Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz prośba o radę

20.07.04, 14:34
Mam ogromną prośbę: czy możecie polecić dobre hotele w zachodniej częsci
Krety (okolice Rethymnon, Chanii) z basenem, w otoczeniu zieleni, ciche i
spokojne, w cenie (z przelotem i śniadaniami) do 7 tys PLN (czyli superhiper
oferta TUI nie wchodzi w grę raczej ;( )
Już się zdecydowałam że chcę na Kretę jechać, pozostaje tylko wybór hotelu i
biura...
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • neronka Re: Jeszcze raz prośba o radę 20.07.04, 14:45
      Hej Nino
      Odpowiedziałam Ci na wakacje.pl na Twoim wątku.
      • nina_31 Re: Jeszcze raz prośba o radę 20.07.04, 15:29
        Wiem, dziękuję ogromnie Neronko (odpisałam Ci zresztą z podziękowaniem i
        pytaniami na pocztę gazetową, rozumiem że nie doszło?), i już prawie byłam
        zdecydowana na Kissamos Palace, ale trochę się boję tej Triady. Znajomi byli
        rok temu z Triady (w Grecji kontynentalnej, nie pamiętam gdzie dokładnie) - no
        i standard był raczej niski (mimo że cena na 2 osoby nie taka nieska - płacili
        około 4,5 tys) - pokoje hotelowe brzydkie itd, otoczenie hotelu też nie za
        ciekawe. Pewnie wszystko zalezy od tego jak się trafi, ale ja bardzo chcę żeby
        ten wyjazd był pod każdym względem zadowalający, więc jeszcze się waham, a poza
        Kissamos Palace nikt nic nie polecił innego, niestety, a chciałabym mieć jakieś
        porównanie.
        W każdym badź razie jeszcze raz dziękuję Neronko za odzew.
        • Gość: Cortina Re: Jeszcze raz prośba o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:51
          Nina z czystym sumieniem Ci polecam Kissamos Place , musisz byc zadowolona ja
          tez sie obawiałam wielu rzeczy ale bez potrzeby nic sie nie dzialo złego ze
          strony biura tam na Krecie. Hotel super pokije duze , przestonne i8 wszystko
          maja w cenie (oprócz sejfu) ktory tak naprawde nie jest potrzebny. zachecam was
          na ten wyjazd wrócilam dwa tygodnie temu mysle ze nadal bedzxie tak jak na
          naszym turnusie.
        • neronka Re: Jeszcze raz prośba o radę 20.07.04, 16:11
          Itaka tez ma ten hotel.
          Tylko ze znowu oni mają problemy z wylotami.
          Ale wszyscy któzy byli w Kissamos Palace z Triada są zadowoleni........
          Tylko plaża nie jest tam rewelacyjna ale kawałek dalej jest fajna.

Ty wiesz że nie dostałam nic od Ciebie?
          Coś mam dzisiaj problemy.
          A pisałaś na neronka@gazeta.pl?
          • nina_31 Re: Jeszcze raz prośba o radę 20.07.04, 16:43
            Do Neronki i Cortiny:
            to ja mam jeszcze dwa malutkie pytanka - będę baaardzo wdzięczna za odpowiedź
            -czy teren hotelu jest duży i jak wygląda okolica (gdzieś tam, przy którymś z
            hoteli podobno jest elektrownia - nie przy Kissamos Palace, prawda???)
            -przeczytałam na stronie hotelu że pokoje z podwójnym łóżniem są tylko 3, a
            pozostałe pokoje to pokoje z dwoma pojedyńczymi łóżkami. Czy tak jest
            faktycznie?
            Z góry pięknie dziękuję za odpowiedź :)
            Do Neronki: tak, pisałam na maila na gazeta.pl, ale oprócz podziękowania za
            radę były tam te dwa pytania co powyżej, więc wielkiej straty nie ma że mail
            zaginął. Poczta gazetowa lubi się psuć.

• Gość: Cortina Re: Jeszcze raz prośba o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:02
              co do elektrowni to nie ma w Kissamos nawet jednego komina , powietrze czyste i
              przejzyste :)) okolica hotelu wszedzie blisko do miasta na promenade a nad
              morzem to sie miszka wiec tez nie jest daleko:)) w centrum miasta jest dworzec
              autobusowy jakbys chciała KTEL-em pojeżdzic nigdzie nie jest daleko ale jak sie
              ma swoje autko to juz zaden problem . Dla mnie okolica super a widok z okna -o
              takim marzyłam. Co do łózek to sa tam pojedyncze łózka ale one sa ze soba
              złaczone , i chyba wszedzie tak było we wszystkich pokojach.i było to dla nas
              problemem ale jak mowie sa one zestawione razem. Z okna jak juz pisałam oprócz
              morza widac dwa półwyspy i w oddali promenade prowadzaca do tawern. jak ja chce
              tam wrócic.:))Nawt sie nie zastanawiaj Nina.:)))
            • neronka Re: Jeszcze raz prośba o radę 20.07.04, 17:03

Nie ma tam zadnej elektrowni. Miejscowość jest mała, nie turystyczna.
              Ja w tym hoteleu nie mieszkałam. Znam go tylko z zewnątrz.
              Poszukaj wątku o Kissamos Palace, było tam dużo o tym hotelu.
              • gale Re: Jeszcze raz prośba o radę 20.07.04, 19:52

Watki, w ktorym mowilismy o Kissamos Palace znajdziesz tutaj
                • nina_31 Re: Jeszcze raz prośba o radę 21.07.04, 12:02
                  Jeszcze raz dziękuję za rady.

Ciągle się waham między Kissamos Palace (triada) i Maravel Sky (Neckerman) -
                  czy ktoś zna może ten drugi hotel?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka