barbelek
05.08.08, 17:11
Szanowni Forumowicze!! (miało być oficjalnie

Już od pewnego czasu widzę pewną nerwowość i oczekiwanie (co bardzo zresztą mnie cieszy) na ogłoszenie „naboru” na II Powszechny Zjazd Forumowiczów. Z uwagi, iż czas płynie nieubłaganie i wielkimi krokami zbliża się rocznica naszego IPZF niniejszym ogłaszam zapisy.
Niestety nie jestem w stanie podać jeszcze miejsca, gdzie uroczystość się odbędzie (biorę pod uwagę albo Półwysep Helski, albo Pojezierze Kaszubskie)- tu oczekuję na Wasze sugestie. Biorę pod uwagę dwa terminy: 1) albo ostatni weekend września czyli 26-28 września,2) albo pierwszy października- 03-05. 10.2008r. Chcąc uniknąć ubiegłorocznego zamieszania proponuję następujący harmonogram: do dnia 17 sierpnia oczekuję na sugestie dotyczące terminu (jednego z tych dwóch) i rejonu (również jednego z dwóch wyżej podanych). Osoby chętne na wyjazd bardzo proszę zarówno o wpisy na forum jak również maile do mnie na adres: barbelek1@gmail.com . Po tym terminie wybrana zostanie opcja, która będzie pasowała największej ilości osób (mało demokratycznie, ale jako samozwańczy organizator to ja podejmę decyzję, opierając się na Waszych sugestiach). Reasumując: nabór na II PZF ogłaszam za otwarty.