Gość: mati IP: *.elektrownia.rybnik.pl 04.06.07, 10:09 czy jest autobus z pagu do zadaru,jak czesto kursuje,koszt przejazdu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malgosia197 Re: pag IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.06.07, 10:31 Hej. będąc w Sukoszanie odwiedziłam wyspę i miasto Pag oraz byłam w Mantre.Pojechaliśmy samochodem i była to piękna wycieczka z księżycowym krajobrazem. Przecudownie. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: pag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:00 A widzialas po drodze jakis auobus liniowy do/z Zadaru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: pag IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.06.07, 13:54 witam,autobusu liniowego do/z Zadaru nie widziałam, tylko same samochody.a może są ale o tym mi nic nie wiadomo, nigdy się tym nie interesowałam. Wiem tylko, że kursują autobusy np. z Zadaru do Splitu i Dubrownika. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: pag 04.06.07, 16:11 najlepiej zadać to pytanie Beacie z innego wątku pn. Pag Ona tam mieszka. (to taka p. 'konsul' na wyspie Pag :)) Odpowiedz Link Zgłoś