Gość: aniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 09:41 Witam Mam pytanie czy był już ktoś w tym roku w hotelu Lydia maris, jeśli tak to poproszę o swieże opinie. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Lydia Maris IP: *.ip.netia.com.pl 05.07.11, 13:32 no właśnie, był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniak Re: Lydia Maris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 13:11 Ja to jak zwykle wybrałam taki hotel gdzie nikt nie jedzie i nikt nie był.Jest co prawda kilka opinii ale wiekszość zeszłorocznych.Głownie interesuje mnie dostep do internetu, w/g strony internetowej hotelu wi fii jest we wszystkich publicznych miejscach ale zawsze lepiej miec info z 1 reki. Z tego co wyczytałam równiez na stronie hotelu to sa w cenie jakies sporty wodne rowerki wodne itp. mam nadzuieje że ktoś jednak tam był i da znać. Ja tak swoje droga lecę 20.08 na 9 dni. Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lydia Maris IP: *.152.154.36.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.08.11, 14:10 I jak było. Ja się zastanawiam nad wyjazdem do tego hotelu z dzieckiem 2 letnim. Czy hotel jest "pod dzieci"? Czy jest tam sporo zieleni/ogrod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lydia Maris IP: 178.73.49.* 07.08.11, 18:32 jest tam i sporo zieleni i brodzik i zabawki ogrodowe typu zjeżdżalnia, huśtawka i jeszcze inne...ja byłem w lipcu, było super i polecam ten hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Lydia Maris IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.08.11, 08:31 proszę o najświeższe opinie, dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: Lydia Maris 31.08.11, 16:43 Hotel przyjemny, pokoje rodzinne w takich domkach parterowych z wejściami z róznych stron więc się nie przeszkadza, pokoje dwuosobowe w budynkach 1 piętrowych (chyba jest jeden 2 piętrowy), restauracja spora w lipcu tłoku przy jedzeniu nie było, basen ładny, brodzik dla dzieci ale bez zjeżdżalni czy innych takich, trochę mało miejsca wokół basenu leżaków nie brakowało ale jak się chciało z leżakiem do cienia to już gorzej ;-) Hotel ma spory i całkiem przyjemny ogród, teren taki średniej wielkości - nie na tyle duży żeby się trzeba nachodzić do basenu czy restauracji ale też nie mały, animacje dla dzieci- w lipcu była świetna Pani Asia, animacje dla dorosłych po angielsku i niemiecku chociaż prowadził je też m.in. sympatyczny Polak- Marcin. W hotelu byli i Niemcy i Czesi i Polacy, słyszałam też i angielski i francuski. Plac zabaw jest ale dość skromny - karuzela, dwie huśtawki i zjeżdżalnia, w sumie całkiem fajny plac zabaw był w niedalekim hotelu Irene Palace (najlepiej było tam rano bo cień), obok tego hotelu wiodła też najkrótsza droga na plażę (naprawdę niedaleka), druga plaża w Kolymbii była nieco dalej trzeba było przejść przez tzw."centrum". Generalnie hotel czysty, przyjemny, obsługa ok. Jak ktoś ma jeszcze jakieś konkretne pytania to proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lydia Maris IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.08.11, 20:21 Gwoli ścisłości - w Kolymbii tak naprawdę mamy 3 plaże... Hotel superowy Odpowiedz Link Zgłoś