Dodaj do ulubionych

nocleg na Santorini

09.02.16, 14:37
czytam na forum o podróży na Santorini. Zdecydowałam się na wycieczkę na własną rękę i nocowanie. Będę na Krecie w czerwcu, proszę o poradę w jakim miejscu na Santorini najlepiej przenocować? Jestem zielona w temacie.
Obserwuj wątek
    • malwan Re: nocleg na Santorini 09.02.16, 15:09
      A w ogóle to byłabym wdzięczna za pomoc w opracowaniu planu wycieczki biorąc pod uwagę to, że będę tam bez auta. Da się zobaczyć wiele zwiedzając autobusem?
      • chaos.podrozny Re: nocleg na Santorini 12.02.16, 13:11
        tutaj rozkład jazdy autobusów- to mała wyspa i mozna dotrzec chyba wszędzie. Jesli cos trudniej dostepnego jak np. plaża Vlychada to zawsze mozna sprobowac wypozyczyc skuter czy auto na 1 dzien. Tylko jesli jedziesz w czerwcu to pospiesz sie z rezerwacją- ja w kwietniu/maju miałam problemy na wrzesien!

ktel-santorini.gr/ktel/index.php/en/

Fajne miejsca na Santorini możesz zobaczyc tutaj: chaos-w-podrozy.blog.pl/category/europa/grecja/santorini/
    • Gość: oli Re: nocleg na Santorini IP: 78.10.74.* 09.02.16, 20:58
      Tu masz informację
      santorini.wiemgdziejade.pl
      www.autoway-polska.com/wycieczka-na-santorini
      i relację
      www.trip4cheap.pl/forum/relacje-grecja/santorini-wulkan-z-pocztowek
      Ja nocowałam tu:
      www.booking.com/hotel/gr/villa-koronios.pl.html?aid=356997;label=gog235jc-hotel-hu-gr-villaNmariaNroomsNstudios-unspec-pl-com-L%3Ahu-O%3Aunk-B%3Aunk-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=74d264fe1135c1f681068f23355bf24e;dcid=4;atlas_src=lp_iw_title
      Blisko Firy, śniadanie w cenie i transfer z i do portu.
    • chaos.podrozny Re: nocleg na Santorini 12.02.16, 13:06
      poszukaj na airbnb.pl lub booking.pl. Mozna trafić na fajne promocje [szczególnie na booking] np najtańszy był hostel w centrum Firy za 220zl za 2 osoby za 4 noce! Oia, Fira i okolice juz sporo drożej.

Mysmy nocowali w Akrotiri za 86E za 4 noce, 2 osoby, pokoik z aneksem kuchennym i sporym tarasem. Tylko tam trzeba mieć jakiś srodek transportu najlepiej- mysmy mieli auto, ale widziałam, ze łapali tez stopa bez problemu. Na uboczu czyli cisza i spokój.

www.airbnb.pl/rooms/756336#host-profile - u tej kobietki, tylko widzę, ze teraz zmieniło sie tam, bo maja wspólny dla wszystkich basen. A jak jestes kilka dni to zawsze możesz zapytac o ofertę specjalną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka