Gość: isabell77 IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 00:13 Proszę o namiary na jakieś fajne noclegi dla 2 rodzin (4osoby dorosłe i 2dzieci) Wyjazd 7czerwiec na 2tyg. Pozdrawiam, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaff Re: Szukam kwatery, Chorwacja wyspa Rab 28.05.08, 23:14 witam polecam ten obiekt www.rab-lopar.com/ sami trafilśmy tam w zeszłym roku. Nasza rodzina to też 2+2. Apartamenty czyste, dobrze wyposazone. duży trwanik na któym dzieci mogły biegać i nikomu to nie przeszkadzało. do dyspozycji gosci był duzy murownay grill. do "rajskiej plaży" mieliśmy max 400 m. do centrum to samo. napislismy maila z rezerwacja przesłaliśmy zaliczkę a resztę dopłaciliśmy po przybyciu na miejsce. serdecznie polecam mogę przesłąc zdjęcia apt na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabell Re: Szukam kwatery, Chorwacja wyspa Rab IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 14:02 Witam! Seredecznie dziękuję za namiary, czekam na fotki isabell77@poczta.onet.pl. A czy jak nic nie znajdę przed wyjazdem, mam szansę coś znaleźć jak pojedziemy w ciemno (4osoby dorosle, 2dzieci)? Słyszłam, że na miejscu można sporo wynegocjować cenę, nie wiem cz to prawda. Czekam na e-maila, pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabell Re: Szukam kwatery, Chorwacja wyspa Rab IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 21:48 Pisałam zapytanie o te kwatery ale coś jest nie tak, bo dostałam e- maila zwrotnego-jakiś błą( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabell77 do kaff IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.08, 00:01 Wreszcie skontaktowałam się z właścicielem ale nie ma już apartamentu nr 1 i 2, zaproponował 3 i 4, czy wiesz jak one wyglądają, czy są w miare duże? W którym Wy byliście? Czy one są na dole, czy na górze, bo wiem, że w Chorwacji są tzw.półki i czasami trzeba się nieźle nachodzić. Czekam na odp i na fotki isabell77@poczta.onet.pl, pozdrawiam i liczę na szybką odp.Mogę prosić o telefon? Odpowiedz Link Zgłoś