Dodaj do ulubionych

Flisvos Triada

IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:57
w triadzie jest oferta apartamentów w maleme nazywają się Flisvos ale nie
otwiera się żaden opis ani fota. czy ktoś tam był? wie jak jest? napiszcie
prosze pare słów. czy moze znacie jakiś link do strony tych apartamentów?
Obserwuj wątek
    • Gość: basta Re: Flisvos Triada IP: *.sgib.com 01.09.04, 17:03
      mialam ten sam problem, probowalam na wiele sposobow, i w koncu musialam
      pofatygowac sie do biura po katalog...niestety
      • Gość: mm Re: Flisvos Triada IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:43
        to to jest w ich katalogu? to ja ślepa jestem!
        miałam iśc do biura bo myslałam ze mają to jako jakąś dodatkową ofertę.
        czyli co - wiesz coś o tych apartamentach?
        • Gość: basta Re: Flisvos Triada IP: *.sgib.com 02.09.04, 10:06
          niestety nie mam przy sobie ich katalogu i w tej chwili nic ci o nich nie
          powiem, gdyz interesowalam sie apartamentami Little Bay i hot Cathrine w
          Stavros, ale na pewno sa zdjecia i opis...moge przyniesc jutro chyba ze
          szybciej bedzie dla Ciebie pojsc do najblizszego biura Triady:)
          • neronka Re: Flisvos Triada 02.09.04, 10:38
            Tych apartamentów ani ich opisu nie ma w katalogu Triady.
            Oni mają tą ofertę krótko, tez o nie pytałam. Strony w internecie też nie
            znalazłam........
            • Gość: mm Re: Flisvos Triada IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:56
              byłam wczoraj w Triadzie.
              Mają ten apartament w najnowszej ulotce. poza "frontem" budynku (typowy grecki
              apartamentowiec) obrośniętego jakims zielskiem (dzikie wino?) nic więcej nie
              widać.
              Panienka też poza odczytaniem mi na głos
              opisu ...pokoi ...pieter ...recepcja...od morza... nic nie umiała o nim
              powiedzieć. Mają w triadzie w kompach filmiki o różnych hotelach i
              apartamentach ale ine chciała mi ich wysłać na mój mail. na tym co się
              wyswietlało był natomiast adres www.podroze.tv więc moze tam warto poszukać -
              choć na pewno Flizvos nie znajdziemy :-( niestety zmartwiła mnie cena. ponad
              1800PLN za dwa tyg. a na stronach ogłaszaja go za jakieś 1500 :-( jeśli mam
              tyle zapłacić za "lot w ciemno" to chyba wolę w tej cenie wybrać coś innego.
              • Gość: basta Re: Flisvos Triada IP: *.sgib.com 03.09.04, 10:02
                sprawdz oferte rainbows tour, ja przedwczoraj wykupilam bardzo fajne
                apartamenty EGLI na Krecie Kato Stalos k. CHanii, wylot 15 pazdziernika 12 dni -
                zaplacilismy 1224 zl/osoba w jakiejs promocji...sprawdz czy jeszcze trwa, ale
                nawet bez promocji cena byla atrakcyjna
                • Gość: mm Re: Flisvos Triada IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:54
                  widziałam. promocja się skończyła wczoraj :-( niestety ze względu na różne
                  takie nie mogę się jeszcze teraz zdeklarować co do daty wyjazdu więc nie mogłam
                  klepnąć tych miejsc. A teraz już w ogóle na koniec września początek
                  października miejsc w 2osobowych nie ma a ten 15 października trochę wydaje mi
                  się za późny jak na dobre plażowanie i pływanie w Grecji :-( sama nie wiem.
                  Właśnie odktyłam (cóż za olśnienie) ze ta strona podroze.tv to odpowiednik
                  takiego kanału w Aster "podróże" - tam ciągle lecą oferty i pokazują różne
                  hotele. Niestety na stronach nie znalazłam download'ów tych filmików co je
                  widziałam w triadzie.
                  coś mi się zdaje ze jak wreszcie zdecyduję sę kupować impreze to będzie po
                  ptakach na wszystkie dobre oferty i wybierzemy znowu coś czego w innych
                  okolicznościach byśmy nie brali pod uwagę - czy to ze wzgl. na cenę czy też
                  położenie :-((
                  • Gość: basta Re: Flisvos Triada IP: *.sgib.com 03.09.04, 11:07
                    no ja nie mialam wyjscia i jedyny rozsadny termin to wlasnie 15, ale sadzac z
                    historycznej mapy pogody nie jest zle 23-25stopni a woda 23, jak dla mnie OK,
                    nie lubie upalow, na Krecie juz bylam ale bardziej wypoczynkowo, a tym razem
                    chce sie troszke powloczyc...pozostaja Ci oferty last minut albo moze sam
                    czarter do aten im szybciej wykupisz tym lepiej, ja tez sprawdzalam taka opcje,
                    to sie kalkuluje przy dluzszyzch wypadach...ale fajne apartamenty mozna znalezc
                    za 20 eur dla 2 osob

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka