Gość: iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:27 Lecę w sierpniu na Rodos do Faliraki do hotelu Lymberia. Czy ktoś może cos napisać o tym hotelu? Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borjana Re: Lymberia IP: 80.55.196.* 08.01.06, 10:13 Ja rowniez podlaczam sie do tego pytania. Chce poleciec tam na przelomie maja i czerwca. Znalazlam troche opini, ale po niemiecku i jak zwykle polowa jest pozytywna i polowa nie. Z tego co wycztalam, jest tam polska obsluga, wypozyczalnia samochodów i skuterów, pyszny bar salatkowy, ladne pokoje, ale bardzo male lazienki. Jedzenie monotonne. No i ogolnie hotel jest umiejscowiony z dala od centrum Faliraki. Wiecej tu: www.citysam.de/lymberia/faliraki,mb,,,,,36311,,,,,2_desc,0.x.htm Iza, a z jakiego biura lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lymberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:04 Lecę z Itaką, opinie co do tego biura też są podzielone.Lecę w sierpniu, mam nadzieje że się nie zawiodę, tym bardziej że lecimy z siedmiolatkiem i ze względu na niego chciałabym żeby było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borjana Re: Lymberia IP: 80.55.196.* 08.01.06, 11:32 Ja rowniez chce wybrac sie z Itaka. W tamtym roku moja kolezanka byla z nimi w Turcji i wrocila zadowolona. Od dwoch dni przegladam oferty, czytam opinie o roznych hotelach i juz mnie glowa boli od nadmiaru informacji:) Najlepiej to zarezerowowac termin i przestac o tym myslec. Bo na kazdy hotel znajdzie sie minus. Jesli tam pojade, to bede wczesniej od Ciebie, to zdam Ci relacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lymberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 13:22 No właśnie zarezerwowalam, wpalcilam zaliczke i już i co ma byc to bedzie ja wrocisz to opowiedz jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lymberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:48 Podaje Ci na wszelki wypadek moj numer GG 2637454. Jak wrócisz z Grecji, to prosze daj znać jak tam było. Moja mama była z tym biurem już dwa razy i była zadowolona, nawet bardzo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borjana Re: Lymberia IP: 80.55.196.* 08.01.06, 20:34 Na pewno dam Ci znac, jak wróce:) Ja sie juz nie moge doczekac wyjazdu i tez jestem dobrej mysli i co ma byc do bedzie. Przeciez hotel nie jest najwazniejszy! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś