Gość: Szymon IP: *.chello.pl 24.05.09, 17:22 Mam pytanie jakie biura są według was dobre i sprawdzone Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenkowa1 Re: Biura Podróży 24.05.09, 17:25 Byliśmy z Alfa Star w Bułgarii w zeszłym roku. Nie było się do czego przyczepić. Wszystko wyglądało tak, jak miało wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi. Re: Biura Podróży IP: *.chello.pl 04.06.09, 10:40 Ja byłam z biurem podróży Olimp i moim zdaniem wszystko było tak jak należy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa3000 Re: Biura Podróży 12.06.09, 17:44 właśnie podpisałam umowę w biurze podrózy kapucyńska 6,lublin,travel&holidays,po podpisaniu umowy pan kozłowski wspólwłaściciel zrównała mnie z błotem,rozmawiał ze mną jak ze smieciem,bo wie ,ze teraz nie mogę się wycofać,po wyjściu z tego biura myslalam ,ze umrę i nie byłam w stanie nic robic ,usiadłam na ławce i siedziałam jak mumia,nawet plakać nie mogłam,nigdy więcej nie kupię przez biuro tylko przez internet bezpośrednio u przwożnika,p.Kozłowski wyżył sie na mnie i moglabym podac go do sądu o znęcanie psychiczne,w poniedziałek dzwonie do rzecznika konsumentów,bo dzisaj nie odbierał ,we wtorek wyjazd,więc chyba nic nie zrobię,wcisnał mi hotel przy autostradzie i z cuchnącym tunelem,którym sie przechodzi pod ta autostrada do brudnej plazy,niestety sprawdziłam to po fakcie,pozdarwiam,nie polecam biur podrózy a zwłaszcza pana Kozłowskiego,kapucyńska 6,Lublin Odpowiedz Link Zgłoś