Dodaj do ulubionych

Grecja-Kreta - MALIA. Pytania

IP: 95.178.4.* 14.06.12, 01:01
Witam was wszystkich ;)
Otóż wybieram się pierwszy raz na taki 7dniowy wypad na Kretę.
Nie wiem czego mogę się spodziewać i szukam informacji. Wiecie może co warto wziąć ze sobą na taki wyjazd w ten teren?
Byłem raz w Chorwacji. Musiałem zakupić sobie buty do pływania. Czy w tych rejonach również są Jeżowce i Ostre skałki ?
Czego ogólnie powinienem się wystrzegać i co powinienem wiedzieć.
Dodam, że szukam raczej miejsc imprezowych i nie raduje mnie zwiedzanie :)
Dzięki wielkie za podpowiedzi !
Obserwuj wątek
    • Gość: googleforever Re: Grecja-Kreta - MALIA. Pytania IP: *.jjs.pl 14.06.12, 07:48
      Internet masz, to po co pytasz, wystarczy wpisać w google albo jeszcze prościej w Wikipedię i po sekundzie masz odpowiedź "Jedna z ważniejszych miejscowości wypoczynkowych Krety. Popularna szczególnie ze względu na piaszczystą plażę z wydmami", potrzebujesz na wydmach buty do pływanie?. Tym samym sposobem, czyli wpisując w wyszukiwarkę, dowiesz się również tego, że jeżowce występują w regionie Heraklinu "Drobne obrażenia może spowodować kontakt z parzydełkami meduz oraz z jeżowcami. Jednak ich występowanie na plażach hotelowych jest praktycznie zerowe". Co jak co ale o Krecie w internecie jest na tyle dużo (o Maili też), że wstyd aby człowiek młody (interesujący się tylko imprezami) nie umiał z niego korzystać.
    • zo_h Re: Grecja-Kreta - MALIA. Pytania 14.06.12, 09:27
      Informacje na temat miasta Malia
      Relacja z Krety
      • Gość: meg88 Re: Grecja-Kreta - MALIA. Pytania IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.12, 19:48
        Witam.
        Jaki piękny opis całego pobytu na Krecie....SUPER....Jestem pod wrażeniem...
        Mój pobyt na Krecie - to Agia Marina i wycieczka na Santorini.....
        Już doczekać się nie mogę...
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka