć chciałabym się wybrać w podróż poślubna do Chorwacji, szczególnia
interesuje mnie Dubrovnik bo słyszałam, że jest tam pięknie. Zna ktoś może
jakieś fajne kwatery, najlepiej prywatne w tej miejscowości, niedaleko od
plaży? Jeśli znacie jakieś inne miejsca w kwatewrami niedaleko plaży będę
wdzięczna za informacje na adres aneta21@vp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Dubrovnik IP: 195.16.91.* 13.01.07, 14:09
      A przeczytalas wczesniej Dubrownik i okolice szukam kwatery z 29. 11. i
      dlaczego pytacie ciale o to samo
    • denny97 Re: Dubrovnik 17.01.07, 10:31
      Dobrodosli u Dubrowniku.
      Jestem tak nowym u vasem forum, i citavem o tome, jeśli hecete prszic do nami.
      Na sezonie to jest mało tęskno, ali ako biste teraz doszli, wogóle do maja.
      mate finie maestą za prenocisce, i jeftinije.
    • kasiarubik Re: Dubrovnik 23.12.13, 22:31
      Z wyłączeniem kilku regionów gdzie zazwyczaj szaleje wiatr zwany Bora, Chorwacja zapewnia niemal najlepszą pogodę, ku uciesze miłośników wygrzewania w słońcu. Wody Adriatyku także nakłania do kapania, z powodu temperatury, oraz czystości. Wcale nie trzeba długo szukać by trafić na plaże gdzie na głębokości kilku metrów całkiem widoczne jest ukształtowanie dna, szczególnie w regionie Południowa Dalmacja. więcej: miasta.pw/chorwacja/dubrovnik

_
      Pozdrawiam
      Kaśka Rubik :)
      • deoand Re: Dubrovnik 26.12.13, 12:54
        Myślę , ze jedziecie do Chorwacji samochodem ? bo jesli z biurem to wszystko za was załatwia i tez ok . Ale jeśli samochodem w podróż poślubną to oczywiście to oczywiście kwatery znajdziecie tak jak poprzednicy napisali albo na stosownych portalach w Dubrowniku czy w okolicach ale mnie chodzi o ideę podróży poślubnej do Chorwacji jeśi oczywiście jesteście młodą parą a nie ramolami po 60 +
        Dubrownik jak najbardziej ale ile można siedzieć.c w Dubrowniku - w końcu znudzi sie i nawet sam sex nie pomoże - trzeba cos jeszcze zobaczyć . I tu proponuję podróż nadmorska drogą zwana Jadranka w góre Chorwacji czyli do Rijeki Po drodze Makarska , Split , Korcula to akurat wyspa bodaj, Zadar odbicie z Jadranki do Plitwic i powrót na trasę do Rijeki . Będąc w okolicach Makarskiej mozna pojechać na chwile do Medjugorie do sanktuarium maryjnego w Bosni i Hercegowinie ale niedaleko granicy oczywiscie jak jestescie jeszcze katolikami a nie juz genderystami czy tam innymi ateistami . Kwater jest pełno wiec zatrzymać sie mozna tam gdzie się spodoba . Będąc już w Rijece do wyboru albo droga autostrada na Słowenię z możliwym postojem w w Postojnej tam sa przepiękne jaskinie godne zobaczenia albo w górę na Triest i do Wenecji a tam młoda para obowiązkowo przepłynie gondola po kanałach Wenecji i powrót klasyczna autostrada do Austrii , Czechy i Polska .

Ano to jeden wariant - w końcu jak podróż poślubna to zaszaleć można ale kazdy inny wariant jest tez dobry -bo to wasza podróz .

Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Ja tak mniej więcej zwiedziłem Chorwacje parę ładnych lat temu z żoną i córką nastolatką , więc siłą rzeczy ładnych pare lat po ślubie i prowadziłem auto sam ... dało radę ...
        Chorwacja - krajobrazy są naprawdę przepiękne .
        • deoand Re: Dubrovnik rok 2007 !! 26.12.13, 13:02
          O kurcze nie spojrzałem na datę - 2007 -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka