Gość: magda IP: *.acn.waw.pl 20.06.05, 18:27 czy korzystaliscie kiedys z oferty last minute z neckermanna albo tui (ew. inne biura)? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azra19 Re: last minute 21.06.05, 08:14 zawsze korzystam z lastów (taka praca:)), ale z innych biur niż podane. Bez problemów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: last minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:30 własnie wróciliśmy z Rodos z last minute w tui. Wycieczka wykupiona na tydzien przed wylotem z krakowa, kosztowała 1350 pln od osoby (6 dni pobytu w hotelu 3+ sniadania, obiadokolacje, przelot samolotem ubezpieczenie) - w katalogu ta sama wycieczka to koszt około 2500 pln. Hotel swietny (Blue Horizon), w miejscowości Ialysos, 8 km od miasta Rodos, odwiedzany głownie przez gości z europy zachodniej, więc automatycznie poziom usług i jedzenia tez na poziomie zachodnioeuropejskim. Wszystko zgodnie z katalogiem tui. Jedyny minus to opoźnienia samolotu, ale to z winy przewoźnika (centralwings). Na prawdę polecam korzystanie z last minute w tui. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21d1 Re: last minute IP: *.lar1.nas.panafonet.gr 22.06.05, 10:46 last minute z B.P.Skarpa ...Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: korzystaliśmy 22.06.05, 11:51 W 1999 roku - Rodos ze Scan Holiday. Bez zastrzeżeń:-) Nawet balkon mieliśmy, i basen w ogrodzie (czego biuro absolutnie przy Last Minute nie obiecywało) i nawet nas nie przekwaterowali przez 2 tygodnie (a przy LM taką możliwość biuro zastrzegło). W 2000 roku - Kreta (Rethymnon) "Pomarańczowa promocja" z VING-iem (zbliżone do LM). Dla mnie szok: za śmieszne pieniądze hotelik przy plaży (wspaniały widok na morze przez olbrzymią szklaną ścianę - takie okno), mój pokój to duże studio z własną klimatyzacją, TV i w pełni wyposażona kuchnią. Byłam zaskoczona potężnie, bo to gdzie mieszkam tudzież wszelkie odogodnienia - poza łazienką - jest dla mnie akurat tak nieistotne, że aż się dziwiłam, że akurat ja tak trafiałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś