marcinr1978 16.05.07, 06:35 Witam czy z Chorwacji do włoch m ożna przepłynąć promem? ile taka impreza by kosztowała? z góry dzięki za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Prom do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 07:47 Witam, można oczywiście np. ze Starego Gradu na wyspie Hvar płynie prom do Ancony we Włoszech, ale podróż długa i chyba kosztowna. Zanim się wybierzesz sprawdź na stronie jednego z przewoźników chorwackich www.jadrolinija.hr Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Prom do Włoch IP: *.c241.petrotel.pl 16.05.07, 10:06 na głupie pytanie - odpowiedż - można za ile - za tyle ile kosztuje bilet . Odpowiedz Link Zgłoś
marcinr1978 Re: Prom do Włoch 16.05.07, 21:30 Podobno nie ma głupich pytań a są tylko głupie odpowiedzi, więc jak nie masz nic mądrego do powiedzenie to sięlepiej nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Prom do Włoch IP: *.c241.petrotel.pl 16.05.07, 21:39 tępy człowieku to ty naucz zadawać pytania.Moja odpowiedz była stosowna do twojego pytania - nie piszesz skąd i gdzie chcesz dopłynć,kiedy - to co można odpowiedzieć na twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinr1978 Re: Prom do Włoch 16.05.07, 21:46 szukasz tępaka to przejrzyj się w lustrze a pytanie było tak postawiane gdyż nie szukam konretnego rozwiązania a raczej wszelkich możliwości lecz jeśli ktoś nie zrozumiał, cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka Re: Prom do Włoch IP: 217.98.25.* 16.05.07, 21:59 no Panowie...dajcie spokój !!! Ja wiem że nie ma normalnych facetów ale żeby az tak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellam Re: Prom do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:31 No, rzeczywiście troszkę trudno na to pytanie odpowiedzieć, bo ceny promów są uzaleznione od tras i terminów, w jakich chce się płynąć. Ktoś słusznie polecił strone Jadrolini. Odpowiedz Link Zgłoś