zabieniec 27.09.06, 09:32 Metro Piaseczno – znalazłem ich stronę : www.metropiaseczno.eu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasztanowa15 Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 27.09.06, 11:02 wybory tuz tuż :) kiełbasa (szynka wyborcza) ed Odpowiedz Link
m-kow Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 27.09.06, 16:22 Guzik "Twój Burmistrz" wiele wyjaśnia. W przyszłym tygodniu dopiszą sobie tam jeszcze Niderlandy... Odpowiedz Link
kasztanowa15 Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 28.09.06, 08:33 podobno w planach jest nitka z Józefosławia na okęcie ! ed. Odpowiedz Link
iga.iga Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 28.09.06, 11:24 Ja też słyszałam i czytałam w takich źródłach jak- Rzepa i G.Wyborcza o przygotowaniach do rozpoczęcia budy metra do z Kabat Józefosławia,lini na Okęcie itd... Pożyjemy zobaczymy.... Ah i co najistotniejsze ceny gruntów w ostatnich 3-tyg. poszybowały w górę średnio 20-30%, o cenach mieszkań, segmentów nie wspomnę!!! Deweloperzy zaczynają spijać śmietankę na tych informacjach. Są już przypadki,że deweloperzy wycofują się z zawartych umów przedwstępnych na kupno mieszkania i podwyższają cenę. Grunt to dobry PR!!!! Odpowiedz Link
ewa1373 Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 28.09.06, 12:26 A którzy developerzy tak robią? Pytam bo takie praktyki należy tępić! My podpisaliśmy umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego więc nam taka akcja nie grozi. Mimo to uważam, że jeżeli ktoś zna taki przypadek (udokumentowany) to powinien o tym głośno mówić i ostrzegać innych bo to jest granda! Odpowiedz Link
wilkforever Re: METRO Piaseczno - znalazłem ich stronę: 29.09.06, 17:00 A moze chodzi wylacznie o pr i wyzsze ceny dzialek. W koncu zyjemy w IV RP. Odpowiedz Link
pawel.rurak Re: Ceny nieruchomosci w gore-WOLNY RYNEK 28.09.06, 15:08 Tak to prawda,ze ceny nieruchomosci w Jozefoslawiu , tj.(ziemia,mieszkania itd) w ostatnich tygodniach poszły znacznie w gore. Takie są niestety prawa wolnego rynku. Brzmi to brutalnie, ale taka jest prawda-"jesli nie chcesz to nie kupuj". Umowy przedwstepne bądź też rezerwacyjne tworzone są zgodnie z prawem. Kupujacy czesto zgadzaja sie na wiele zapisow, w tym na ten,że cena oferowanej usługi lub zakupu może ulec zmianie. Z puntku widzenia prawa wszystko jest więc w porządku.Informacje o planowanej budowie metra z Kabat do Piaseczna jest więc wykorzystywana nie tylko prze deweloperow, ale tez prze osoby fizyczne, ktorzy masowo skupuja grunty w tej okolicy. Podobna jak twierdza eksperci kupno nieruchomosci tej częsci to bardzo dobra inwestycja( program Fakty Ludzie Pieniadze TVN24) Odpowiedz Link