Dodaj do ulubionych

noclegguru ktoś zna?

IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.06.12, 09:30
czy rezerwował ktoś wakacje na węgrzech za pośrednictwem tego portalu?, mam dwie oferty hoteli i w jednym 50% zaliczki a w drugim 100% wartosci wakacji i wydaje mi się to troszkę to dziwne.
Obserwuj wątek
    • Gość: vigo Re: noclegguru ktoś zna? IP: 91.212.223.* 15.06.12, 14:11
      ja rezerwowałem i mam płacić dopiero na miejscu. Widać że każdy sobie ustala swoje warunki rezerwacji. W portalu pracuje polka i można się z nią bez problemu kontaktować.
      • lisia312 Re: noclegguru ktoś zna? 15.06.12, 22:51
        potwierdzam, to zależy od hotelu, ja nie dawałam zaliczki, a na maile dostawałm odpowiedzi po polsku
        • Gość: krakowianka Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 21:08
          a czy możesz dać namiary na ten hotel? lub portal
          • Gość: vigo Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.12, 13:42
            to dziwne co piszesz o tych wcześniejszych opłatach, na głównej stronie jest jasno napisane że m.in: " W przeciwieństwie do innych stron za rezerwację nie doliczamy żadnych opłat, Płatność bezpośrednio w hotelu !!!!.
            Sama strona reklamuje się hasłem : "rezerwuj u nas - płać w hotelu "
            • lisia312 Re: noclegguru ktoś zna? 17.06.12, 15:29
              nie doliczają DODATKOWYCH opłat, zaliczka nie jest opłatą dodatkową.
              Hotele bez opłaty rezerwacyjnej są zaznaczone specjalnym znaczkiem ( zielonym ptaszkiem w kwadracie )
              noclegguru.pl/
              • Gość: qwerty Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.13, 13:41
                Opłata jest jak wymaga tego przy rezerwacji właściciel. Ja w drodze na Węgry zarezerwowałem pokój i nie chcieli kasy a na miejscu docelowo mam dać 30% wartości.
    • Gość: gosc Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.eastnews.pl 24.05.13, 12:23
      Ja korzystalam w zeszlym roku - rezerwowalam nocleg gdzies po drodze do Chorwacji - zaliczki nie chcieli, w dniu przyjazdu zadzwonili do mnie, czy na pewno bede (bo dotarlam dosc pozno)... Kontakt w porzadku. Teraz zarezerwowalam przez nich nocleg w Budapeszcie, jade za kilka dni - mam nadzieje ze znow bedzie wszystko ok, zwlaszcza, ze pisalam maila do wlascicielki apartamentu z pytaniem o wyposazenie i wszystko sie zgadza.
      • Gość: turystaaaaa Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.181.60.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.13, 07:58
        Ja rezerwowałem w zeszłym roku ferie za ich pośrednictwem. Wplacilem 50% zaliczki i ani ferii ani kasy nie mam do dziś. Noclegguru umywa ręce. Sprawdźcie sobie ich dane rejestrowe. Firma zarejestrowana jest na Węgrzech. W Polsce mają jakiegoś przedstawiciela bez oficjalnego adresu biura.Odradzam korzystanie z ich usług.
    • Gość: turysta40 Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.30.128.190.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.13, 06:31
      Rezerwowałem wyjazd przez Noclegguru. Wpłaciłem 50% zaliczki a było to ok. 200 euro. Przed wyjazdem dostałem maila z pensjonatu że anulują moją rezerwację bo pokój zarezerwował ktoś inny. Kasa przypadła. Noclegguru umywa ręce twierdząc że przelew robiłem na konto pensjonatu ale właśnie tak kazali mi zrobić. Ten Noclegguru to tylko pośrednik który bierze prowizję i chowa głowę w piasek. Podobnie zachowywali się kiedyś akwizytorzy filtrów do wody którzy chodzili po domach.
      Resztę dopowiedzcie sobie sami.
      Odradzam tego pośrednika chyba że macie trochę niepotrzebnej kasy.
      I jeszcze jedno. Jak byście chcieli składać oficjalną reklamację do Noclegguru to musicie szukać ich na Węgrzech bo w Polsce mają tylko przedstawiciela ukrytego pod adresem mailowym. Adres biura nieznany.
      • Gość: rebul Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.181.60.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.13, 08:00
        Ja rezerwowałem w zeszłym roku ferie za ich pośrednictwem. Wplacilem 50% zaliczki i ani ferii ani kasy nie mam do dziś. Noclegguru umywa ręce. Sprawdźcie sobie ich dane rejestrowe. Firma zarejestrowana jest na Węgrzech. W Polsce mają jakiegoś przedstawiciela bez oficjalnego adresu biura.
        Odradzam korzystanie z ich usług. Stracicie tylko kasę
    • Gość: turysta Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.182.22.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.13, 07:54
      Ja rezerwowałem w zeszłym roku ferie za ich pośrednictwem. Wplacilem 50% zaliczki i ani ferii ani kasy nie mam do dziś. Noclegguru umywa ręce. Sprawdźcie sobie ich dane rejestrowe. Firma zarejestrowana jest na Węgrzech. W Polsce mają jakiegoś przedstawiciela bez oficjalnego adresu biura.
      Odradzam korzystanie z ich usług.
    • Gość: autorka Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.181.60.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.13, 08:22
      ja rezerwowałam w zeszłym roku ferie za ich pośrednictwem. Wplacilam 50% zaliczki i ani ferii ani kasy nie mam do dziś. Noclegguru umywa ręce. Sprawdźcie sobie ich dane rejestrowe. Firma zarejestrowana jest na Węgrzech. W Polsce mają jakiegoś przedstawiciela bez oficjalnego adresu biura. Odradzam korzystanie z ich usług.
      • lisia312 Re: noclegguru ktoś zna? 07.11.13, 15:49
        co za troll, zmienia nick i myśli, ze nie widać, brrrrrrrrrrrrrr
        • Gość: zapomniałemnicka Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.onecik.pl 29.07.14, 18:00
          Ja jestem bardzo zadowolony z noclegguru! Wiele razy korzystałem a dwa razy bardzo mi pomogli (w podróży przez telefon załatwili mi nocleg). Są pośrednikami i są w tym fantastyczni. Kolega który płacze o 200 euro (dziwnie spora suma jak na przedpłatę, ja za grecję 100 euro przedpłaciłem) kieruje swe żale pod niewłaściwym adresem. Nie płaci się za rezerwację Noclegguru tylko właścicielowi kwatery, o ile taka przedpłata jest wymagana.
          • Gość: wojtek Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.o.i24.pl 02.06.15, 21:58
            Tragedia i oszuści.Jutro wyjaz z dziećmi na węgry . Brak potwierdzenia rezerwacji. Dzwonie do nich od dwóch dni i nic, tylko ten tekst na infolini" wasz telefon jest dla nas ważny oddzwonimy jak tylko to bedzie możliwe" to kłamcy i oszuści . Wynika z tego że będę musiał jutro jechać w ciemno z dziećmi. Ludzie nie wierzcie im NOCLEGGURU oszukają was . Pozdrawiam wszystkich rozsądnych.
            • Gość: gre Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.31.123.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.15, 12:39
              proszę odpisać czy rezerwacja sie powiodła czy was oszukali, bo też chciałam zarezerwować przez noclegguru
    • Gość: qwerty Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.14, 14:27
      Ja korzystałem z tego serwisu trzy razy. We wszystkich przypadkach wszystko było tak jak trzeba. Pierwszy raz - jeden nocleg. Nawet zaliczki nie chcieli, a szef pensjonatu zapytał. o której wyjeżdżamy - jak powiedziałem, że o 8.00 to kazał wrzucić klucze do skrzynki pocztowej na bramie. Jeden pobyt 8 nocy na Węgrzech w zeszłym roku i drugi teraz 9 dni. Zaliczki chcieli też 30% ale wpłaciłem 25 w euro i przysłali wiadomość, że ok. Kontakt miałem z właścicielem i poprzez noclegguru. Tylko trzeba podać mniej więcej godzinę przyjazdu. Nie wiem czemu ktoś może czuć się oszukany. Można zadawać pytania dodatkowe, każda oferta ma ocenę gości (od biedy można w translatorze odczytać co piszą) i wszędzie zaznaczają, że zaliczki nie zwracają. Jak mi właściciel tłumaczył - jak nie przyjedziesz to jest stratny. Płaci się po przyjeździe z dowodem osobistym - sprawdzają dane i ok.
      • Gość: Kuba Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.telbeskid.com.pl 25.07.14, 18:34
        Kolego a jak długo czekałeś na potwierdzenie rezerwacji? Na portalu piszą że w ciągu jednego dnia roboczego a tu już drugi mija jak złożyłem deklarację wstępną. Nie mam żadnego kontkatu z obsługą ponineważ włącza się automatyczna sekretarka i nic... Proszę o info.
        • Gość: Piotr Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.utc.com 07.08.14, 11:23
          Ponawiam pytanie. Robiłem rezerwację dwa dni temu, nie ma żadnego kontaktu z nocleguru a odpowiedź miała być po jednym dniu. Co najgorsze warunkiem rezygnacji wg regulaminu jest 100% płatności.
    • czupidlow Re: noclegguru ktoś zna? 13.08.14, 20:27
      Jestem na Węgrzech i rezerwowałam apartament przez guru - musiałam wpłacić 25 procent zaliczki. Miejsce okazało się dokładnie takie, jak opisywali. Zaliczkę wpłacałam bezpośrednio na konto właściciela, który wysłał mi e maila po rezerwacji na guru.
    • Gość: iwona Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.o.i24.pl 02.06.15, 22:06
      Ja jestem załamany jutro jade na węgry i nie mogę sie do nich dodzwonic bo nie odbieraja nie oddzwaniaja i nie odpisuja na email. Ostrzegam wszystkich lecz chcąc na ich stronce napisac opinie o nich musisz sie zarejestrować a jesli napiszesz prawde o nich to cie wywala z serwera. Nikomu nie polecam krętacze i oszuści. Może sie im trafilo kogoś gdzies wysłac i byl ktoś zadowolony ale nie ja i wiele osób . Pozdrawiam i proszę być rozważnym.
      • lisia312 Re: noclegguru ktoś zna? 03.06.15, 19:42
        oj, znowu trollik ,jak miło. Jeszcze wakacje się nie zaczęły....

Korzystam często, nie mam zastrzeżeń. Opinie mogą wpisać tylko osoby, które faktycznie korzystały z portalu. I dobrze, bo przynajmniej trolliki siedzą cicho :)
        • graga71 Re: noclegguru ktoś zna? 03.06.15, 21:11
          Ja też rezerwowałam domek, mam potwierdzenie rezerwacji ale brak kontaktu z właścicielami. Przedstawiciel portalu odpisuje na moje meile ale i tak mam stracha jechać w ciemno. Nie wpłacałam zaliczki , nadal zależy mi na tym miejscu więc zobaczymy . Wpisz swoją odpowiedź
          • Gość: gre Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.31.123.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.15, 12:48
            czy możesz napisać czy wszystko w porządku ja wybieram się na węgry i nie wiem czy rezerwować przez noclegguru
            • Gość: Wojtek Re: noclegguru ktoś zna? IP: *.o.i24.pl 03.07.15, 13:02
              Witam.
              Pojeczalem troche w ciemno gdyz nie mialem info od nich ale na miejscu okazalo sie ze wszystko bylo ok . zarezerwowane i oplacone wiec bylo spoko.
            • aga_tt_nt Re: noclegguru ktoś zna? 19.08.15, 07:48
              guru nocleg to jakaś masakra niby wszystko ok ale nie odpowiadają za właścicieli obiektów pojechaliśmy w 2 rodziny z 4 małych dzieci jak się okazało na miejscu nasza rezerwacja z przed 3 mieś, niby jest aktualna ale włąsćiciel w Hajduszoboszlo nie może nas przyjąć nie tłumacząc się dlaczego jakieś dziwne powody podawał bez konkretów. Guru natomiast nie ma wpływu na całą sytuację dopiero jak postarszyliśmy sądem znaleźli nam inny nocleg ale jakiś syf bez klimy w 37 * upale żeby nie spać na ulicy zgodziliśmy się . Masakra właściciel pierwotnie zarezerwowanego apartament na ulicy Sport 16 Nemeti Attila miał nas gdzieś wyszedł przed budynek rzucił man na stolik pieniądze z wpłaconej mu zaliczki i powiedział że jego nie interesuje co zrobimy on nie ma miejsc.
    • kwateraa2015 Re: noclegguru ktoś zna? 10.05.16, 19:15
      Witam,Oferujemy prywatne domki z klimatyzacja i apartamenty,Prosze o kontakt e-mila
      nocleghajduszoboszlo@gmail.com
    • priviat Re: noclegguru ktoś zna? 10.05.16, 21:32
      Jak chcesz mieć najniższe ceny to skorzystaj z travelpartners.pl
      Oni mają ceny ogień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka