Dodaj do ulubionych

Kipriotis Village - Kos

23.04.15, 10:47
Pytanie do osób które były w tym hotelu.
Czy na plaży hotelowej można rozłożyć się na swoim ręczniku, ze swoim parasolem, czy koniecznie trzeba zapłacić za leżak?
Czy mając wylot wieczorem przy wymeldowaniu o 12 zdejmują branzoletki i nie można już korzystać z all?
Ile kosztuje WiFi w hotelu?
Jaka jest kwota kałcji za ręczniki plażowe?
Czy za pilota do klimy czy telewizora też jest kałcja?
Czy w hotelu jest wypożycalnia rowerów, ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: martini Re: Kipriotis Village - Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.15, 15:53
      Witam
      Świetny wybór hotelu
      Odpowiedzi:
      Możesz się rozłożyć na własnym ręczniku nawet z własnym parasolem. Nie ma żadnego problemu. No chyba że kamienie.
      Kaucja za ręczniki to chyba 5 euro, ale nie jestem pewien. Może 4.
      Nam opaski all nie zdjęto o godz. 12.00 . Bez problemu korzystaliśmy z all do momentu wyjazdu chyba po kolacji.
      wifi przy recepcji nie kosztuje nic ale działa średnio. Są kompy chyba 2 euro za 30 min.
      Żadnej kaucji za piloty , lodówkę czy sejf.
      Wypożyczalnia rowerów jest bezpośrednio przy hotelu. Rower 5 euro za dobę a z tzw. przyczepką dla dzieci - dziecka za 10 euro za dobę z rowerem, Żadnej kaucji. Są też quady motory samochody buggy.
      W razie innych pytań pisz! Odpowiem na wszystkie. Uwielbiamy ten hotel i chcielibyśmy tam wrócić , ale jest tyle innych pięknych miejsc. Jak jedziecie z dzieciakami to strzał w 10.
      Pozdrawiam i miłych wakacji w kipriotis... Ale macie fajnie...

• Gość: kasian00 Re: Kipriotis Village - Kos IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.15, 21:02
        martini, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź:-)

Czy wybór dobry to się okaże, bo trochę przeraża mnie wielkość tego hotelu. Właśnie głównie wybrałam go ze względu na dziecko.
      • Gość: adzi13 Re: Kipriotis Village - Kos IP: 78.133.208.* 19.08.16, 08:57
        A czy możesz mi powiedzieć, czy można korzystać z całej infrastruktury Kipriotis? Nie udało nam sie zarezerwować w Kipriotis Aqualad, bo juz nie ma miejsc i zastanawiamy się, czy jak kupimy wycieczkę i zamieszkamy np w Resort, to czy będziemy mogli chodzić na zjeżdzalnie w Aqualand? Jedziemy z dwójka dzieci 10 i 11 lat i tamten najbardziej nad odpowiada chociaż wiemy, że jest na górce i najdalej od morza. Czy z barów i restauracji można korzystać wszystkich w całym kompleksie? Powiem, że różne opinie czytałam. Z góry dziękuję za odpowiedź
        • kubek0802 Re: Kipriotis Village - Kos 19.08.16, 09:33
          Nie byłam co prawda w Village, ale obok w Mitsis Ramira i powiem, że nie chciałoby mi się chodzić do Aqualand, zwłaszcza z jakimiś bambetlami bo to jednak kawałek. Aquqlqnd jest po drugiej stronie ulicy jakieś 300m chodnikiem, potem trzeba przejść przez Hipokratesa i sporo w górę. Rozważcie może Ramirę, chyba że zjeżdżalnie są priorytetem.
        • Gość: asi Re: Kipriotis Village - Kos IP: *.146.133.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.16, 10:37
          Za aqualand musisz zapłacić, dają jakieś zniżki i dowozi busik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka