Dodaj do ulubionych

Ktoś juz korzystał z pośrednictwa strony quickroom

22.11.15, 15:17
Planuję skorzystać z pośrednictwa tej strony i ciekawy jestem czy to godna zaufania strona i jak najlepiej zapłacić za rezerwację ?
Obserwuj wątek
    • prefisso Plany i opinie 22.11.15, 17:46
      Skorzystaj i napisz. Po co ci opinie jezeli zamierzasz skorzystac?
      • krzysiekis Re: Plany i opinie 22.11.15, 19:48
        Ale mam jeszcze do wyboru np.travelrepublic i amoma ale najkorzystniej wychodzi quickroom. Piszą tylko żeby sprawdzić ceny na tych portalach ale nikt nie pisze że korzystał i było np.ok.
        • Gość: Andrzej Re: Plany i opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.15, 20:56
          Korzystałem z Quickrooms kilkakrotnie nie było problemów,ale ostatnimi czasy ceny nie powalają na kolana i brak promocji oraz kodów rabatowych. Istnieje wiele tańszych portali. Przy rezerwacji na tej stronie nawet jak wybierzesz opcję ceny w PLN i tak pobierze Ci z karty w GBP co wiąże się droższą ceną plus prowizja za przewalutowanie, bo cena w PLN jest średnią bankową po kursie. Ważne jest jeszcze aby odznaczyć kwotę rezerwacji proporcjonalnie do czasu noclegu. Wyświetla się opcja ,że np 100 dni do noclegu zapłacisz tylko 30% resztę póżniej. Im bliżej do wyjazdu tym mniejszy procent. Nieodznaczenie tej opcji skutkuje pobraniem kwoty w całości nieważne ile dni przed robiona jest rezerwacja.
          • krzysiekis Re: Plany i opinie 22.11.15, 21:12
            Wielkie dzięki i ty jaką kartą płaciłeś debit kredytową czy jakoś inaczej i tak docelowo ok. ile cena będzie wyższa od podanej w PLN na stronie ? A jakie znasz inne tanie strony z hotelami w Grecji ?
            • Gość: Andrzej Re: Plany i opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.15, 22:11
              Płaciłem zwykłą debetówką do konta. Jeśli dzisiaj kurs funta jest 6,04 zł to w przeliczeniu na złoty tak pokazuje na stronie. Jak kupisz noclegi to twój bank sprzeda Ci te funty po swoim kursie, ok 6,25 plus do 3% od całości, czyli za funta wyjdzie 6,4 zł
              Zobacz swój upatrzony hotel na pl.hotels.com/ w polskiej wersji.Pobiera po średnim kursie za USD w złotówkach i do tego zrób symulacje rezerwacji podając meila,dochodząc do płatności i wycofaj się, a otrzymasz kod rabatowy na 10% od rezerwacji. Zobacz też ceny na wyszukiwarce arch.hotel4free.pl/ i www.galahotels.com/ .Na tej ostatniej przy symulacji mozesz otrzymać kod nawet na 30-50 eur w zależności od kwoty.
              • grekan Re: Plany i opinie 23.11.15, 01:53
                a ja proponuje grecki Cypr ze str: bookcyprus.com
                teraz tanie hotele ale warto zamowic , samemu wybierajac hotel , termin, samolot , 2 tygodnie, tydzien.
                2 tyg. z przelotem/ Larnaca, Pafos/ z BB od 290- 300 ? a z HB 350- 375 ? / maj, czerwiec, nie polecam lipca i sierpnia- zar nie do wytrzymania/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka