cotomabyc 30.12.08, 21:37 byliśmy z maluchami w chorwacji z własnym wyzywieniem było cudnie!!! w tym roku powrót , z tym że chacialabym juz nie stac przy garach tylko spocząć w hotelu all inclusive np na tydzien. kto był i cena nie powaliła z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: all inclusive w chorwacji IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 01.01.09, 21:00 My byliśmy w zeszłym roku(tj.2008) z dwójką dzieci na Majówce w Szybeniku - hotel Andrija z all inclusive.W zeszłym roku dzieci były gratis.Na ten rok początek czerwca cena wynosi prawie 700 euro( za dzieci trzeba już coś zapłacić)za tydzień. Jak będziesz zainteresowana pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpnia-1971 Re: all inclusive w chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:36 wyspa Brac hotel Bluesun Bonaca z tui dzieci chyba do 14 albo 12 lat gratis bardzo dobre all bylismy tam już kiedyś i teraz jedziemy w czerwcu cena nie jest bardzo niska alw warto za tydzien za cztery dorosłe osoby i trzylatka ( on za darmo ) z pełnym ubezpieczeniem zapłacilismy 7 500 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: all inclusive w chorwacji 07.01.09, 15:56 Ja byłem w hotelu Belliouve (za ew. pomyłkę w pisowni przepraszam) w Orbiciu na płw. Peljasavac z TUI i było w sumie dobrze i tanio , ale bez rewelacji - 7 dni 2+2 (dzieciaki miały 12 i 8 lat) zapłaciliśmy ok 3200 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: all inclusive w chorwacji IP: *.streamcn.pl 07.01.09, 16:07 Hotel nazywa sie Bellevua w Orebicu Odpowiedz Link Zgłoś
nika0001 Re: all inclusive w chorwacji 10.02.09, 21:00 Witam, My w tym roku po raz drugi wybieramy sie do Chorwacji. W zeszlym roku bylismy w Grand hotelu Orebic, polecam!! Niestety nie bylo w nim opcji All inclusive , ale i tak bylo świetnie. Jedzonko znakomite, piękne, duze i czyste pokoje, aerobik i fitness w basenie. Teraz zamierzamy jechac do hotelu Bluesun Bonaca na wyspie Brac, z All inc. Mam nadzieje, ze urlop bedzie udany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: all inclusive w chorwacji IP: *.streamcn.pl 11.02.09, 17:08 Mimo ze Grand w Orebicu to HB ale też popieram ten wybor, Grand chyba ma tez mozliwość trzech posiłkow. Odpowiedz Link Zgłoś
nika0001 Re: all inclusive w chorwacji 12.02.09, 17:43 czesc JJ :) A Wy gdzie w tym roku na urlop?? O ile pamietam, to własnie Ty w zeszkym roku polecalas Grand i musze przyznac, ze byl to swietny wybor!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: all inclusive w chorwacji IP: *.streamcn.pl 12.02.09, 21:26 Do niki0001 Witam . Cieszę się ze jest młode pokolenie cromaniaków i ze planujecie ponownie wyjazd do Chorwacji . Bol na Bracu to bardzo dobry wybór . Miasteczko i plaza bardzo urokliwe a hotel też na pewno bedzie swietny. Ja inaczej planuję wyjazdy rodzinne/ tym razem na Majorkę/ a co innego pobyt w Chorwacji gdzie będę nie drugi a pewnie dwudziesty drugi raz. Bywa ze jadę tam dwa razy w roku. Mam przyjaciół których dzieci dorosły, skończyły studia a trojka z nich objęła stanowiska dyrektorow hoteli. Przed laty w Bellevue a dwa lata temu w Grandzie kiedy tam zamieszkałam to okazało się ze jestem u swoich. Myślę ze Wy też pokochacie Chorwację. Asia z tego forum Orebiczanka ktora wypoczywała w Grandzie niedawno zawiadomiła ze urodziła Maluszka -Orebica / na co miały wpływ chorwackie klimaty/. Niech nam zdrowo rośnie najmłodsze pokolenie cromaniaków/. Ja w tym roku pierwszy raz bliżej Istrii w Kreljevicy z planami zaliczenia Plitvickich /Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś