Gość: apa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:11 Czy znacie hotel Alga w Tucepi? Czy warto tam jechać? Jakie warunki dla rodziny z dziećmi kilkuletnimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foty.foty Re: Alga w Tucepi 12.03.07, 13:45 hotel oki sama tam nie mieszkalam bo ja preferuje w cro wypoczynek w apartamencie;) ale tucepi moja ulubiona miescinka w chorwacji:))) cudo:)))jakie widoki, maisteczko sliczne , nie trzeba sie wspinac do plazy jak to jest w roznych miasteczkach:) a dla dzieci Tucepi jedno z lepszych miejsc w cro:) sliczne plaze, woda przy brzegu bardzo plytka..zreszta jak bylam we wrzesniu(zawsze jezdze na poczatku wrzesnia do cro bo to najlepszy czas) bylo bardzo duzo rodzin z dziecmi... a tu dowiesz sie wiecej: www.cro.pl/forum/ zdjecia;)) www.wakacje.ao.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Alga w Tucepi IP: *.c153.petrotel.pl 12.03.07, 22:59 Chorwacja jest to kraj gdzie większość wczasowiczów wypoczywa w apartamentach w willach czy domach prywatnych - więc za dużo o hotelach się nie dowiesz na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apa Re: Alga w Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:08 A jak jest z parkowaniem w hotelu Alga? Czy parking jest strzeżony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Alga w Tucepi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 05:45 Hotel jest ładny,na plaży i ma ładny basen-nie pamietam czy z morska czy słodką wodą bo byłem tam dawno temu. Ogólnie pamiętam,że hotel był w dobrym standarcie i znakomicie położony.Obok niego są fajne apartamenty Afrodyta (???),których goście mogą korzystac z udogodnień Algi (proszę sprawdzic nie jestem pewien na 100%) Jest dosyc wysoki,ma windy i to nie jest już sposób na wakacje w Chorwacji dla mnie ale jeśli szukasz tego typu wypoczynku to Alga to dobry wybór. Prawdopodobnie ma również basen kryty. Parking strzeżony w Chorwacji jest niepotrzebny tam nie kradną,no chyba,że nasi rodzimi złodzieje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Alga w Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:00 Ile będzie trwała podróż samochodem na Makarską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Alga w Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:00 z Krakowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Alga w Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:09 jakim samochodem,ale myśle że ok 17-19godzin Odpowiedz Link Zgłoś