Dodaj do ulubionych

METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę:

27.09.06, 09:32
Metro Piaseczno – znalazłem ich stronę :

www.metropiaseczno.eu
Obserwuj wątek
    • kasztanowa15 Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 27.09.06, 11:02
      wybory tuz tuż :)

kiełbasa (szynka wyborcza)
      ed
      • m-kow Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 27.09.06, 16:22
        Guzik "Twój Burmistrz" wiele wyjaśnia.
        W przyszłym tygodniu dopiszą sobie tam jeszcze Niderlandy...
        • kasztanowa15 Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 28.09.06, 08:33
          podobno w planach jest nitka z Józefosławia na okęcie !
          ed.
          • iga.iga Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 28.09.06, 11:24
            Ja też słyszałam i czytałam w takich źródłach jak- Rzepa i G.Wyborcza o
            przygotowaniach do rozpoczęcia budy metra do z Kabat Józefosławia,lini na
            Okęcie itd... Pożyjemy zobaczymy.... Ah i co najistotniejsze ceny gruntów w
            ostatnich 3-tyg. poszybowały w górę średnio 20-30%, o cenach mieszkań,
            segmentów nie wspomnę!!! Deweloperzy zaczynają spijać śmietankę na tych
            informacjach. Są już przypadki,że deweloperzy wycofują się z zawartych umów
            przedwstępnych na kupno mieszkania i podwyższają cenę. Grunt to dobry PR!!!!
            • ewa1373 Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 28.09.06, 12:26
              A którzy developerzy tak robią? Pytam bo takie praktyki należy tępić! My
              podpisaliśmy umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego więc nam taka akcja
              nie grozi. Mimo to uważam, że jeżeli ktoś zna taki przypadek (udokumentowany)
              to powinien o tym głośno mówić i ostrzegać innych bo to jest granda!
            • wilkforever Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 29.09.06, 17:00
              A moze chodzi wylacznie o pr i wyzsze ceny dzialek. W koncu zyjemy w IV RP.
    • pawel.rurak Re: Ceny nieruchomosci w gore-WOLNY RYNEK 28.09.06, 15:08
      Tak to prawda,ze ceny nieruchomosci w Jozefoslawiu , tj.(ziemia,mieszkania itd)
      w ostatnich tygodniach poszły znacznie w gore. Takie są niestety prawa wolnego
      rynku. Brzmi to brutalnie, ale taka jest prawda-"jesli nie chcesz to nie
      kupuj". Umowy przedwstepne bądź też rezerwacyjne tworzone są zgodnie z prawem.
      Kupujacy czesto zgadzaja sie na wiele zapisow, w tym na ten,że cena oferowanej
      usługi lub zakupu może ulec zmianie. Z puntku widzenia prawa wszystko jest
      więc w porządku.Informacje o planowanej budowie metra z Kabat do Piaseczna jest
      więc wykorzystywana nie tylko prze deweloperow, ale tez prze osoby fizyczne,
      ktorzy masowo skupuja grunty w tej okolicy. Podobna jak twierdza eksperci kupno
      nieruchomosci tej częsci to bardzo dobra inwestycja( program Fakty Ludzie
      Pieniadze TVN24)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka