Gość: paweł IP: *.amu.edu.pl 09.05.08, 23:31 Czy korzystaliście z ich usług-?Jak wyglądał przewóz na miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neurkrzysztof Re: KOMPAS-Poland-warto?????? 10.05.08, 21:00 W ub. roku korzystałem z ich usług , ale w wersji z własnym dojazdem ( samochodem). Byłem w Drveniku. Na miejscu okazało się, że polski oddział Kompasu korzysta z oddziału czeskiego, tak więc rezydentem była Czeszka. Ale pobyt przesympatyczny i obsługa też. Tak więc chyba warto. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peljesac Re: KOMPAS-Poland-warto?????? IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.14, 18:14 KOMPASS POLSKA - OPINIE, Nie POLECAM tej Firmy, brak aktualizacji, nie profesjonalna obsługa, obcy kapitał, nie uprzejma obsługa w Warszawie, odmawiają wsparcia, współpracy, reklamy Firmie z Polski. bardzo wysokie ceny - ponad 5 000,00 PLN za korzystanie z czegoś co nazywa sie EASY BUSINESS, więcej na innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz_ofert Re: KOMPAS-Poland-warto?????? 21.11.14, 12:31 Coś mi się wydaje, że ta odpowiedź troszkę nie na temat. Też poszukuję info na temat tej firmy, bo mam zamiar się tam wybrać, a właśnie cena jest bardzo atrakcyjna. A tu widzę niezadowolenie, ale nie klienta który chce kupić wycieczkę, a pośrednika który chce je odsprzedawać. Spam i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś