Dodaj do ulubionych

Burze i nawałnice w Bułgarii!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:34
wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8376245&rfbawp=1151847181.703&ticaid=11e3f
Obserwuj wątek
    • Gość: John Smith Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.kielce.net.pl 02.07.06, 20:54

"Nie lij dyscu nie lij"

PS Czyli będą większe arbuzy i melony?
      • Gość: Bolek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.aster.pl 04.07.06, 16:50
        Jade 11 07 mam nadzieje,że sie do tej pory wypogodzi bo w Polsce upały coraz
        większe.
    • Gość: buuuuu Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:01
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8376848&rfbawp=1151927972.433&ticaid=11e55&_ticrsn=3
    • Gość: wczasowicz Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.centertel.pl 03.07.06, 15:07
      Napiszcie jeżeli ktoś jest teraz w Bułgari czy rzeczywiście jest taki żle jak w
      wspomnianym artykule.
      • Gość: gonzoxx1 Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.06, 15:58
        moze ktos ma jakies informacje na biezaco?
        mialem leciec do Bulgarii w okolicach 8-10 lipiec, zastanawiam sie teraz czy warto?
        • Gość: asiunia Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.06, 17:26
          czesc. wlasnie przed chwilka przeczytalam artykul, wlasnie kilka godzin temu
          wykupilismy wczasy w bulgarii... mamy wyjezdzac 29 lipca... teraz sie
          zastanawiamy co zrobic...
          • Gość: ja Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:16
            podnoszę, ja też mam chyba wylecieć ok 15 lipca????
    • mszub3 Jestem w Zlotych Piaskach ! 03.07.06, 20:47
      Od 28 jestem w Zlotych Piaskach, pogoda bardzo kiepska, bardzo silny wiatr,
      codziennie pada, nie ma mowy o plazowaniu czy kompielach w basenie. Wracam do
      kraju za 2 dni, mam nadzieje, ze moze jutro troszke sie rozpogodzi. Podaja tu w
      telewizji , ze w innych Bulgarskich miejscowosciach jest o wiele gorzej. Ja
      wiem, ze juz wiecej tu nie przyjade, szkoda kasy na Bulgarie. Pozdrawiam !
      • Gość: Asia Re: Jestem w Zlotych Piaskach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:37
        Ej no! 20 29.07 to wszystko wsiaknie, bez przesady. Prognozy na lipiec i
        sierpien maja byc wyjatkowo pozytywne, nawet temperatura ma siegac powyzej 40
        stopni!
        Kto leci tak jak my do Kiten 29.07 w katowickich Pyrzowic?
        • Gość: asiunia Re: Jestem w Zlotych Piaskach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:36
          kurcze ja sie teraz zastanawiam czy nie zmienic miejsca pobytu... mam jeszcze
          grecje w planach i mozliwosc zmiany wczasow bez straty na cenie, czy myslicie
          ze to dobry pomysl?
          gdzie mozna wogole sprawdzic pogode w bulgarii na najblizszy miesiac?
          • Gość: asiunia Re: Jestem w Zlotych Piaskach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:40
            tak wogole to czy teraz ktos jest w slonecznym brzegu? jak sytuacvja na plazach
            i w miescie? czy jeszcze zapowiadaja sie takie nawalnice? z gory dziekuje za
            info.
          • Gość: leon Re: Jestem w Zlotych Piaskach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:48
            Za 2 tygodnie nie będzie już śladu po tych wydarzeniach. Jeśli część turystów
            zrezygnuje to byćmoże będzie też taniej. Ja tam nie mam zamiaru rezygnować.
      • agnrek Re: Jestem w Zlotych Piaskach ! 06.07.06, 23:25
        To byliśmy w tym samym terminie. A jaki hotel?
    • Gość: andrew Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.06, 15:37
      a może jest jakaś wróżka bo jade 22.07 i chce wiedzieć czy bedzie pogoda??
      z biurze tur. mowią że to bajka serio nic takiego nie bylo i ze jest nonstop
      cieplo wiec nie wiem komu ufać
      łotry jedne
      pomóżcie prosiemmmm heh
      pozdro
      • Gość: Zbyszek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:14
        Witam wszystkich,

Śledzę z żoną temat burz i całego zamieszania w Bułgarii z wielką uwagą, gdyż
        12.07 lecimy do Słonecznego Brzegu, gdzie ponoć nie było ostatnio wesoło.
        Bazując na newsach podanych na Onecie, czy na stronie z newsami Sofii (nie
        pamiętam adresu), rzeczywiście nie wyglądało to za dobrze. Dzwoniliśmy jednak do
        biura (jedziemy z Open Travel), gdzie powiedzieli, że jest wszysko w porządku.
        Ponadto sprawdzam regularnie dwa miejsca -
        www.beachbulgaria.com/sunnybeach/index.shtml (tam są kamery internetowe -
        szukajcie pod webcam 2 i webcam 3) oraz stronę z pogodą dla bułgarii (np. na
        yahoo albo wunderground). W przypadku kamer - niebo czyste, ludzie plażują, w
        przypadku prognozy - słoneczko i 27-30 stopni do końca tygodnia. Dlatego, jak mi
        się wydaje, chociaż może było nieciekawie, to równie szybko się to skończyło,
        jak zaczęło. Myślę, że nie warto rezygnować, bo, jak zauważył już któryś z
        szanownych przedmówców, wiele osób i tak zrezygnuje, więc będzie luźniej i
        przyjemniej. Pozdrowienia wszystkim!
        • Gość: Kay Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:12
          Zbychu gdzie te kamery ??????????????
          Szukam z żoną i nie widzę ........
          • Gość: mimi Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.acn.waw.pl 05.07.06, 09:20
            dzięki Zbychu za to oko wielkiego brata, jadę we wtorek do złotych piasków i jak
            widze na kamerach pogoda jest doskonała i nie ma śladu po deszczach czy innych
            anomaliach pogodowych.
          • Gość: Zbyszek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:36
            Kamerki są na dole strony www.beachbulgaria.com/sunnybeach/index.shtml lub (te
            same)na www.beachbulgaria.com/ - tym razem na górze. Najlepsze są Sunny
            Beach Webcam2 oraz Sunny Beach Webcam3. Pozdrowienia!
            • agnrek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! 05.07.06, 23:38
              A czy te kamerki pokazują również, jak porywisty i lodowaty watr sobie wieje? :)
              Na leżaku pod kocami nad basenem leżeliśmy od niedzieli. Woda w basenie
              lodowata. W Słonecznym Brzegu od niedzieli zakaz kąpieli - czerwone flagi. Plaża
              usyfiona w wodorostach, morze brudne, zamulone.
    • Gość: Justa Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:03
      jak ktoś wie, co tam teraz się dzieję i jaka pogoda na przyszłość to proszę o
      wieści:):)jadę 25.08. i do tego czasu się pewnie wypogodzi?ale czy nie
      powtórzy??/
    • Gość: iwciunia Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.c160.msk.pl 05.07.06, 11:49
      W Słonecznym Brzegu piękna pogoda i nikt już nie pamięta o burzy (dla
      niewiedzących - tam padało JEDNĄ noc!) Nie ma poważnych szkód, wszystko wygląda
      normalnie, a na onecie bzdury wypisują!!!! (jak to media - wszystko pokazują w
      złym świetle!)
      • Gość: jagoda Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:22
        No właśnie też słyszałam, że większość tych informacji to bzdury.
      • Gość: Zbyszek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:34
        No to super - dzięki za to info. Też czułem, że w mediach ściemniają ;)
        • Gość: Ania Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: 155.91.28.* 05.07.06, 18:09
          Jaki cel maja w ściemie? Po co ten czarny PR Bulgarii?
          Nie rozumiem...
          • Gość: Zbyszek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:16
            Chyba tylko taki cel, żeby była sensacja. Ewentualnie, co jest tutaj bardziej
            prawdopodobne, niesolidność dziennikarska. News o deszczach był, ale nikomu nie
            chciało się sprawdzić, jak naprawdę jest. Sam jestem redaktorem i
            niejednokrotnie mam okazję spotkać się z nie do końca prawdziwym przedstawianiem
            rzeczywistości... W każdym razie oby deszcze się nie powtórzyły - zyczę
            wszystkim udanego urlopu!
            • Gość: iwciunia Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.c160.msk.pl 05.07.06, 21:30
              ja też tego życzę wam i sobie ;)

Ps. i obyśmy nie musieli sie już stresować dziwnymi, niepokojącymi i co
              najważniejsze przesadzonymi/nieprawdziwymi 'newsami':)
    • agnrek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! 05.07.06, 22:49
      Właśnie wróciliśmy z okolic Nesebaru. Wywalone pieniądze, szkoda gadać.
      Trzy dni upału, noc i dzień nawałnicy, dzień ulewy i dzień zimna. Bułgaria
      więcej nas nie zobaczy.
      • Gość: Ania Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 07:33
        Moze to nie byl tak do konca przesadzony czarny PR skoro ten Pan byl i sami
        widzicie jak spedzil urlop?
        Prosze o wpisy osob, ktore na miejscu sa i widzaily/widza co sie dzieje.
        Jak jest teraz?
        • Gość: iwa Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.c160.msk.pl 06.07.06, 10:20
          Polacy mają to do siebie, że wiecznie narzekają... i NIGDY nie są zadowoleni, a
          co do pogody wystarczy poobserwować kamery internetowe, a nie słuchać opinii
          marud ;) kamery -> www.beachbulgaria.com/

Ps. w zeszłym roku jak leciałam na Krete nasłuchałam się tylu negatywnych
          opinii o moim hotelu, że spodziewałam się rudery i kromki suchego chleba na
          śniadanie ;)! A co zastałam? Sliczny zadbany hotel, miłą obsługę i pyszne
          śniadania :)
          • Gość: iwa Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.c160.msk.pl 06.07.06, 10:32
            A i oczywiście na wszystkich portalach z pogodą zapowiadali deszcz na cały
            tydzień mojego pobytu! Modliłam się o chociaż jeden słoneczny dzień. Po
            przylocie oczywiście przez tydzień świeciło słońce i nie było mowy o deszczu...
        • agnrek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! 06.07.06, 13:39
          Ja wróciłam wczoraj i bardzo dobrze, bo trafił się nam wyjątkowo paskudny
          tydzień.Mieszkaliśmy w Hotelu Amphibia między Słonecznym Brzegiem a Nesebarem.
          Dobrze, że nie w mieście, bo wody nalało po kolana. Trzy dni był upał po 40
          stopni, w sobotę w nocy przyszła straszna burza, nawałnica, wielkie fale. Okna
          w hotelu (nad morzem) dudniły ile wlezie. Lało całą niedzielę, było bardzo
          zimno. Wiatr urywał głowy. W poniedziałek przestało padać, ale morze brudne,
          temperatura pewnie ze 20 stopni i ten lodowaty wiatr. Wzięliśmy za mało
          ciepłuch ubrań. We wtorek ciut cieplej, ale dalej silny wiatr, plaża brudna,
          morze zamulone, zakaz kąpieli. We środę wylatywaliśmy do Polski, zrobiło się
          około 30 stopni, wiatr nieco ustał, ale woda w basenach lodowata, dalej zakaz
          kąpieli w morzu.
          • Gość: iwa Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.c160.msk.pl 06.07.06, 13:47
            wystarczy zeby w nocy byl sztorm a (czyt. lekka burza ;) ) a na następny dzień
            bęzie zakaz kąpieli, to jest przecież normalne
            • Gość: kaja Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:35
              A ja sie dziwie co was tam gna tego kraju?????????? Nasze moze jest lepsze:)i
              jak bliziutko :) Bylam i wiecej nie pojade . Wszystkich co sie zapytam co wam
              sie podoba ? odpowiadaja ... bo jest tanie.. zarcie , piwo i wino ludzie ,ludzie
              • Gość: iwcia Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.c160.msk.pl 06.07.06, 16:26
                A ja polskiego morza nie lubię ;) polskiej pogody też nie...
            • agnrek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! 06.07.06, 21:48
              Opowiedziałam, jak wywaliłam kasę w błoto, bo prosiliście. A teraz sami sobie
              oceńcie, co z ta informacją zrobicie. Miłego urlopu, oby wyszło słońce.
              • Gość: iwona Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.c160.msk.pl 06.07.06, 21:59
                Słonce wyszło 3 dni temu, ja za informację dziękuję ;)
                • agnrek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! 06.07.06, 23:24
                  Wyszło, ale na opalanie było za zimno. Ale co kto lubi - są tacy, którzy przy 15
                  stopniach leżą z gęsią skórką.
      • Gość: JArecki Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:23
        no ale do kogo masz pretensje ? taka pogoda zdarza się w tym regionie w ciągu
        lata dość żadko, masz pecha że trafiliscie w akurat taką pogodę. dlatego ja
        nigdy nie jeżdze na krócej niż 14 dni, wtedy prawdopodobieństwo kiepskiej
        pogody przez większość okresu spada niemal do zera. 3 lata temu pojechałem w
        lipcu do Portugalii i przez pierwsze 3 dni padał deszcz i temp. byla w okoliy
        18 stopni - tez bylem załamany, ale potem pogoda sie zmieniła i juz było
        upalnie.
    • Gość: oburzona to jest śmieszne! IP: *.c160.msk.pl 06.07.06, 22:06
      www.beachbulgaria.com/ polecam tę stronę... i kamery internetowe, o tak
      widzę tu zmarzniętych wczasowiczów leżących pod kocami w czapkach i szalikach ;)

Nie rozumiem dlaczego straszycie turystów? To, że wam się nie podobało z
      jakiegoś powodu, nie znaczy, że macie wszystkim na około psuć radość ze
      zbliżającego się urlopu. Przecież to jest śmieszne, wstydzcie się! Chyba, że
      sprawia wam to jakąś niezrozumiałą dla mnie radość? Jeżeli tak to proszę
      bardzo, ulżyjcie sobie :)
      • agnrek Re: to jest śmieszne! 06.07.06, 23:25
        Twój post jest śmieszny. Byłam, widziałam, zmarzłam, brodziłam w wodzie, ale ...
        patrzcie na kamerki :)
        • Gość: Madzia Re: to jest śmieszne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:38
          I co robimy? My jedziemy, no trudno...
          Ale widze ze moze byc ciekawie:)
        • Gość: oburzona Re: to jest śmieszne! IP: *.c160.msk.pl 07.07.06, 09:34
          Czas przeszły w pani wypowiedzi jest jak najbardziej na miejscu, tak BYŁO, ale
          już NIE JEST
          • Gość: ela Re: to jest śmieszne! IP: *.acn.waw.pl 07.07.06, 09:46
            Droga pani, OBURZONA,prosze zajzec na prognozy takich serwisów jak google czy
            yahoo i zobaczy pani że prognozy na przyszły tydzień nie są zbyt wesołe, tzn
            mają być burze i deszcz, wiec nikt tu nikomu nie mydli oczy czy nie robi modnego
            w tym czasie czarnego rp. Jeżeli ktoś akurat wrócił z Bułgarii i mówi że nie
            było ciekawie pod względem pogody to najpewniej tak było.
            • agnrek Re: to jest śmieszne! 07.07.06, 10:19
              Zobaczcie na zdjęcia z kamer, to zrozumiecie, jaką pogodę Wam pokazują.
              Najgorszym dniem była noc z soboty na niedzielę i sama niedziela. Lało
              wiadrami, a przestało pod wieczór i wtedy własnie o 20.00 macie zdjęcia :)
              Już po deszczu, tylko kałuże. A gdzie zdjęcia z całego paskundego dnia?
              Gdzie zdjęcia czarnych chmur z poniedziałku????
              • Gość: oburzona Re: to jest śmieszne! IP: *.c160.msk.pl 07.07.06, 10:50
                Tylko co mnie obchodzi zeszły poniedziałek? Ludzie tutaj zastanawiają się jaka
                pogoda BĘDZIE a nie jaka była... A prognozy śledzę, nie jestem gołosłowna ;) i
                widziałam piękną słoneczną pogodę na cały przyszły tydzień :)

Wszystkim martwiącym się o pogodę w SB życzę udanego urlopu i pamiętajcie, że 3
                ulewne dni przypadające na lipiec już się wyczerpały :D
                • agnrek Re: to jest śmieszne! 07.07.06, 11:05
                  Nasz rezydent przekazał nam, że w bułgarskiej telewizji podali, że te burze
                  jeszcze wrócą. I że masa turystów opuści Bułgarię po takim urlopie.
                  Niestety, upały poszły do nas, na południu jest chłodniej.
                  Gdy lądowaliśmy we środę, to w Polsce było o wiele cieplej niż w Słonecznym
                  Brzegu.
                  Miejmy nadzieję, że jednak te anomalia wkrótce się cofną.
                  • Gość: oburzona Re: to jest śmieszne! IP: *.c160.msk.pl 07.07.06, 11:35
                    Ja też kontaktowałam się z biurem, a oni ze swoimi hotelami i usłyszałam coś
                    zupełnie innego... że wracają upały i cały lipiec ma być upalny i słoneczny, co
                    potwierdzają zagraniczne portale pogodowe (zależy też gdzie się jedzie,
                    widziałam że w ZP pogoda ma być średnia, ale przecież wszystko może się
                    zmienić) jak będzie później nie wiem... poza tym nie jestem człowiekiem,
                    którego przeraża oberwanie chmury, czy czerwona flaga na plaży. Co roku
                    wyjeżdzam za granicę i co roku burze i przelotne deszcze się zdarzają...
                    Poza tym jadę na dwa tygodnie więc 1, 2 dni burzy czy deszczu naprawdę mi nie
                    przeszkodzi, wręcz przciwnie, ale nie straszcie ludzi, że jest tam mróż i
                    będzie tak całe wakacje ;)
                    Rozumiem, że jest pani przykro, bo pogoda zepsuła pani urlop, ale nie znaczy
                    to, że tak też się stanie z innymi, w ogóle zastanawiam sie dlaczego ludzie,
                    którzy wrócili już z urlopu interesują się tym co będzie? Przecież to nie wy
                    macie w tym interes, aby było ładnie.
                    Pozdrawiam i życzę słońca, może za rok się uda :)
                    • Gość: gofer Re: to jest śmieszne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:11
                      Mnie tam takie defetystyczne komentarze nie zrażają. Zamierzam jechać i dobrze
                      się bawić.
                    • agnrek Re: to jest śmieszne! 07.07.06, 12:20
                      Zastanów się - co ma Ci biuro powiedzieć??? Byliby głupi, gdyby Ci powiedzieli,
                      że będzie kiepska pogoda, przecież mają podpisane umowy z hoptelami, muszą im
                      zapłacić.
                      I mylisz się, bo nie jest mi przykro. Jestem bardziej rozczarowana tym co
                      zobaczyłam, a pogoda dobiła wszystkich, bo nikt się nie spodziewał tego, że
                      trzeba będzie chodzić w swetrach i marznąć.
                      • Gość: oburzona Re: to jest śmieszne! IP: *.c160.msk.pl 07.07.06, 12:24
                        Kobieto opamiętaj się, zobacz na prognozy, posłuchaj opinii ludzi którzy tam są
                        i DAJ NAM SPOKÓJ!
                        • agnrek Re: to jest śmieszne! 07.07.06, 12:41
                          Życzę miłego urlopu, na pewno taki będzie.
                          • Gość: Kay Re: to jest śmieszne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:56
                            Kobiety nie kluccie sie pogoda zawsze jakas jest albo lepsza albo gorsza :) jak
                            to mowia bulgarzy "zawtra budiet budiet I promis" to mi powiedziala kobita jak
                            wyjezdzałem :)
                            • Gość: Gosia Re: to jest śmieszne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:52
                              cześć ! byłam w Sozopolu od 1.07-14.07. W pierwszym dniu mojego pobytu zaczęła
                              się burza która trwała całą dobę. Potem zaczęło się rozchmurzać i przez resztę
                              czasu było ok. Ale zniszczyło kilka barów przy deptaku i jak wyjeżdżałam to
                              jeszcze trwały prace nad przywróceniem poprzedniego stanu. Casablanka została
                              całkowicie zniszczona, inne knajpy trochę mniejsze szkody poniosły.
                          • Gość: oburzona Re: to jest śmieszne! IP: *.c160.msk.pl 07.07.06, 12:58
                            Dziękuję :)
                            • agnrek Re: to jest śmieszne! 07.07.06, 13:10
                              Wiesz, zawsze można iść na tanie piwo czy inny alkohol.
                              My akurat się nie nudziliśmy, mimo, że były tylko 3 dni słońca, to jesteśmy
                              mocno opaleni.
    • mmeva Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! 12.07.06, 14:56
      Nie czytałam całego wątku, ale jako że właśnie wracam z Bułgarii moge się
      wypowiedzieć. Byłam w Złotych Piaskach od 1 lipca i nie było tam żadnych
      nawałnic. Pogoda była w porządku, cały czas było ciepło - przez dwa pierwsze
      dni słonko chowało się co jakiś czas za chmury, potem była już typowo plażowa
      pogoda, przedostatniego dnia padał dośc mocny deszcz ale to tylko godzinkę a
      potem się rozpogodziło i wszyscy wyszli na plażę. Nie ma się czym martwić.
      Pozdr.
      • Gość: henry Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.std.tsi.tychy.pl 13.07.06, 20:18
        Burze i nawałnice były w rejonie Burgas.Złote Piaski są w rejonie Warny tam była
        pogoda.Byłem 7 razy w Bułgarii w tym roku 22.06-06.07 w Sw.Włazie i skutecznie
        sie wyleczyłem z Bułgari.Jeden wielki i drogi śmietnik.W Słonecznym Brzegu
        wejście na plażę to 6 euro od osoby, a pogoda też nie bardzo pewna 3 dni lało
        samochody zalane po klamki !!!
        • Gość: xx Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:03
          chyba jak komus się zachciewa leżaków i parasolek - to opłata??

Plaże raczej sa darmowe.
          • agnrek Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! 16.07.06, 22:47
            A Ty uważasz, że parasol i leżak to jakaś super ekstra zachcianka? Bez przesady,
            nie każdy lubi leżeć utytłany w piasku.
        • Gość: anubis Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:45
          Henry to czegoś nie rozumiem. Skoro tak Ci się tam nie podobało to po co byłeś
          tam siedem razy?? Czytam komentarze o Słonecznym Brzegu i św. Włazie na
          portalach angielskich i niemieckich i tam wszyscy są zachwyceni, a Polakom jak
          zwykle źle. W końcu na wakacje wyjeżdża się przeważnie raz w roku i na pewno
          nie po to by liczyć się z każdym wydawanym groszem.
          No a jeśli Bułgaria jest dla Ciebie za droga, a ogólnie wakacje sposobem na
          oszczędzanie, to na przyszły rok proponuję namiocik, spiwór, plecak konserw i
          rozbij się gdzieś w lesie pod domem. No zawsze też w ramach oszczędności możesz
          jechać nad polskie morze. W końcu tam jest rewelacyjny komfort, piwo za jedyne
          6 zł, zawsze jest upalnie a temperatura morza to wręcz bajka.
    • Gość: pawel Re: Burze i nawałnice w Bułgarii!!! IP: 212.160.172.* 19.07.06, 08:42
      Właśnie wróciłem z Bułgarii, w czasie ulew byłem w górach, gdzie pogoda była
      całkiem dobra. W czwartek 13 przyjechałem do Sozopola i jedyne co zostało
      z "katastrofy" to brudne plaże (posprzątane w ciągu 2 dni) i zniszczone 2 lub 3
      knajpki nad morzem.A potem już cały czas słoneczko,ciepła woda, tanie jedzonko
      i piwko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka