Dodaj do ulubionych

Beis Beach - Korfu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.12, 09:36
Trafił mi się wyjazd w zastępstwie na wczasy do tego hotelu czy był tam ktoś ostatnio jakie warunki i jakie ceny są bo mamy wykupione HB proszę o informację Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: olusia Re: Beis Beach - Korfu IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.13, 22:03
      czy był tam ktoś z zeszłego roku z Itaki ?
      • operetka Re: Beis Beach - Korfu 25.04.13, 13:27
        byłam tam z Itaką w tamtym roku. hotel jak hotel w sensie *** i o tym należy pamięć. niezła lokalizacja bo blisko do Rody i Aharavi. hotel nad samym morzem. i dużo by pisać ale nie wiem co cię interesuje?
        • Gość: olusia Re: Beis Beach - Korfu IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.13, 20:10
          wiem, że to tylko 3 * wiec nie nastawiamy się na luksusy, ale chciałam się dopytać o czystość w hotelu i jedzenie, gdyż jedziemy z dzieckiem. Z góry dziękuję za odpowiedź.
          • operetka Re: Beis Beach - Korfu 26.04.13, 13:23
            my byliśmy z rocznym synem (chodzącym), który zaglądał w każdy kąt :) nie jestem pedantką ale czystość w naszym pokoju oceniam na średnią. standard pokoi podobny ale jednak jakieś tam drobne różnice są więc w sumie zależy na jaki traficie. ogólnie nie jest źle tylko trzeba się dobrze nastawić :) a jedzenie? na stołówce (w sierpniu) baaardzo gorąco. klima nie dawała rady. zresztą sala była częściowo otwarta więc klima nawet nie miała szans. a jedzenie .... jest wybór więc nie chodziliśmy głodni. syn był na słoikach a w restauracji podgryzał ogórki, pomidory i owoce. ale były tez makarony, ryż ... nie wiem co lubi twoje dziecko.
            ja chyba nie jestem obiektywna w udzielaniu info na temat jedzenia i jakości hotelu gdyż moje oczekiwania co do tych kwestii są mało wygórowane. jak *** to *** więc nie spodziewam się nic więcej.
            istotne pod wzgledem dzieci jest to że do plaży piaszczystem trzeba się przespacerować z 15-30 min.
            • Gość: olusia Re: Beis Beach - Korfu IP: *.c149.petrotel.pl 26.04.13, 19:50
              Dziekuje za obszerne informacje - moje dziecko ma już 9 lat, wiec plaża piaszczysta nie jest konieczna, woli juz nurkować niż budować babki z piasku. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka