Gość: Aga IP: 62.233.204.* 16.01.06, 12:51 Czy ktoś był na Santorini w hotelu EPAVLIS z Ecco Holiday? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakofoniks nie polecam tegoz biura IP: *.tt.com.pl 19.01.06, 13:15 http:\\www.kakofoniks.friko.pl\eccoholiday.html polecam http:\\www.kakofoniks.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Re: Santorini / ECCO 21.01.06, 12:05 IMHO - nie istnieje chyba takie biuro, o którym wszyscy mieliby dobra opinię:) A z drugiej strony: przemyśl to sobie jeszcze - nie pod kątem biura, ale samego cleu wyjazdu: Dwa tygodnie na malutkim, zatłoczonym, stosunkowo drogim, pozbawionym w sumie plaż Santorini? Piękne miejsce moim zdaniem, ale na kilkudniowy pobyt... I proszę ew. adwersarzy o zwwrócenie uwagi na zwrot "moim zdaniem';-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Santorini / ECCO... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.01.06, 12:45 Ewciu, zwróć uwagę, że większość Forumowiczów jedzie _do hotelu_ w celu "nic-nie-robienia", a na zwiedzanie przeznaczają max 3 dni. Więc Santoryn jest akurat w sam raz, a piękniejszego miejsca w Europie na podróż przedślubną (ostatecznie po-) niż Oia, to - moim zdaniem - nie ma. Z Ecco nie miałem dotąd żadnej złej przygody... bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Re: Santorini / ECCO... 21.01.06, 13:00 > Ewciu, zwróć uwagę, że większość Forumowiczów jedzie _do hotelu_ w celu > "nic-nie-robienia", a na zwiedzanie przeznaczają max 3 dni. Ta, ale nawet wtedy jakaś plaża jednak się przydaje? A poza tym: Mooim zdaniem jeśli się czlowiek porusza w magicznym trójkącie: plaża, basen, hotel - to Grecja jest bez sensu. Hotele w Tunezji i Egipcie wypadają korzystniej pod każdym względem. Bogato, "wypaśnie", baseny, baseniki, zjeżdżalnie, fontanny, drinkbary, animacje, cuda-wianki. I jesli ktos lubi przyhotelowe wakacje - to szkoda kasy na g|recję, za te same pieniądze dużo wyższy standard takich usług własnie w Tunezji się znajdzie. > Więc Santoryn jest akurat w sam raz, a piękniejszego miejsca w Europie na > podróż przedślubną (ostatecznie po-) niż Oia, to - moim zdaniem - nie ma. Jasna sprawa, popieram:) Sa nawet firmy zapewniające obslugę ślubów- no bo czy nie lepiej z rozmachem- i ślub na Santorini sobie wziąć? Kurczę, rozmarzyłam się, może by tak wyjść za mąż?;-) Ale, drogi Linkowy Idolu - w tym watku nie było NIC o ślubie i honejmunie:) To inny watek, i w tamtym już nic nie mówiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Santorini... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.01.06, 15:10 > Ta, ale nawet wtedy jakaś plaża jednak się przydaje? Kilka w/g mnie malowniczych można tam znależć: community.webshots.com/photo/89586274/89587712GHROna # Słynną, czerwoną (Red Beach): tiny.pl/qp5r # Białą - Kochanków (Lover's Beach): community.webshots.com/photo/231679593/231739578uXuqeL # Czarne: community.webshots.com/photo/262194208/262282176cUIzFq# community.webshots.com/photo/323266148/323290078sYXGmg# > w tym watku nie było NIC o ślubie... Ewciu, uściślę, zakochani - przed i po ślubie (zdarza się, że nawet długo po) mogą tu się czuć sielankowo: community.webshots.com/photo/336740298/336800083FWTHkO# > plaża, basen, hotel - to Grecja jest bez sensu... > w Tunezji i Egipcie wypadają korzystniej... Ale czy tam aby można czuć się tak swobodnie i miło, jak np. na Krecie??? tiny.pl/x391 Pozdrawiam serdecznie bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Re: Santorini... 21.01.06, 15:22 > Ale czy tam aby można czuć się tak swobodnie i miło, jak np. na Krecie??? No, w obszarze plaża-hotel-basen - można. Kolezanka, która wróciła z Egiptu mówiła, że wejścia do hotelu strzeże umundurowanu i uzbrojony patrol....;-) Dlatego ja jeżdżę do Grecji;-) Odpowiedz Link Zgłoś