Gość: mali_na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:56 To najbardziej słoneczne forum na które zaglądam. Gdy klikam Grecja i Cypr czuję smak oliwy z chlebem i słyszę szum fal. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Słoneczne forum 21.01.05, 10:36 ja słyszę cykady (uwielbiam) i mam wrażenie, że właśnie stoję wśród drzewek oliwnych, za mną majestatyczne góry, a ja wiem, że tyle do zwiedzenia i poznania w tym magicznym zakątku ziemi przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: Słoneczne forum 21.01.05, 21:38 witaj w klubie, nawet pojecia nie masz jak mnie ciagnie na Krete spowrotem, i pomyslec ze wcale nie chcialam tam jechac-po prostu tak wyszlo :-)Niestety greckie wyspy jeszcze troche na mnie poczekaja...;-( mam nadzieje ze w przyszlym roku bede miala z Kim tam pojechac.A w tym roku tez cieply kraj, ale zupelnie inny kierunek.pozdrawiam kretow i wielbicieli Hellady ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Słoneczne forum 21.01.05, 21:44 Bardzo sie ciesze, ze mamy kolejna Kolezanke, ktora dzieli z nami radosc dyskutowania o Grecji, greckich klimatach i wspomnieniach :) Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_na Re: Słoneczne forum IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 14:51 Jaką nową! W tym roku to już mój piąty wyjazd do Grecji i piąta wyspa. A jak pomyśle ile jeszcze wysp zostało, to zastanawiam się czy do emerytury się wyrobię.:) Może zzacznę metodą Bebiaczka, jedna wyspa i kilka znajdujących się najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Słoneczne forum IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 18:31 Witajcie wszyscy Ja do Grecji jeździłam autokarem i do tej pory nie zapomnę jak autokar stawał na granicy Macedońsko-Greckiej i ten zapach Grecji. Niesamowite , już wiedziałam że to Grecja. Cykady , oliwa z oliwek i te małe pyszne rybki oraz sałatka grecka tylko tam tak smakuje. Uwielbliam Grecję Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala666 Re: Słoneczne forum IP: *.aster.pl 25.01.05, 19:53 Pięknie ale koniecznie proszę jeszcze do tego wszystkiego dodać zapachy i smaki kuchni greckiej. mniammmmm Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_na Re: Słoneczne forum IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 20:11 Dziewczyny, najbardziej lubię, gdy sałatka grecka już jest zjedzona, a na dnie talerza została oliwa, sos z pomidorów, okruchy fety, zjeść to maczając kawałki chleba. Pycha:)))) A jadłyście arbuza z ouzo? Odpowiedz Link Zgłoś